166

Анонимен

преди 5 години

Само да не повярваме на тези дивотии и англичаните със зловреден софтуер ще спрат 3-ти и 4-ти реактор в Козлодуй.

165

Анонимен

преди 5 години

Англичаните сигурно са полудели.

164

мишо

преди 5 години

Чакай,сА...нещо не разбрах...Ако Русия нападне Великобритания, в отговор англичаните щели са спрат тока в Москва!?!?Кажи чесно!!!! Е не може да са толкова плиткоумни....хахахаха...

163

Анонимен

преди 5 години

Руснаците винаги са го връщали тъпкано ту в Париж ту в Берлин... е в Лондон още не са били! Ама кой знае?

162

Анонимен

преди 5 години

Тия от ОЗХО не бяха ли същите открили Оръжията за Масово Унищожаване в Ирак и Химическите Оръжия в Сирия

161

Мазен турчин

преди 5 години

Русия не е в 19 век, а в 16-ти. Толкова бедни и мизерни *** няма даже в Африка. Бях в русия преди 3 години и в ростов на дон в заведенията нямаха тоалетни. Екскрементите си ги отделят навън в природата. Наркомани и алкохолици навсякъде и се бият за най малкия проблем.

160

Анонимен

преди 5 години

Докато продължават да се дърлят с руснаците, китайците не спят. Помним ги, когато работеха за шепа ориз. Сега средната заплата в Шанхай и Пекин е 1200$, а ние тука сравняваме мизерните пенсии в левове и рубли.

159

До Златната орда

преди 5 години

Кой вапочна двете световни войни през 20 век? Не е Русия, все пак.Кой е истинският победител от Втората световна война, с най-малко жертви и с никакви разрушевния, но с много репарации и пари за получаване за изпратените оръжия - САЩ.И моля, не ми изтривайте коментара, защото пак ще ви напомня за Кеймбридж аналитика - британската фирма, за която единствено е доказано, че се е месила в президентските избори на САЩ.Подчертавам, че не съм русофил, но немога да чета лъжи и манипулации.

158

Анонимен

преди 5 години

Ако Путин стъпи на европейска или американска земя трябва незабавно да бъде аресгуван и изправен пред международния наказатилен съд!

157

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли???

156

Златната орда

преди 5 години

Северно-Азиатската степна империя на ЗЛОТО за друго, освен за сеене на войни и омраза за друго нищо не става. Да убиват, да мразят и да унищожават, да настройват и да злепоставят, компрометират. Това е бизнесът на наследниците на ЗЛАТНАТА ОРДА!Нищо смислено, никакъв цивилизационен принос последните 100 години, освен развитие на оръжията за масово унищожение, в резултат на кражба на чужда индустриална собственост и промишлен военен шпионаж. Това са наследниците на ЗЛАТНАТА ОРДА, скоро, скоро...

155

Анонимен

преди 5 години

Самото заглаавие на тази статия е обида за интелекта на всеки един човек...

154

ррр

преди 5 години

Къде са тръгнали англичаните да скачат срещу Русия. Трябва да са доста глупави и безкрайно висоскомерни, както е казл народа "Който го търси си го намира".

153

Боби

преди 5 години

До Русия е в 19 векЕхх УМНИКОстепента на УРБАНИЗАЦИЯ на РФ е 73% (Средно за Европа 75-80%) - Тоест 73% от населението живее в ГРАДОВЕТЕ и реално 95% от населението работи в градовете както е навсякъде в ЕвропаПитер и Москва се водят сред най-скъпите градове градове в Европа и там реално намират препитание поне 40 милиона човека(с приходящите от околната провинция) това е реално 1/4 от хората(с гастарбайтерите) които в момента живеят и си изкарват хляба в РФТака че Бърбори си не ни пречиш

152

Анонимен

преди 5 години

Англичаните пак нямат доказателства............ще стане като случая Скрипал!!Само да не забравят, че досега никой не е спечелил война срещу Русия!!

151

Анонимен

преди 5 години

Русия била в 19 век. И какво прайм тогава - хем в 19-ти век, хем им избира президентите и ги атакува КИБЕРНО?

150

Анонимен

преди 5 години

Британците имат проблем.ПаранояТе живеят в миналото.Те смятат, че са суперсила.В действителност те ....

149

Анонимен

преди 5 години

Ами айде де, да я почват тая ответна кибер атака. Откога чакаме да направят нещо повече от гей паради. Съвсем се видиотиха. Реванье, сълзи и сополи, че някой им избира президентите, че някой ги атакува, ужас, ужас, ужас. Да почнат да им дават антидепресанти.

148

Анонимен

преди 5 години

британски *** и

147

Зозо

преди 5 години

Насрочен ли е вече ответният гей-парад в Лондон? Направо ще ги деморализират руснаците.