45

анонимен

преди 5 години

В момента не управляват социалисти, а "ширещата се от 2014 година насам икономическа криза"

44

Анонимен

преди 5 години

В страните от БРИКС стандарта на живот не е висок.

43

Анонимен

преди 5 години

Българите си мислят, че медиите като всеки ден им съобщават за престъпления и едва ли не в България се вършат най-много престъпления.Общо взето в разни страни даже не е новина престъплението, нямат време да го съобщят. Нали се сещате, че например в Бразилия ако всяко убийство беше новина, то медиите там само за това трябваше да пишат.

42

Анонимен

преди 5 години

БРИКС...

41

Анонимен

преди 5 години

"Бразилия днес: Огромно неравенство, неописуема бедност"---Бразилия, или България ... (!?)

40

анонимен

преди 5 години

БВП-то на България не е рекордно високо, а е около 64 процента от БВП-то през 1988 г., ако се отчита, че през това време доларът се е обезценил 2 пъти, а населението е 79 % от това през 1988 г

39

Анонимен

преди 5 години

Нормално. Пребогата на ресурси държава, безкрайно ограничена от кэм интелектуален потенциал

38

Анонимен

преди 5 години

Ами като не искаш да влизаш в полемика не влизай.Аман от умници, които се смятат за висши същества и останалите били нямали позитивен аут лук /моля ви се/. Направо потроши сички мифки.Случайно точно днес убиха журналистка, която се опитваше да осветли мяфията в България.Ама чудо голямо. Важното е да имаме позитиввен аут лук.

37

Анонимен

преди 5 години

90% от пишешите тук са бедни и ниско образовани ..Нямат идея ,нямат позитивен out look на нещата има само едно хленчене БВП-то на България е рекордно високоСтроим инфраструктура ,ще имаме и Тол система скоро ,икономиката ни расте А тия са държава дето имат 34 хиляди застреляли хора миналата година ..просто не искам да влизам в полемика

36

Факт!

преди 5 години

До АнонименКва колония сте бе вие дори не знаете какви сте пра българи=азиатци срещнали траки и славяни после заробени от турци 500 години преди тва 200 години византиици после руснаци плюс ци.ани и турци.Кви сте ми не се знае.

35

Анонимен

преди 5 години

Някой ще пита а защо и Бразилия е зле ами защото е колония като нас в която всичко се отмъква и носи в метрополията а някога бяха богата държава когато не бяха колония.Имаме и друго общо и те се прекараха двойно като нас но в обратен ред ние първо бяхме руска после американска колония те първо бяха американска а сега са руска колония но резултата е еднакъв всичко ценно е окрадено и после метрополията се изнася и вече опустошената държава се самопремахва.

34

Анонимен

преди 5 години

e po zle ot bg nqma nikyde u toq svet

33

Факт!

преди 5 години

Сааб набутаха подкупи за да пробутат Грипен в Бразилия същото ще стане и в България корумпирани бананови републики са и двете.

32

Анонимен

преди 5 години

Значи същото като при нас с една разлика ако тук дори 1 милион се откаже да плаща данъци и да търси работа го чака смърт от глад,болести и студ до две години и бива изхвърлен от дома си а там 27 милиона са се отказали и нито са изхвърлени нито са умрели от глад вероятно защото са на помощи които им стигат за разлика от българските който не стигат само за две сметки.Тъй че не Бразилия спокойно няма конкурент който да ни вземе купата *** е най- големия световен ***.

31

Анонимен

преди 5 години

Към Бразилия ни тикат всички лобисти на плащане на обществени средства на частни училища и частни болници, на частни здравни каси, плоски данъци, липса на необлагаем минимум. Напоследък лекари лобисти говорят лъжи по медиите, на които сами не вярват. Журналистите срамежливо не смеят да им зададат истинските въпроси.

30

До муспи

преди 5 години

Знаеш ли защо си гладно

29

муспи

преди 5 години

Никаква бедност не може да се мери с българската!

28

Анонимен

преди 5 години

А помните ли захаросаните репортажи за Дилма по нашите на 111-то място по свобода на словото, медии?Помните ли ги?

27

хм хм хм

преди 5 години

А в същото време в САЩ Англия Германия и Франция текат реки от мед и масло - няма чернокожи и араби да убиват с мачете и коли и всеки получава по 10 000 $ на месецГлупави статии за електората ...ама *** си чете Днес.БГ. ..обува терлиците и заспива зимен сън. ..

26

Анонимен

преди 5 години

Е достигнахме я и задминахме по неравенство