38

NoName

преди 5 години

Всеки който посяга на деца!!! Трябва да бъде НАКАЗАН по най-жестокия начин!!!

37

Общи приказки - 2

преди 5 години

Педофилия като болестно състояние имаме само тогава, когато някой може да осъществи полов акт само с лице, което все още няма вторични полови белези или има само наченки на такива.Всичко останало е или резултат на традиции, наложени от суровите реалности, имащи за резултат малка продължителност на живота, или е просто най-обикновена лакомия за секс с възможно най-свежа плът, която обаче има вече развити всички полови белези.Днес това е неприемливо- периодът на изграждане на личността е по-дълъг

36

Общи приказки

преди 5 години

Някои използват нездравото влечение към подрастващи, за да печелят пари онлайн.Броят на педофилите по света винаги е бил огромен и в повечето случаи не се осмисля като извращение. В примитивните племена търсят съпруг на момичето веднага след първия менструален цикъл.Дори в бялата Европа продължителността на живота допреди два века е била 30-35 г.Това налага човек да създаде поне 1-2 деца още докато е на 14-17 г., за да е сигурно, че ще има кой да се грижи за по-малките,когато родителите починат

35

Няма място

преди 5 години

То целия свят гъмжи от ненормалници. Къде ще складираме тези ненормалници? Те затворите няма място в тях вече препълнени са до такава степен че направо ще гръмне от хора натъпчени на макс.

34

Име

преди 5 години

зелените и папата ще протестират срещу тази новина. все пак педофилите са запазена марка при тях. другарката габриел няма ли да направи нещо повече по въпроса, освен да предупреди? защото в цензурата на обикновените коментатори, които не са съгласни с политиката на педофилите от ек и ромите тя е доста по-смела. трие ги редовно.

33

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО ИЗНАСИЛВАНИЯ СТАНАХА В ЕС СЛЕД КАТО НАХЛУХА БЕЖАНЦИТЕ ИСЛЯМИСТИ ОТГОВОРА Е МНОГО!!!САМО РУСИЯ Е ВИНОВНА ЗА СМУЧЕШТИТЕ ЕВРО ЕКСКРЕМЕНТИ, ОПАКОВАНИ В БЯЛО-ЧЕРВЕНО РАИРАНО НАЙЛОНЧЕ. ЕВРОТАТКОВЦИТЕ ИСКАТ ДЕЧИЦАТА ИМ ДА ГИ ИЗДЪРЖАТ ЧРЕЗ ПОРНОГРАФИЯ.

32

Няма дете няма пробл

преди 5 години

Който има деца в този умрял свят ще страда психически много а детето двойно по психически. Затова по добре да нямате деца по добре ще е.

31

House M.D.

преди 5 години

И защо дървото Явор, агроном по образование, се изказва по темата?Яворе, първо кажи колко ти плати другото дърво, Бор, за да съсипеш читанка.инфо!

30

АнонимеН

преди 5 години

КОЛКО ИЗНАСИЛВАНИЯ СТАНАХА В ЕС СЛЕД КАТО НАХЛУХА БЕЖАНЦИТЕ ИСЛЯМИСТИ ОТГОВОРА Е МНОГО!!!ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ ОТ ЧИСТИТЕ ПУТИНОФИЛИ ТЕ МОЖЕ И ДА ГИ УБИЯТ НЯМАТ НИКАКВИ СКРУПУЛИ И СЪВЕСТ!!!НО ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СИ И ОТ ИСЛЯМОФИЛИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ ТАКА СА УЧЕНИ И ТАКА СА СВИКНАЛИ !!!

29

Не разбирам

преди 5 години

Защо го правят? Не мога да го проумея нали имат жени.

28

3431

преди 5 години

Уви, не само в нета расте броят на всякакви извраатеняяяци. С тази заплаха можем да се справим само със строги ефективни писъди без приспадане на срока и кастрация след рецидив.

27

АнонимеН

преди 5 години

ИНТЕРНЕТ ФАКТ КОЙТО НЯМА ДА ПУБЛИКУВАТ!!!НАД 99% ОТ ПЕДОФИЛИТЕ В ЕС СА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ!!!ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ФАКТА, ЧЕ ЦЕЛИЯ АРАБСКИ СВЯТ Е ТАКЪВ И ТАКА СА СВИКНАЛИ!!!

26

Jo6

преди 5 години

Стига ни плашихте, проблема не е в нета, а в главите на като споменават пишещите по горе. Плашат ни с дъжда, със снега .... Ми това го прекарваме всяка година, и това е добре. Сега с това, а сиктир.....

25

АнонимеН

преди 5 години

СЪС ИСЛЯМИЗИРАНЕТО НА ЕС ТОЗИ ПРОЦЕНТ ВИНАГИ ЩЕ РАСТЕ!!АРАБСКИЯ СВЯТ Е СВИКНАЛ НА 9-ГОДИШНИ ДА СА БУЛКИТЕ!!!

24

Майката Природа

преди 5 години

То бая на 20 и горница се чукат с 15 , 16 г момичета. То момичетата са виновни като хормона ги удари не мислят дали са малолетни или пълнолетни и го правят. То това си е в природата на човек. Това с малнолетие , пълнолетие да изчезне. Това е социален конструкт. Хората са като животните чукат се на поразия.

23

до 44

преди 5 години

Не руските ***, а евротроловете, които подкрепят партията на "Милосърдието, свободата и разнообразието". Радвай се, че си аморален евродегенерат с педофилски ценности. Ако беше в Русия и до Сибир нямаше да стигнеш, но в европа джендърията, половите извратеняци, идолопоклонниците са на ръководни постове, поддържани от кафяви като теб.

22

48

преди 5 години

Гордей се с европейската цивилизация. Европейците са нс по-високо стъпало на еволюционното развитие. Гордей се с еврослужбите и качестврната им работа.

21

Анонимен

преди 5 години

Имаше педофили и по време на соца ама тогава не се говореше за такива неща. То си беше нормално а не като сега джендърско.

20

Анонимен

преди 5 години

В БГ-то всеки втори е педофил, а руските *** го защитават защото "са си го търсели"

19

В Холивуд

преди 5 години

Всичко идва от там. Идеята да блудстваш с деца е че Холивуд вика че те прави здрав и ти удължава живота. И тези ги слушат и го правят. Какво да се прави.