24

Анонимен

преди 5 години

А тоя Гошко не спира да изумява откакто се появи в тоя сайт. Как успя в едно изречение да каже, какво като Диона е римлянка и да каже думата "негърки" което е супер расистко.Хем няма против и не е расист, хем обижда по най-расистки начин. Приятелю, и ти май само говориш колко да не заспиш, иначе си пълна нуличка...

23

Сандо

преди 5 години

Почнах да чето, но .... повърнах

22

ЕВО

преди 5 години

ДЪЛБОКИ РАЗМИСЛИ ПО НЕЩА ДЪЛБОКО НЕНУЖНИ,ГЛУПАВИ И ПРЕДИЗВЕСТЕНИ ОТ ЗАСТОЯ НА ДНЕШНОТО ЦАРУВАНЕ.ЦАРУВАНЕ КОЕТО НЯКОИ ОТЪЖДЕСТВЯВАТ С ДЕМОКРАЦИЯ.

21

Дo 30 поздрави от Ав

преди 5 години

Австралийский! Гледам си писал преди 4 часа, та каква дъждовна австралийска сутрин бре, диър! По това време там е било следобед... Та що ми се чини, че си нейде от голЕмо неизвестно село и си мислиш местния гьол за океан, а за джунгла - къра с магаренцата и кравичките?

20

поздрави от Австрали

преди 5 години

Дъждовна сутрин в Сидни. Решавам да видя какво става от другата страна на Планетата. Отварям и гледам заглавие което ми прави предизвикателство да схвана какво умотворение може да е. Отварям статията, гледам снимките оставам безсилен да чета текста. Скролвам на коментарите и виждам с какво се храни народа и се чудя що за среда за живее.Поглеждам пак дъждовното време навън разбирам колко прекрасно е наоколо, благодаря на Бог за красотата, нищо че днес няма да се гмуркам или обикалям из джунглите

19

Само питам

преди 5 години

Защо не сложихте Ричард и Кулагин в едно легло?

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя Ричард е олицетворение на поговорката: Голям го вади, ама мек . Голям резил, за младо и уж кораво момче.

17

Анонимен

преди 5 години

Не успя Ричко да го вдигне но как епично го свали с такава висока скорост не е падал и гръмнат сирийски изтребител.От друга страна Божигол или както сега го майтапят в нета Божиавтогол голове да вкарва във врата на футболния стадион не може но между краката на Николета и плеймеитките може.Тоя човек си е сбъркал професията да беше станал издател на порно списание щеше да е милионер днес ехх.

16

Гoшу

преди 5 години

До 20Не харесваше, а продължава да ми харесва. Не си ме чел внимателно. Казах, че в къщата харесвам 2 жени - Диона и Роузи, като Диона я намирам за най-красива. И какво като е римлянка, има ли това някакво значение, след като е красива? По същата логика дай да не харесвам красиви азиатки, нeгърkи или всякакви смесени комбинации. И плюс това Диона е джуревка (майка от Рим и баща българин), не е римлянка на 100%, но пак казвам: и 100% да си беше, не променя факта, че е хубава

15

Анонимен

преди 5 години

Ричко не успя да го вдигне:)))

14

Анонимен

преди 5 години

Защо няма нищо за Тоца Крокодила?

13

Гoшу

преди 5 години

До 17Прав си, според мен е и слабоумен и с говорни дефекти, изискващи намесата на логопед. Поне да си беше взел две опаковки "Виагра" като е влезнал и иска да доказва, че е мъж. А да не ти стане на манекенка и то красива, представи си що за импотентен анаболист става дума. И за какво тренира? Явно мъже да го харесват. А Роузи как изобщо му върза на този *** да я опипва, акъла не ми го побира. А има и гадже отвън. Ами ако беше попаднала на истински мъж, щеше да има секиш, ама як :))))))))))

12

Анонимен

преди 5 години

Този Ричард от 23 километра му личи, че е г.е.й и не знам с каква цел тръгна да се ...ца с Роузито...явно, за да се изкара мъжкар...А когато се опитваш да се изкараш нещо, явно не си това нещо.Той е просто крещящо потвърждение на истинста, че мускулите не правят мъжа мъж.

11

Анонимен

преди 5 години

VIP Brother,....какви випове са са тези пошли и измислени герои!!Какво сте се заподигравали с нормалните хора ? То трябва да си с напълно иваден мозък,че да не виждаш че това е ,,утайката'' на обществото!

10

Анонимен

преди 5 години

*** връз ***.а, мила моя майнольо!

9

Анонимен

преди 5 години

Тези млади участнички,толкова ли си нямат ,,женско'' достоинство,та да допускат медиите да ги наричат ,,малки котета''.Какво себеуважение имат тези млади жени ? Коя жена би имала някаква стойност като жена,ако е била наричана в цялото общество,,малко коте''.То бива простотия,ама такава до сега не е била.......,,Малки Котета''.

8

???

преди 5 години

Тая Мира е много откачена и грозна. Все едно е на 80 години с тия торби под очите и силиконовата джука. Ваня на 60 изглежда по-добре от нея. Как я издържа Торнев не знам.

7

Анонимен

преди 5 години

Обаче видяхте ли Ванко как се спъхна за 2 седмици. Сигурно затова побърза да излезе, за да не видим как ще му се изпарят мускулите като спре да зоби. Тоя Ричо е толкова *** и нахъсан, че няма начин да не взема анаболи

6

Анонимен

преди 5 години

Стига сте занимавали хората кой къде си ги слага ....на никой не му пука за тези измислени ,,випове'' ако едното е жигало другото е проститука е това ли е VIP в наши дни.

5

Ген и тренировка

преди 5 години

Друго което ми каза юнака" е че вдигането на дори 100 кл. всеки ден за 20 години износва прешляните на гръбначния стълп,колената и тазобедрените стави както и кръста..Рони Колман легендарен културист се разпадна след 45 годишна възраст 11 операции сега е на 53 години,тазобедрени стави 2те,колената,гръбняка,лактите,раменете та даже 2018 само вадили червата да му слагат винтове в гръбняка през стомаха понеже е *** на много места по гърба с старите винтове са повредени и пак тренира маняка...