63

Народен

преди 5 години

Ех ивопантарейчо, кой институт завърши, сакво научи в него та обърка банята с градска градинка. Преподаватите сигирно се кръстят и чудят те ли са ти преподавали грешно или ти си ги грешно разбрал.

62

Аз знам

преди 5 години

Няма начин паветата да не се разбият още щом тръгнат трамваите. Може би се прави някак но не така. Честити !

61

Анонимен

преди 5 години

бандата Герб/ДПС - в Белене! КОЙ прави ремонта??????

60

кореняк

преди 5 години

Не беше чак толкова сложно, нали ?Просто показахме , че не сме гербери или бесепейци .Софиянци сме и малко шопи....

59

Анонимен

преди 5 години

aa.. можело, значи

58

Жоро Павето

преди 5 години

Да оправяте "Графа", че като взема едно паве!

57

Waffen SS

преди 5 години

Достигна се съвършенството,с всеки ремонт,който от некачествен,върви към още по-некачествен,София става от гнусна,към още по-гнусна.Няма съобразяване с исторически даденост,важното е да се краде колкото може повече,а София да се срива към облика на някакъв град от Близкия изток,където се водят сражения.Може да се каже ,че поне центъра на София имаше някакъв облик,добър или лош,но облик.Сега е нещо размазана,нещо без стил и визия и със силен селско-парвенюшки привкус,със елемент на чалгализация

56

Анонимен

преди 5 години

Какъв премиер, пинистър и кмет очаквате, след 45 години диктатура на пролетариата, господство на шумкари и престъпници, ***,необразовани,готови да предадат България само да е угодно на руският окупатор!Жалкото е, че народа е и той същият, изперкал,объркан и БЕЗНАДЕЖДЕН!

55

ГРОБ

преди 5 години

Пак гласувайте за фъндъка и ще дойде да ви смени и плочките в банята с криви и разбити и всичко за ваша сметка разбира се.

54

Видими резултати

преди 5 години

Герберастка му работа. Показателно за цялото управление на ГЕРП. С това ще останат в историята.

53

Анонимен

преди 5 години

Нее не ги чупете бе още не съм си ги прибрал това са плочките от *** ми егати гаднярите сега заради вас ще стоя с телефона и кръстовловицата в *** на студения бетон ще ме хване и ще завъдя ишиас на Юнкер и ще ви съдя в Страсбург никаква милост нямате въх.

52

Анонимен

преди 5 години

Другари софиянци има много по-важни неща от плочките на площада ви.Едно от тях е че Боко тиквата продължава да ни бърка в джоба.Постоянно цените растат,всичко се вдига,крадат ни от пенсиите,заплатите здравните осигуровки, а ви сте се захванали с някакви си плочки.Що не ревете срещу тия мафиоти,къде са протестите.Сигурно вашите гуши са пълни но ние дето живеем извън т.нар. столица едва свързваме 2-та края.Да ви имаме проблемите.

51

СатаНАТО

преди 5 години

Ударете един асфалт и стига сте краднали пари чрез плочкопоставяне.

50

Анонимен

преди 5 години

Пантелеев винаги си бил мижатурка със стремеж към държавни поръчки .

49

Анонимен

преди 5 години

Г-н Пантелеев, по-важно е какво харесва болшинството, а в дома си прави, каквото искаш!

48

Тунджата

преди 5 години

Снимка номер 10 казва всичко.

47

Анонимен

преди 5 години

ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ ГЕРБАРИТЕ ОТКРАДНАХА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО СЕ Е ОТКРАДНАЛО 130 ГОДИНИ ПРЕДИ ТЯХ.НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКЪВ ГРАБЕЖ

46

До 46

преди 5 години

А искаш ли автономен статут и КПП-та на входовете. Да вземем да си вадим и паспорти ептен гражданин да град да се чувстваш

45

Анонимен

преди 5 години

Може архитектът да си ги харесва, но това не значи, че са хубави.Гой може да си прави каквото му харесва в двора на село, но иначе е длъжен (ако е способен) да прави това, което се харесва на хората.

44

Анонимен

преди 5 години

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ПОИСКАМЕ ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ! НЕДОПОСТИМО Е РАЗНИ ХОРА ОТ ВСЯКАКВИ СЕЛА И ПАЛАНКИ ДА УПРАЖНЯВАТ ПРОВИНЦИАЛНИЯ СИ ВКУС ВЪРХУ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА НИ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЦЕНЗ ЗА ПРОЗХОД, НЕ САМО ЗА СОФИЯ А ЗА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ. НАКРАТКО: ЗА КМЕТ НА НАСЕЛЕНО МЯСТО С НАД 200 000 ЖИТЕЛИ ДА МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБИРАН САМО ЧОВЕК, КОЙТО Е РОДЕН В ТОВА НАСЕЛЕНО МЯСТО И НИКОГА НЕ Е ЖИВЯЛ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ ИЗВЪН НЕГО.