23

Анонимен

преди 5 години

Кърлежите в здравеопазването са тия на високите етажи .Тях няма да ги махнат само ще ги презначат от една директорска длъжност на друга и пак ще са си там както са и там народните представили от 89година досега повечето си стоят народни представили а пък ние нека си гласуваме .Ако не се предприемат мащабни средства от Народът всичко ще си тече така-с *** .Между другото в Б-я няма нито едно лекарство против *** -заличиха всичките и това не е в преносен смисъл

22

наблюдател

преди 5 години

Борбата със социализма трябва да се води със законни средства.Така, един по един всички социалисти ще минат през затвора.В Корея вече вкараха в затвора бившия президент.

21

Анонимен

преди 5 години

Значи Бойко е изловил и здравния министър и екипа му да краде крайно време беше

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19БКП заразата отдавна е пропила всичко било то герб или БСП и останалите шлюпки! Само плясковец за всичко и всички с БКП минало и ще се оправим.

19

Анонимен

преди 5 години

Независимо какво приказват, независимо зад какво се прикриват, основната цел на социалистите е да се докопат до обществените средства. За да могат да разхищават.Дълг на всеки гражданин е да не допусне социалист да борави с обществени пари.Това трябва да се уреди законодателно. Иначе системата ще тече като кошница.

18

възмутен

преди 5 години

А в началото на годината Джендърката организираше протести. Прецедента правеше изказвания. Здравни геноциди и т.н.Рибата се вмирисва от главата. Нинова трябва да отговаря. Радев трябва да даде обяснение защо настояваше да се харчат народни пари за да напълни гушите на лекарската мафия!

17

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава е напъплена от кърлежите! И понеже смучат без мярка, реформите им са сведени до това да се пълни кацана с мед. Пари, пари, пари! Нямат срам, няма Хипократова клетва, няма безпристрастна Темида! В кой век се случва всичко това? Наситихме се на "европейските ви ценности" и надъханите лъжи за просперитет! Минута мълчание за жертвите на демоНОкрацията!

16

До № 9

преди 5 години

Абсолютно сте прав - какви са тези "частни" болници и клиники, като се фининсират от здравната каса ? Така парите отиват в тях ,те се модернизират и привличат клиенти т.е. пациенти , а държавните и общински болници са оставени на произволи на съдбата!Същото се отнася и до частните училища и университети !

15

Грозно!

преди 5 години

ДА НЕ ВЛАГАШ ЛЕКАРСТВАТА, НЕОБХОДИМЕ ЗА ПАЦИЕНТА -Това е не само грозно , но и престъпно! ЩЕ ПОВДИГНА ДРУГ ВЪПРОС -ЗАЩО СЕ РАЗРЕШАВА ИЗНОС НА ЛЕКАРСТВА, КОИТО НЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ В БЪЛГАРИЯ! И кой има интерес това да продължава и не ли е това корупция от най-високо ниво?!

14

Анонимен

преди 5 години

Кърлежите искат да сложат още кърлежи като застрахователи. 2/3 от парите ще отиват за издръжка на новите кърлежи, а 1/3 ще отива при частните болници на същите кърлежи. Ограниченията за пациента ще бъдат представяни като "специална оферта", "ексклузивна промоция". А трябва да плащат за реклами по телевизията и да плащат с парите за здраве. Ще бъдем залети от долнопробна реклама от кърлежите.

13

Анонимен

преди 5 години

Кърлежите са в цялата държава навсякъде, така е като няма реформи, нещата и по зле ще стават.

12

До Х

преди 5 години

От Ели,Нали Д-р: Мими Виткова се опита лекари в държавни болници да не упражняват и притежават частна практика, познайте какво стана?На следващия ден начело с ЛСъюз протестираха под прозорците на Министерството и успяха да я свалят.

11

Х

преди 5 години

Недопустимо е лекарите да работят едновременно в държавните болници и частните кабинети и да си прехвърлят пациентите от едното на другото място. Това си е направо конфликт на интереси. Крайно време е да се забрани.

10

Аха

преди 5 години

И какво значи "МОЩНИ структури"?Президент или Мин. пред. няма да се занимават с подобни неща.Остават депутати и политици, пак стигнахме до Народното Събрание.Направете закон при съучастие в схеми, касаещи здравето на българите (храни, лекарства, медицина, качество на вода и др.) отпада депутатският имунитет, и въпросният политик, депутат, общинар да бъде съден с минимум 30 г. присъда и отнемане на имущество, включително на браДчеди, тъстовеНяма смисъл от такива политици, врагове не ни трябв

9

Анонимен

преди 5 години

Спрете да финансирате частните болници!В малките населени места с малко жители, закрийте болниците, оставете само спешен център с линейки.Намалете администрацията в болниците! Какви са тия чутовни заплати за чиновници? Чистка в ЗК, и там пълно с чиновници на заплата.

8

Ели

преди 5 години

Да добавя, променете го този закон в НС, шеф на държавна болница да взима 70 000 лева заплата, какви са тези пари в държавна структура.Ама били ТЪРГОВЦИ, променете закона да не са ТЪРГОВЦИ.Това е цинично, просто цинично. (за частното разбирам, ама хайде и там без заплащане от НЗОК. Лекарствата да си купуват пациентите от държавни аптеки)Реформите ги почнете от Народното Събрание и ЗАКОНИТЕ - първоизточникът и създателят на "кърлежите", и затвор с отнемане на лекарски права в БГ.Действайт

7

До:Д-р Ненков

преди 5 години

От Ели,Като знаете имената, защо не ги дадете на разследващете органи, а сигналът Ви да бъде отчетен като анонимен, ако Законодателството не Ви позволява, има други варианти, чрез други лица да се подаде сигнал?С какво сте по-различен от "кърлежите в системата"?

6

Така е

преди 5 години

Ако се докаже че вместо лекарства на онкоболни е вливано физиологичет разтвор, до живот за мерзав..ците.

5

кърлежите

преди 5 години

имат създадени цели комисионерски бригади по болниците и по цял ден смятат с елките колко процента изкарват от всеки държавен лев даден за здравеопазване .за справка . вилито от бургаската болница

4

д-р Ох Боли

преди 5 години

А вие как мислите, как Генчо Начев натрупа толкова пари? Всеки еди известен "професор" специалист в дадена област на медицината е и алчен и лаком кърлеж! Всичките богатеят като мачкат редовите лекари и като източват здраво касата и пряко изнудват пациентите. Колкото един лекар е "по-голям специалист" толкова е по-алчен и душата му е по-черна.