14

annybody

преди 5 години

До 8 и 12Благодаря и на двама ви, не съм проверявал - всъщност, български филми не съм гледал май от тяхното време. Жалко, наистина.

13

Чичо

преди 5 години

Така е има талантливи хора които ще останат в паметта на хората.Но също така има и безмозъчни титани на мисълта/справка 5 и 10/,които за нищо не стават

12

ннн

преди 5 години

До annybodyЗа съжаление отдавна не са живи братя Мормареви

11

fsdfdf

преди 5 години

Имах щастието да срещна единя лично и ми подари книга с автограф много свестен и скромен човек. Сега има само златки, чизъси, дари и пидали.

10

Анонимен

преди 5 години

Абе имаше и други тандеми. Солунските двама братя, братя Аргирови ....

9

Анонимен

преди 5 години

Велики!!

8

до annybody

преди 5 години

И двамата вече са покойници.

7

Анонимен

преди 5 години

Джесика Вълчева да се научи да пише грамотно. Слагате тирета където ви падне.

6

annybody

преди 5 години

Филмите на Мормареви са емблематични с човещината, сюжета, емоционалния си заряд и послание не само към хлапетата, но и към порасналите вече деца. Жалко, че кадърни душеведи-сценаристи се раждат все по-рядко, а и двете сайтовски тролици дори и тях се опитват да осквернят - толкова по-зле за "имиджа" на жалките им плащачи за некадърност.Да са живи и здрави Мормареви, и дано имат кураж да ни зарадват с някой и друг филм!

5

АНТИ

преди 5 години

Еврейски приказки за Лека нощ.Комунистически нагаждачи !

4

Анонимен

преди 5 години

Братя Мормареви са ясни, ама това предаване що за недоразумение е?Каквото са имали да кажат на Хората, са го казали в Творчеството си. Синът, внукът, ен-ти, с родов корен, защо трябва да ни го представят, да ръси мозък, на гърба на същинските творци. Духовна празнина, се запълва с клюкарско говорене, заради самото такова.

3

Наблюдател

преди 5 години

Сещам се за още един тандем от България-братя Галеви , те също не са кръвни братя. Бяха и общински съветници, пишеха законите на местната власт.

2

Съвременник

преди 5 години

Да ви имам и коментарите.И това сте в състояние да опошлите бе пубери? Е гати поколението .Вие сте действително много увредени млади хора.Тези хора за повече от 20 години създадоха сценариите на незабравими детски и за възрастни филми.Бащите и майките ви са израсли с тях.Лигавите,хленчещи и нищо не видели хлапаци и на това се подиграват и не могат да оценят чисто човешки неща.Прав е Веждиуогромен процент от вас не стават и ч.п за зеле. А другите- те не висят по цял ден пред компа.

1

Име

преди 5 години

сестра му е!