41

ПЕНКО

преди 5 години

ДАА ...СЪГЛАСЕТЕ СЕ С МЕН :" ЕВРЕИТЕ СА ГЕНИИТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО -ДАВАЩИ МУ НАПРЕДЪК И БЪДЕЩЕ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ :...ИКОНОМИКА ;НАУКА;ИЗКУКУСТВО И ФИНАНСИ И ...!!!"...НЕ РАЗБИРАМ САМО "ЗАЩО ГОСПОДАРИТЕ ЕВРЕИ /СЕМИТИ/ -ИСКАТ ДА СМУЧАТ ЧОВЕШКА КРЪВ, ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ /ОТЦЕЛЯВАТ/ И ТО ГЛАВНО АРАБСКА -ДЕТСКА ,МАЙЧИНСКА И НЕВИННА !?!? ИСКАТ ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ЗА ДА ВЛАСТВАТ ,НО ВЕЧЕ ГИ ЗАТВАРЯТ И ОТ ИЗТОК И ОТ "НАТЮ" !!!!

40

Боби

преди 5 години

До Сата НАТОЕххх ЕкспертеИран отдавна знае че влезе ли Самолетоносач в Залива то той си е подписал смъртната присъда. Самолетоносач може да бъде унищожен по 3 начина Ядрен взрив на това са способни Русия и КитайАтака от съвременни свръхзвукови ПКР Способни Русия, Китай и Индия(в кооперация с РФ) Масирана атака от ПКР включително допотопни които да изтощят ЗРК комплексите на корабите от ескорта 200-300 китайски дозвукови ракети са достатъчни а Иран има и собствено производство

39

муспи

преди 5 години

- ***, какво е това аврейче на снимката? - Свин$ко ла?но ***, не говори това на масата!

38

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Авреите сега са азербайджано-тюркски хазари, и в района на Палестина са живяли все палестинци. Евангелските събития са се развивали в Истамбул и там е разпънат Христос, и наистина от авреи, които са биле там както после в Амстердам, Лондон, Ню Йорк и пак Истамбул и даже София. Авреите не са народ, етнос или вяра - те са слуги на дявола, който си ги подменя отвреме на време, - сега заиграва с Китай.

37

Анонимен

преди 5 години

Намериха разграден двор за полигон и тренировки. Големите не се бият, предупреждават се.

36

Анонимен

преди 5 години

ОКиС-300 ще работи против израелски изтребители...

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Не разбрахме обаче какво е казал Путин.След известно усукване ще кандиса с OK!

34

Жоро

преди 5 години

До ТHE Патриот Патриот заври си го знаеш къде!

33

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 29 Русия не може да се мери с Израел.Ако израелците решат ще затрият руската ***-и *** го знае.Затова си затваря устата.

32

Мда

преди 5 години

Досега Израел активно подпомагаше ИД,но след като вече я няма(на практика),ще се занимава с Иран...

31

коце

преди 5 години

До Анонимен 8 Ние от великите САЩ ще помагаме.

30

анонимен

преди 5 години

Ирански бази в Сирия едва ли! Но евреите никога не спят! -:) Хитра и коварна нация са!

29

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахме обаче какво е казал Путин.

28

ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА

преди 5 години

Тази война вече е и ваша. Русия дълго не може да играе на два стана - С ВАС И ПРОТИВ ВАС. ИРАН се въоръжава и през последната година показва бойна техника която по показатели надминава руските С 400 !!ВРЕМЕТО РАБОТИ ЗА ПЕРСИТЕ.ИСКАТ ИЛИ НЕ ЕВРЕИТЕ СА ВЕЧЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА.

27

Анонимен

преди 5 години

Путин ще яде бой от Нетаняху.

26

Прочетете в нета

преди 5 години

"Плана Калерги" за унищожаване на бялата раса и християнството и установяване световно еврейско господство.

25

бла бла

преди 5 години

До Българинато вие никога не си научихте урика хиляди години.първо холокоста беше подтикнат от арабите и лично от имама на йерусалем хюсеин, който лично се среща няколко пъти с хитлер и му казва че ако изгони евреите от европа обратно в светите земи те ще образуват държава, което арабите не искат.и така се взема решение за унищожаването им физически.а сега сигурно хиляди еврее нахлуват в европа и са ви го опрели до задните части???!!!!!! СМЕШНИЦИ.

24

Анонимен

преди 5 години

ще лиже на Вова *** щдата....

23

човек

преди 5 години

израелците да не забравят какво са преживели техните родители и да не повтарят грешките на другите.

22

Българина

преди 5 години

Юдеите са ***, холокоста беше да си научат урока, който явно не научиха. Холокост 2.0 неизбежен. На света му писна от комбината сащ израел и войни до дупка. Евреите са хора които вечно кроят планове са смачкат някого, да го ограбят или най малкото да го управляват.НО имат и едно слабо място, мераците са им по големи от възможностите, сметките им все са грешни