10

за по лесни измами

преди 5 години

Като е онлайн, е още по-лесно да се *** с резултатите.И пак ще се знае кое дете, в кое училище трябва да влезе предварително.Тая онлайн система са ненужни пари от бюджета, вместо да се дадат за безплатни учебници за всички класове. Що не пише колко пари са дали да влезе в сила,системата им? Дори вече няма толкова деца,че да не могат дасе проверят толкова писмени работи. Като кандидатствах в 7 клас оценките излязоха след 1 седмица,а класирането след 1 месец,от средно голям град съм.

9

House M.D.

преди 5 години

Това лято изпитните работи от националното външно оценяване освен че ще са през юни, ще бъдат проверявани и като тези на 12 клас.Написано през октомври!

8

Анонимен

преди 5 години

И някой като хакне системата всички ще имат шестици или двойки!

7

Ludoto Lenche

преди 5 години

...eeehh kakav jivot be predi vsichki "demonokratichni" zapadni prostotii da ni zaleiat kato kofa s fekalii I da ni gi nalojat kato standart !!! Ama nie sme si nai- vinovni ,che sami I bez boi im se predadohme !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Защо не кажат,кой измисля непрекъснато "иновациите в образованието",да съберем,и дадем по някой лев.Дано спрат с простотиите.

5

Анонимен

преди 5 години

Това ще е, както се казва на английски, истинско shitshow с поредната "IT" фирма.

4

Аз

преди 5 години

Нито "миниматурите", нито "максиматурите" оправдават средствата, които се харчат за провеждането им. От училищата излизат масово неграмотни ученици.

3

Анонимен

преди 5 години

А за софтуера колко пари дадохте, с тях можехте да направите нещо смислено.

2

Анонимен

преди 5 години

Това не е онлайн оценяване. Как си ги измисляте тези глупости.

1

annybody

преди 5 години

До Анонимен 1На баба Гицка като й продумат за компютър, и тутакси я налягат рептилите и теориите за световната конспирация. Ирационалният скептицизъм дори не се нуждае от информираност също като магаре на мост.Защо матурите да не се преглеждат он-лайн? Вероятността от "човешка грешка" се намалява, а и се улеснява контрола върху проверката.Преди да се впуска в обвинения, човек първо трябва да е добре осведомен, да си провери източниците и едва тогава да псевдо-остроумничи и клевети.