9

Анонимен

преди 5 години

В книгата певицата насърчава хората да даряват своите органи.-----------Нищо не й е дарил, той е много по-млад от нея. Всичко е чиста пропаганда."В книгата певицата насърчава хората да даряват своите органи."Органите не са за даряване, т'ва да не са излишни вещи.

8

Анонимен

преди 5 години

Да и точно неговият бъбрек е съвместим, измишльотини на забравени известни, за да се сетим пак за тях. И не разбирам как така са я изпуснали, да се стигне до тук, като тя самата преди време казваше, че всеки месец си прави профилактични прегледи.

7

Помня

преди 5 години

Имаше много тежък момент в кариерата си когато беше през 80те в България за съвсем малки хонорари. За петте песни за Новогодишната програма/снимана в зала Фестивална/получи 5хиляди долара.След две-три години кариерата и дръпна рязко нагоре.

6

Пет

преди 5 години

Съпруг...

5

Пет

преди 5 години

Този и къпруг я обича истински! Той е много по млад от нея. Живеят край цюрихското езеро. Но да иска сам да и дари бъбрек е наистина героизъм.! А тя има страхотен глас и го заслужава..изстрадала от изпалзване и изнудване от първия си мр.ъс.ник. Защо само продължава да му носи Фамилното име?! Онзи не го заслужава този жест. Тя е известна и само като Тина!както и Мадона.

4

АНТИ

преди 5 години

Неповторима !И дуетите и са добри.

3

чурулик

преди 5 години

Голяма певица,голямо нещо,много я харесвам!

2

Мнение

преди 5 години

Помислих че онзи китариста дето я биеше на легане и на ставане и е дарил бъбрек.А той бил друг. Инак и Тина и Шарл Азнавур и Кабаие са страхотни певци и ги знае целия свят .Да е жива и здрава.

1

Анонимен

преди 5 години

Това си е геройство от страна на мъжа и,явно я е обичал истински.Обожавам Тина Търнър,тя има доста трагична съдба в първата половина от живота си,била е пребивана от съпруга си.