25

Анонимен

преди 5 години

Камери трябват , но в града на светофарите, за преминаващите на червено.

24

Анонимен

преди 5 години

Ха...., там пътят е с ТРИ ленти и може и 200км/ч да се вдигне според трафика де. Накрая този трилентов път става рязко в пресичащ селото двулентов, като селото е не по-вече от 5-600метра, макс 800окомерно Как се изпреварва ТИР, движещ се с 90, като ограничението е 90, а има лента за изпреварване? Там една авт камера ще хване всеки 2ри в крачка

23

Анонимен

преди 5 години

До Патил..Ама то си се юрка и без книжка бе :)

22

До 21 Патил

преди 5 години

А във Франция също ли уж забравят знаци за ограничение на скоростта след ремонт както е в България и техния КАТ застава зад тях и започва да прибира книжки?

21

Патил..

преди 5 години

Ха както винаги БГ си прави опити да глобява....Тук въвъ Франция ако превишиш ограничението с 30 км. в час ти вземат книжката ..Нашите ги глобяват с кинти ...вие луди ли сте ,,,я му вземи тефтера пък после да се юрка с колкото ще, гевзето т.ъ.по

20

До 18

преди 5 години

"Добре, че преди 1989 година се построиха качествени пътища, които все още издържат въпреки 29 годишната разруха при демократите." Да не би да наричаш БКП/БСП демократи??? Те управляваха 10 г. след 1990 г., но не си спомням да са сторили пътища и магистрали през това време. Помня само мизерия, глад, липса на ток, на бензин, на стоки от първа необходимост (като хляб и мляко), ска.пването на великите им панелки и т.н.Те само рушат и плюят. Това им е хоби, поради липса на други занимания.

19

Галин

преди 5 години

Днес през квартала ми премина едно БМВ , което изпреварваше на поразия , при положение , че е в населено място с 10 пешеходни пътеки ! Е това е направо за затвор , глобите не са ефективни !

18

Анонимен

преди 5 години

Добре, че преди 1989 година се построиха качествени пътища, които все още издържат въпреки 29 годишната разруха при демократите.

17

Anonim

преди 5 години

Добре, че не снимат и глобяват автомобили с чужди регистрации, тогава тези рекорди ще бледнеят ;)

16

До 15

преди 5 години

Как след 55 г. (45+10) разруха при комунистите, някои искат г-н Бойко Борисов да оправи абсолютно всички бакии за 8 г.? Как се оправя комунистическа мизерия, с вълшебна пръчка ли?Помня как преди 50-55 г., в учебниците по география пишеше, че в момента БКП строи пръстен от магистрали Тракия - Хемус - Черно море и съвсем скоро той ще бъде завършен. Поредната лъжа!Добре, че се появи един човек - г-н Б.Борисов да започне да прави този пръстен, паралелно на този построен от комунистите! Браво!

15

Пепи

преди 5 години

До Анонимен 10Брат ние МАГИстрали нямаме. Имаме ВЪЛНОстрали. ( дори и новите )

14

Анонимен

преди 5 години

Така де, слага се знак за ограничени на скоростта от 40-50 км/час, където би трябвало да има знак до 110 км/час и КАТ хваща "състезатели". Защо ли не закрием КАТ като особено вредна за безопасността на движението структура?!

13

Анонимен

преди 5 години

Най тъжното е, че вместо да се грижи за сигурността на пътя и на всякъде въобще, единствената работа на полицията е да събира глоби и да се крие в храстите. На магистралата се дебнат по завийте между колчетата за отбиване на движението, вместо да стоят преди промените и да предупреждават хората, въпреки знаците. Цялата им работа е такава

12

Анонимен

преди 5 години

С колко да мине край зградата на полицаите с 10 ли ? Или да слезе и да бута може би.

11

Анонимен

преди 5 години

А БМВ-тата къде отидоха бре?

10

Анонимен

преди 5 години

150км/ч на е79 и с опел зафира.Този е луд за връзване.Като притежател на сравнително нова зафира веднъж съм си позволявал да вдигна 150 на наша магистрала, е колата става доста нестабилна с тази скорост и по тези пътища.

9

Анонимен

преди 5 години

Усафка!

8

ДЕМ

преди 5 години

Да не се окаже пак, че радарите засичали до 140 км, за да махнем някой и друг сгафил големец.

7

SOAD

преди 5 години

Номер 5 кТо си всичко олицетворение, на всичко, що е грешно и лошо в държавата ни. Ти си "сбъркано чип". Ти си "лошият човешки материал". Ти си "Бай Ганьото".Но твоята ера приключва! Радвай се, на малкото останали мигове, където може, да си "себе си". На нас, нормалните ми писна. Писна ни от пазарлъци, от малодушие, от гнусотиятя, мързела, хитростта и античовещината ти.

6

Анонимен

преди 5 години

ЛЛюбопитното е че всички са лични автомобили, и няма ни един куриерски бус, тези новите уж много вър'ят пък ги няма в челната 3-ка