96

Go6ko

преди 5 години

ако е постановка! като с Доган атентат с газов ... и свали обвиненията!!! за рейтинг! хората се връзват! Бареков взе да изкача отвсякъде! Болшой театър

95

Анонимен

преди 5 години

Сидеров не ми е любимец, но към него се отнасят тенденциозно обидно. Пускат черньото само защото е в конфликт със Сидеров.

94

Вуте

преди 5 години

Какво доживяхме - суданец да ни прави луди насред София!!!! На какво основание пребивава тоя тука - предполага се че е гостенин, дошъл да яде , да пие насред земята българска, значи - трябва да е по-нисък от тревата, да уважава местните , че го търпят, че го хранят. Качиха ни се на главите с това наше криворазбрано гостоприемство...Не може така. Дали българин в САЩ може да си позволи това,а?????

93

Анонимен

преди 5 години

Може и да има процесуални нарушения. Като гледам какви излизат от Магнаурската школа в Симеонова и кои им преподават, нищо чудно.Ако пък имаше поне един качествен журналист, той вместо да се чуди къде да се чопли и какво да пише, щеше да посочи какви са процесуалните нарушения, за да са запознати хората с обективната истина, а не с елементарните клюки. Защото често такива нарушения, допуснати в хода на разследването, обръщат колата и престъпници остават ненаказани.

92

Анонимен

преди 5 години

До Европеец Бг - федерооски правил ли си? Да ти ги докарам там 200-300 и ги почвай!

91

Курника

преди 5 години

Воленчо! Ако не си разкарал до изборитее "неканени те гости" народа ще си каже думата!

90

Додо

преди 5 години

До Европеец БгЛеко, да не вдигнеш кръвното, Мустафа!

89

Същият

преди 5 години

Той ,,сачът'' без нищо няма да тръгне да се разправя.Почти сигурно е че е имало поне намек на расова основа.Все пак това е,, г-жа Сидеровица''.

88

Бугарино простий

преди 5 години

Защо не коментирате бруталното убийство на телевизионерката от русе? Сигурно защото ва е срам че българин го е извършил.

87

Суданец адвокат

преди 5 години

Да защитим суданеца хулиган. Той е невинен и добър човек. На мравчиците прави път.

86

Анонимен

преди 5 години

"Ами ако беше жена ти, сестра ти или ***?" И аз това питам - ако бяха твоите хора, щеше ли този кресльо да те защити? Щеше ли въобще да бъдеш новина? И въпросът ми не е риторичен. Имам еднозначен отговор - НЕ!Момичето от Русе не бизнес дама. Журналистка е. С последното си предаване е навлязла в мътното. Та тя е убита вчера преди обед. Открита е към 14 часа. Днес в 11 часа влиза в новините. А сидеропатриотарата гръмна към 20 снощи! За какво говорим? За клек шопа и зала "Армеец"?! Вервайте.

85

Митака

преди 5 години

Всички знаят какво правят *** и арабите около студ. град - продават дрога и други престъпления. И второ след като е съден вече, та макар и за хулиганство - да му се прекрати правото на престой и вън от БГ. Тука стана като разграден двор

84

Анонимен

преди 5 години

Ние българите не сме по добри към нас си като вземем на предвид случаите в които български пияни шофьори блъскат деца и след това ги пускат по незнайни "процедури". Слаби сме оркъм правосъдието а в повечето случаи го няма!

83

Анонимен

преди 5 години

Пак смешни постановки за ефтина популярност. "Умния" народ нека вярва.

82

А бе

преди 5 години

Кой даде гражданство на тоя?КОЙ?????И защо няма процедура за отнемане на гражданство?

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81Абе, не те ли поне малко СРАМ????? Първо, това не е никаква "разследваща" журналистка (Бог да я прости), а това че не твоята жена този мър-ляв суданец е преследвал не ти дава право да говориш прос-то-тии! Ами ако беше жена ти, сестра ти или ***? Гледах предаване по АЛФА, тоя г-а-д беше толкова арогантен, а "полицията, която ни пази" толкова неадекватна, че честно, ме хвана срам! А ОСТАВА ВЪПРОСА - КОЙ Е ИЗВЪРШИЛ ПРОЦЕСУАЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ И НЯМА ЛИ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ!!!!!!!!????

80

Анонимен

преди 5 години

Абсурдно е! Убита е разследваща журналистка. А Сидеров се вълнува единствено от собствената си душица. В интерес на истината суданецът не беше агресивен, даже беше спокоен. Дори плезенето му беше някак смешно. Агресивни бяха семейството и набеденото караколевче. Какво падение. От тези народът ще очаква защита и подкрепа...Опазил ни Господ!

79

Наташа Картошки

преди 5 години

Хм, много хубав този суданец..

78

Анонимен

преди 5 години

А ще си извади ли валидна книжка или пак ще кара с невалидната?Предполагам това е извън процесуалните нарушения.

77

do 77

преди 5 години

Гражданство му даде именития гербер Божидар Димитров, на тази територия са благодарение на Боко от Банкя. Бокича си си го избра ти, така че ти си виновен...