61

bobi 1980

преди 5 години

Samo kiopavite programistite imat dostatachno pari da si kupuvat bio hrana deto e za idioiti

60

Анонимен

преди 5 години

Точно обратното е, богатите гледат да живеят здравословно, за да си харчат парите по дълго. Само Пеевски иска ако може всички да станеме комарджии, пушачи и пияници, та да му върви бизнеса.

59

Анонимен

преди 5 години

Много се съмнявам това да е вярно.

58

За рентиерите

преди 5 години

Написах, че трябва да се изясни каква част от населението представляват те, защото това са НАЙ-НЕЗАВИСИМИТЕ хора.Ако има образование и не е изоставил професията си, това е човекът, който може да поизпоти управляващите - него най-трудно могат да притиснат.Най-ценна ще бъде онази статистическа справка, която дава представа по проценти колко са онези, които могат да живеят само от личното си богатство, какъв процент разчитат на заплати, на пенсии, на издръжка от близките си или само на соц. помощи

57

Пет

преди 5 години

Как сметнаха Колко пие и пуши ВСЕКИ българин? Ами Аз нито пия .нито пуша..и да ми се пробутват и на мойто име такива Пр.ос.та.шки. статистики...не съм съгласен! А пари имам достатъчно..но си мисля вместо цигари и алкохоли са си купя Още един апартаменг... за старини и децата да има...

56

Анонимен

преди 5 години

ХАаххааххах Богатапа има да харчи по 1000 лева за себе си на месец ...Абе вие осъзнавате ли, че 1000 лева, им е вечерята със семсйтвото тая вечер, в заведението на някой от телевизионните готвачи ?

55

Анонимен

преди 5 години

Tapotii! Nie i predi da se mahnem imahme pone po 2000 na kalpak v loshite meseci. Ama muslite, che parite sa vsichko??? Hahahaha! Sredata, sredata...

54

Дядо Господ

преди 5 години

Българино,защо пиеш и пушиш?? Знаеш,че е вредно и ще идеш да се пържиш долу.

53

Анонимен

преди 5 години

До месараКак какво? Дзверове на име Цола, Вълка и тем подобни. нали сегашните богати са внуци на каскетите с гумените о_пин_ци на бос крак?

52

Анонимен

преди 5 години

"В България най-богатите 10% от населението разполагат на месец с една средна заплата, която могат да похарчат само за себе си."Това линоор3делят, като "богат" в днешно време. Имал 1000 лева, да изгаря за себе си? И кво, всеки 3 професионалист - богаташ. Всеки лекар, адвокат, програмист, финансист, брокер, главен готвач, редица дърводелци, майстори бояджия - богаташи...Ххахаха.А тези с новата S Klasse, какви са? Защото има 100 пъти по богати от тях.

51

Анонимен

преди 5 години

До 45"ако си произвежда" вика...Ям над 30-40 различни вида зеленчуци, поне 7-8 вида риба и обичам телешко, а като си готвя ползвам над 50 различни билки. Не, не за всяка готвене естествено, но редовно ям хубави работи и ли ходя е добри ресторанти.Я. Ми кажи, как да си произвеждаме всичко това. Встрани примерни, във вазипка ли да си гледна. Крави ока с теленьюца ли да си имам?

50

Анонимен

преди 5 години

WTF 50 литра алкохол. Това прави по бутилка и нагоре на седмица. Това си е алкохолизъм...

49

Ганьо отново удари

преди 5 години

*** забогател, мале въй, не ми говори. В развития Запад, където живея, брисачите на дирници получават двойно повече от "богатите" в България, а ако се застоиш ще взимаш 5 пъти повече от богатите българи и то само от заплата, отделно вече се разиграват и разни далаверки като се поокопитиш. Стойте си там в мизерията и се радвайте на 500 евро на месец средна заплата, тука дето съм средната е некъде 3000 еврака.

48

Анонимен

преди 5 години

Здравословното хранене е МАНТАЛИТЕТ и няма нищо общо с доходите.Както и пиенето и пушенето.

47

Анонимен

преди 5 години

Наблегам основно на хлеба. Боко и сие повеке да ядат, да ядат, та да ...............

46

петко

преди 5 години

Аку стана бугат,ша си купа Бугати и ша ям само в макдонлс! (баси и живота ше е!)

45

Анонимен

преди 5 години

А по дИфолт *** са бедняците. Пише се дЕфолд.

44

Анонимен

преди 5 години

Втората част на заглавието е много грешна. Повечето бедни българи са се превърнали в битови алкохолици, за тях е въпрос на гордост да говорят как всяка вечер пият ракия или друг алкохол. Което е трагедия, защото се е превърнало в нещо обичайно и нормално за жалост.

43

Анонимен

преди 5 години

Е ми не е вярно, че богатите се хранят по-здравословно. Ако си произвежда, човек може да има всички здравословни плодове и зеленчуци. И много важно е правилният подбор на храните. Не да се насвиниш до пръсване със свинско и винско, да не можеш да вървиш. Всичко е въпрос и до пари, но най - вече до изградени здравни навици.

42

Rent A SS

преди 5 години

Ако бяха пратили комунистите в затвора (на каторга), досега да са построили 10 реактора в Белене, че и магистралите, ама вече са дърти,алкохолизирани и дебели, а пък идва и нова смяна "европейски граждани" от селски тип. Богати били, мизерници!