45

Анонимен

преди 5 години

Европа без ишияз, германски и британски бабунгери, всякакъв търкалящ се плод и зеленчук!

44

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ami da sas sigurnost shte razpalite I nova voina na balkanite ...ta nali za tova ste tam....koito ne vi varvi po svirkata I eto hop voina !!! " Bondsteel" zashto e v Albania...nai- goliama OTAN amerikanska baza na balkanite !?!!

43

Анонимен

преди 5 години

Косово не трябва да се присъединява към ЕС, защото няколко държави от ЕС не са признали Косово.

42

Анонимен

преди 5 години

Докато българското стадо от зомбита не разгони цялата тази партийно-олигархична мафия,ДА СЕ ГОТВИ ЗА КРАЯ СИ,ПЪРВО КАТО ОБЩЕСТВО,А СЛЕД ТОВА И КАТО ИНДИВИДИ!!Бягството навън само ще ускри този процес - веднада ще изчезне обществото,а след това ще бъде асимилиран и индивида,в някаква чужда среда,КЪДЕТО,ДОКАТО Е ЖИВ ЩЕ БЪДЕ ИМЕННО "СРЕДА",т.е,по средата от неговото все по умиращо минало и неговото все по-неопределено бъдеще.А децата му,попаднали,или още повече,родени там,ще бъдат чужди и нераз

41

Страшно

преди 5 години

Но най-страшното е, че 83% от българите живеят в мизерия.Няма средна класа. От 2000 г. са се вдигнали с повече от 200% цените, което е страшно.Тотална разруха и безнадежност.Нито да живееш, нито да мреш.

40

До: Борбата

преди 5 години

Минчо Христов и Стела Банкова, вие хубаво го казвате - но те не правят партия, а и кой да приеме закон, ако не живееш 6 месеца в БГ, да нямаш право да гласуваш. Или да нямаш двойно гражданство.Винаги ДПС ще управлява БГ, както го правят и сега - негласно.Много лоши неща предвиждам за БГ, непосилни сметки за парно, ток, води, липса на пенсии, фалити.Другите неща вече ги има: агресия, психично болни, кражби, уморени и състарени лица на обикновените хора, да се молиш да не си болен.Страшно

39

Анонимен

преди 5 години

Бойчо излагация ,позор натресе на България с избора преди няколко години на това чу.чу .льо .льо ! Ваш избор ,ваш човек в Брюксел !

38

Анонимен

преди 5 години

Борбата за Европа на нациите ще е дълга и продължителна. Първо ще се изгонят тия като Меркел и тоя от властта, а после и назначените националисти като Шкембе войвода и като оня Шумния душещ баби. Най-малко десет години ще е борбата. Читав политик е сготвената Деси Иванчева, Минчо Христов, Стела Банкова, Велизар Енчев ей около такива ще възражда България.

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСърбите са ни нападали два пъти с плащане от Византия, и нето един турски *** по указание на Турция.

36

ГАДОРЯН

преди 5 години

Дъртия алкохолизиран пръдльо първо да види перспективата че 200 милиона африканци ще дойдат в близките години. Да видим тогава какъв ЕС ще остане. Хаха. То Европа ще бъде потопена от тия скакалци. И забавното е че от 200 милиона за няколко години ще се родят 1 млрд. Защото тия не си играят и раждат по 5 - 10чавенца. Хак да ни е. Обединена Европа е равнозначно на унищожена такава.

35

нанай турски сериали

преди 5 години

Защо сирийският народ прегръща руските войничета като освободители? Защото са освободители. Ей така спонтанно и нашият народ ги е посрещал с хляб и сол. Това са имали с това са ги срещали. Толкова са им оставяли справедливите присъстващи османлии. През 1867 година в дома на прапрабаба ми Кана нахлуват турци и я накарали да им сготви, докато тя е готвела на печката един се приближил и също като оня турист швед я изритал с всичка сила в гърба. Жената била обездвижена от кръста надолуотприсъстващия

34

Анонимен

преди 5 години

На Русия ще и помогнат кореняците европейци неджендри и неизвращаващи исляма. Защо нашите мюсюлмани са кротки хора и сме приятели с тях, съседи, а тия повлияни от шпионските диверсии на запада са тероряги? Русия има достатъчно оръжия да се разправи с въоръжения башибозук в Сирия за три месеца.

33

Анонимен

преди 5 години

До евролъжа и измамаСърбия са българи които нападат другите българи след като Византия или Турция им плаща.

32

евролъжа и измама

преди 5 години

Нямаме по близки държави до нас от Македония, Черна гора и Сърбия. Корените са ни общи. България е оцеляла благодарение на славяните а сърбите са тоя дял от славините който не е минавал под прабългарска власт. От Черно море до Адриатика има един велик славянски народ. Манталитетът, душата ни е еднаква. В медиите се плаща да се сее омраза към тия народи, а да обичаме кого, кой народ - ТЪРКИ. Хайде холан. Прекурцасте се. То бива наглост, бива неспирно сеене на лъжливи тези ама се пресолява манджат

31

Анонимен

преди 5 години

Сега на Русия няма кой да и помага - няма да има САЩ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ФРАНЦИЯ. Както през Втората Световна.Русия плаши с воена сила и едновремено иска да и симпатизират. Европеиските държави. Просто е невъзможно..

30

Анонимен

преди 5 години

Браво бе ишияса едно добро дело от твоя страна. Още 6 години ще си пазарувам от Македония продукти за стотинки и ще си пълня резервоара на 1.60 лв. А пък тарикатчетат в мутроландия ше ла.пат дебелия.

29

Анонимен

преди 5 години

Безродниците накръщавали децата си със западнали имена като нансита, джесики, джорджове и тем подобни не са нищо друго освен срам и позор за дедите и бабите си. Същите са и тия преди тях кръщавали децата си Победи, Сталинки, лЕНИНОВЦИ, фЕРДИНАНДОВЦИ. Срам и позор. Безроднициииииии!!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Зарибявката върви на всички фронтове - гледам в една от веригите пуснали аксесоари за хелуин - някакви супер грозни и некачествени стоки шапка левче - не ви искаме вампирската безвкусица и кич, не ви щеме турските сериали, не ви щеме старите пребоядисани самолети, искаме независимост и европейска християнска цивилизация със запазена идентичност на народите да ни е кеф да се срещаме с културни представители на други народи а не с 50 процентови народи от джендри.

27

Анонимен

преди 5 години

в ДНЕШНА нАГЛИЯ ИМА ИСЛЯМИСТКИ РЕЖИМ - ШЕРИАТСКИТЕ СЪДИЛИЩА СА ПРИЗНАТИ ОТ ДЪРЖАВАТА ТАМ. Ние сме живяли пет века в шериат, при който десет хпистияни не могат да осъдят мюслито че е изнасилило християнско дете. Да се пръждосват от ЕС с брекзита си по-скоро и да си отиват в арабската лига. Там им е мястото.

26

...

преди 5 години

Дъртия пияница дърпа дявола за опашката, но ако се стигне до там, нещата ще се развият в противоположна на тогавашната посока. Вместо САЩ, Русия ще реши кой е "прав" и кой е "крив". А на Жан Клод е време някой да му сложи малко живак в обувките. Поживем увидем..