66

Ddd

преди 5 години

Разбрах че в софийския университет откриват нова специалност "Чистач" , утре отивам да подавам документи.

65

NoName

преди 5 години

Пак ще изкарат някой кокошкар за "глава" на мафията.... Нямат срам...

64

Анонимен

преди 5 години

То и за това началната заплата на хигиенист е по-висока от учителската!Да си хигиенист е тежка и отговорна дейност.

63

Българин

преди 5 години

Ама разбира се че е чистач... как може да си помислите че е някой друг...

62

Waffen SS

преди 5 години

Такива ,които отнемат и малката надежда за живот на болните ,по целия цивилизован свят се наказват с разстрел

61

Анонимен

преди 5 години

Коректор имате ли, че този буламач въобще не се връзва с журналистическа работа? Нито словоред, нито смисъл! Не зная какво сте учили, но със сигурност залудо ви плащат!

60

Стоян

преди 5 години

Тези с лекарства за онкоболните са само за затвора.Един друг пример ще ви дам.Лопедиум в България струва 5.45лв-10 таблетки,във Англия 30 таблетки 1.60паунда

59

Гошо

преди 5 години

Хайде сега: не образован, съобразителен и разтропан лекар е организирал тази банда, а някакъв чистач.. И горките лекари се подчинили на чистача, дали му управлението на ОПГ, а той с щедра ръка раздавал по 20 хил.лв на нужните хора. Глупости! Идете в която и да било поликлиника , постойте около час и ще видите как представители на фармацевтични фирми обикалят лекарските кабиинети и се договарят директно с лекарите за лекарствата.

58

Desi

преди 5 години

Почти няма редовни болници в България. Където и да бръкнат все ще изкарат по нещо. Ако контролът от страна на държавното обвинение се ограничи до чистач на една болница, значи всичко е замазване на очите.

57

Анонимен

преди 5 години

чистача е отговорна професия ,това са хора които прибират труповете след престрелка между бандитите да няма следи

56

Анонимен

преди 5 години

Преди години имаше афера с лекарства в ***,в хирургията,където Гайдарски бе нейният началник,а жена му старша сестра.Но случаят се потули след среднощен разпит на полицията.

55

бизнесмено

преди 5 години

то поговорките се сбъдват ударно в българия:на двама висшисти един *** да ги управлява.ха.ха.познат сценарии с познати лица.ах таз държава,защо се самоунищожава.

54

Анонимен

преди 5 години

Не схващате дълбокия намек.Това е било шпионска операция на чистач тоест наемен убиец с кодово име доктор Фалус който им е свил лекарствара и е избягал с тях с въже през прозореца на клозета а преди това е обезвредил лекарите като им е сложил слабителен шоколад в кафето и много люти мексикански чушки в мазгоча за хемороиди.

53

Анонимен

преди 5 години

Стане нещо в БДЖ стрелочника виновен, стане нещо в медицината чистачите и санитарите виновни.

52

Анонимен

преди 5 години

Държава управлявана от ***, прави само *** работи.

51

Анонимен

преди 5 години

Тия смучат само от народа почнаха от 12 сега са на 35 догодина на 40 и ще ги откажа старозагорски иЗмамници докога

50

Анонимен

преди 5 години

Tо да е само там я вижте какво става с тв 35 лева за нормално гледане обеснете ми това що за държава е питам и сезирам сем за булсатком докога ще са гладни колкото до другото няма наяждане явно и тия се учат един от друг алчни кожодери мислех да се сърдя на братовчетка ми нее виновна тя виновни са ония горе

49

Халил

преди 5 години

Да ,да и ние повярвахме.Учен чистач,глупави лекари..........

48

Анонимен

преди 5 години

Хайде Вожде ти си на ход, че тук така смърди та се не трае. Годишен разход на НЗОК над 300 милиона за онколекарства, Йоан-Павел са усвоили 800 хил.лева,Света Мина 3.3 млн. лева с две думи дребни риби. А големите потребители, а нелегалния реекспортирахме на медикаменти. Батака е страшен.

47

Анонимен

преди 5 години

Мафия навсякъде и във всичко, крадене и пак крадене. Народа плаща и краденето и данъците и осигуровките и заплатите и пенсиите. Голям и търпелив народ.