38

Анонимен

преди 5 години

А какво стана с бившето министърче на транспорта, което уби дете при неправилно управление на моторна шейна - при това собственото си дете!Нали не мислите, че като си е убил собственото дете е по-малко виновен?!?Не - още по-виновен е!

37

Анонимен

преди 5 години

Никакви писма да не пише жената, да съди директно държавата в Страсбург както е написал един човек по-долу. Тук правосъдие НЯМА да получи и да не си губи времето. Да риташ срещу системата на локално ниво е като да си блъскаш главата в стената.

36

Анонимен

преди 5 години

Каква справедливост чака от цацата това е вид риба на която ролята и е да я ядеш с ракия и шопска салата не да ти дава справедливост.

35

Анонимен

преди 5 години

Шофирам 40 години.Не само в Неделя.Ако нямам 1млн клм пробег можеби имам900хлд.Нямам аксидент.Моят инструктор ми казваше:Когато видиш топка на пътя очаквай детето.Когато минаваш покрай автобус гледай между колелата под него,ти държиш волана,ти си въоръжен,пешеходецът е невъоръжен.Ако удариш пешеходец Ти си виновен.Къде си гледал.А това дори е трудно да наречеш пешеходец .То е било Дете.

34

Анонимен

преди 5 години

Ама и тази майка си я бива. Вместо да накаже детето, че блъснало джипа на другаря,пардон, на кмета,тя има претенции.Срамота!

33

Анонимен

преди 5 години

Семейството да съди държавата в Страсбург!

32

аник

преди 5 години

Горкото дете и родителите му.Дано няма по-сериозни последици.Това май ще да е първия документиран случай в който дете само се блъска в кола и то не каква да е ами джип. Дали не е работа на БСП .Ама жената като майка търси справедливост за детето си но напразно се надява щом този кмет е от ГЕРБ. Те винаги са невинни въпреки доказателства и документи.Спомнете си Делян Добрев незаменим и продължава да лъже от трибуната.Това е България днес.Жалко че липсва хан Крум.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27 И защо да изчезват ,вместо да хванат нещо в ръцете и ... Щото е шубе ли да си смел ? Тук оставам ,Българин да се наричам !

30

Анонимен

преди 5 години

Къде е народа да излезе пред съдиите да защити тая несправедливост? Къде са умните и красивите?

29

Боко

преди 5 години

*** държава!

28

Зозо

преди 5 години

А бе , още ли не сте разбрали, че в гербава клоака справедливост не може да има, деца не могат да се отглеждат, не може да се живее, а само да се съществува в служба на Боко и Цоко

27

Анонимен

преди 5 години

Който е млад да изчезва с 200 от тая пpoкажена територия!

26

Йово

преди 5 години

Преди години децата ми заминаха в чужбина.Изплакахме си очите по тях...Сега се радвам, че не останаха в тая т.н. държава...

25

Анонимен

преди 5 години

Преди година мъжът ми замина да работи в чужбина. Идеята беше да изпълни договора и да се прибере. Добре, че не го направи, а продължи, така тази година и ние с децата заминахме. Да, по-трудно е, да, никой не познаваме, чужд език, различна култура, но е в пъти по спокойно. Четейки какво се случва в Родината не съжалявам нито за миг. Много сили, търпение и здраве пожелавам на тази майка да успее да получи справедливост.

24

Активист на БКП

преди 5 години

А какво стана с отрочето на петричкия милиционер,който размаза трима души? Невинен ,нали?

23

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Ние нашите кадри в беда не оставяме.

22

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с гербавия комсомолец, който застреля човек в кръчмата и набута пищова в ръцете на дете?Нищо, ама от сърце?

21

Анонимен

преди 5 години

На Цацата освен някоя рецепта да му прсти по пощата, друго няма смисъл. Човеку си има приоритети в тоя живот и разследването по дела не е един от тях. Помните ли човечеца, който гръмна банкерка? Беше се жалвал абсолютно на всички институции. Всяка стъпка по правов ред беше предприел. Резултата нали си го спомняте?

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Носят отговоеност...... пред Цецка!

19

Анонимен

преди 5 години

Къде е онзи мазен, дебел, купен адвокат който защитава всички несправедливо обвинени и "невинни", Марковски да защити едно невинно българско дете? Няма ги, тук не мирише на пари. А и не е удобно да скача срещу господаря.