44

Jas

преди 5 години

Идва римлянин в чешко бюро за безработни, служителя го вижда, но продължава да играе на компютъра. Дежо му казва: "искам да работя, много съм работлив, мъжне ми дават работа."Служителя стопира играта: "аха, това е много интересно, я чакайте, тук имам едно място, ген. директор на ЧЕЗ." Ром: 'съ майтапиш не дилино! Служител: ами да ама вие пръв започнахте с майтапа...

43

Jas

преди 5 години

Miloš Zeman не го обичам особено, но за рефюджитата и римляните си е прав. При положение, че Чехия е сса. 10,7-11 милиона от което сса. 35-45% в производителна възраст и в периода октомври 2017 до октомври 2018 безработицата е от 2,4 до 3,1% излиза, че повече от 70-80% от безработните в Чехия са от етноса. Е какво повече да коментирам, в следващия пост ще напиша чешки виц за римлянин дето търси работа.

42

Анонимен

преди 5 години

Един проблем не може да бъде решен докато не се признае и приеме съществуването му. В Европа имат интерес от задълбочаване на ромския проблем, понеже той съществува САМО В ИЗТОЧНА ЕВРОПА! И при това оказва силно негативно влияние на развитието и, поради което я държи в зависима и подчинена позиция. Европейците ни рекетират по този начин. Трябваше да има референдуми за влизането ни в ЕС и НАТО.

41

Анонимен

преди 5 години

Европа целенасочено изключи ромите от социалния и обществения живот в Източна Европа - за да унищожи конкурентните производства унищожи работните места на ромите. И направи това унищожавайки консервната, селскостопанската и леката промишленост в тези региони. Сега същите тези европейци използват ситуацията за да притискат несъгласните с тях политици, като Земан и Урбан, например. Европа значи ЛИЦЕМЕРИЕ, НЕХУМАННОСТ, КОРУПЦИЯ РЕКЕТ, и ВСИЧКО ЗЛО, СЪЩЕСТВУВАЩО ПО СВЕТА.

40

ognyanz

преди 5 години

Не е съвсем ясно тази на снимката за работеща ли трябва се счита или за неработеща. Ако приемем, че работи, тогава безработни роми няма.

39

Анонимен

преди 5 години

Я политиците свисше да решат кардинално въпроса с ромите,като им създадат държава до Индия или на някой безлюден остров.Така те ще са по щастливи,ще се самоуправляват.Добре ще е на острова да има полезни изкопаеми като желязо и особено бакър(мед).

38

бай Иван

преди 5 години

На чешкият президент да му се връчи нобелова награда за политическа прозорливост и заинтересованост, ромите да се интегрират,изучат и работят,което ще подобри техният живот и манталитет!

37

Хихата

преди 5 години

До АнонименАбе вие, дето цъкате минуси, от сарказъм не разбирате ли? :))))

36

Българин

преди 5 години

Не само обикновените хора, а и все повече държавници в ЕС почват да казват истината на глас - Милош Земан, Виктор Орбан... Дано стават все повече и повече, вкл. и в България!

35

Анонимен

преди 5 години

Снимката е показателна колко "работят'' от този етнос.На всички ни писна от музиката и кючеците им да ги натрапват постоянно и навсякъде.

34

Анонимен

преди 5 години

Учението и труда възпитават и изграждат навици.Тези не учат и не се трудят затова и са изостанали.Вината си е изцяло тяхна.

33

мак

преди 5 години

Колко от въпросните са грамотни, колко имат професия? Много са чувствителни, когато ги критикуват, но себе си не виждат.

32

Анонимен

преди 5 години

Този етнос в цяла Европа трябва да има еднакви документи независимо в коя държава от континента са родени защото са номади.Не могат да бъдат пришивани към който и да е европейски народ и да ги наричат българи,унгарци,румънци,сърби и подобни.Днес по БТВ коментират "словашка" банда експолоатирала хора като роби а като им дадоха снимките се оказаха НЕ словаци, а от етноса.И докато медиите продължат да лъжат този етнос никога нямада се интегрира никъде и винаги ще бъде обект на отхвърляне.

31

Анонимен

преди 5 години

Не 90%, а 99,99%.

30

АНТИ

преди 5 години

С казване не се променят нещата.Като е твърд, да изгони слугите на Сорос, както направи Путин !Ей на това се казва твърд !!

29

Анонимен

преди 5 години

Я,па тоя ! Чехия е силна и просперираща - икономика,търговия ,инфраструктура,култура и тн , па седнал да се жалва за някакви си 100 хил роми !Алооу , България е най-бедната,най-корумпираната , с население 4-5 милиона от които около 2 мил братчедчета - па си траеме . да не мислиш,че работят ?Е,и българите сме най-простия народ .

28

Анонимен

преди 5 години

Няма никакво значение как се пишат по преброяванията. Над милион са.

27

анонимен

преди 5 години

АБСОЛЮТНО ПРАВ !!!! Казва на висок глас това , което биха казали всички европейски лидери , но не им стиска !!

26

Анонимен

преди 5 години

Колкото и *** НПОтата, Милош Земан казва истината.НПОтата имат за цел наричаните от тях роми да не се интегрират в никое общество защото в противен случай паразитиращи организации няма да съществуват,а те се хранят от това.

25

Анонимен

преди 5 години

Не е твърд а реалист! Няма за какво да се извинява! Тази раса е мързелива в корените си! 240 000 щом имат да се радват. България е най тежко пострадала по този въпрос. Не може още дълго политиците, продажните медии и всички тези извратени фондации на Сорос, да крият истината и да замазват реалността с интеграции, човешки права, демокрации и всичка тази либерална помия! Това е един гигантски проблем, и вече не само на България и Румъния. Заляха цяла Европа от кражби и просии