28

Анонимен

преди 5 години

Кой допуска тези напитки -депутатите -защо -ами защото се печели .От здравето на децата Ви също се печели само че ако са болни

27

Анонимен

преди 5 години

Ама те не са за болница с тая всичката енергия в тях трябва да ги вържем към ТЕЦ Варна че Доган я ***.ба и накрая хем те ще се отърват от енергията хем ние ще имаме цяла година ток

26

Анонимен

преди 5 години

Да си купят кока-кола и да се наливат. Безопасно е.

25

АнонимеН

преди 5 години

16-годишен от САЩ почина след употребата на 3 енергийни напитки в рамките на 2 часа! ПОЛУЧИЛ АРИТМИЯ А ДОТОГАВА НЕ Е СТРАДАЛ ОТ СЪРЦЕ!В ЕДНА ЕНЕРГИЙНА НАПИТКА ИМА КОЛКОТО 3 ЧАШИ КАФЕ!НАШИЯ Е ГЕРОЙ ТРЯБВАШЕ ДА Е УМРЯЛ :D

24

Ели

преди 5 години

Ми забранете ги, или далавера та е по-важна от здравето на децата ни.Що за дива щина. Децата във Финландия не познават вкуса на ко лата.Да не е световна политика да увреждаме съзнателно децата си.Къде е държавата и управляващите?

23

179

преди 5 години

Как аз един път не препих със енергиини напитки и не се напуших нито се надрусах.Родителите ми не са ми ходили по ***. Сам се научих кое е правилно и кое грешно ;/

22

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден, ходейки към работа, гледам как ученици 3-7 клас приемат "енергийни" гадости вместо вода и закуска. Едно кенче струва левче и се продава свободно, с един лев всяк дете може да си купи ***, но за съжаление не може да си вземе баничка вече :( Аз на 33 години, като изпия един такъв шит сърцето ми почва да тупти, като лудо, тия деца как ги пият, идея нямам. Но очевдино употребата им почва да дава "резултати"

21

House M.D.

преди 5 години

И с кислород да предозирашпак ще се трупираш. Не са виновни енергийните, а нечетенето на препоръките поради неграмотност. Прочее, аз наскоро предозирах с ацетилсалицилова и затова настоявам за забрана на аспирина.

20

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Естествен подбор?!?

19

Анонимен

преди 5 години

Има една евтина напитка питбул или нещо подобно се казваше и не се знае какво слагат в нея. Ако ще пиете такава напитка вземете Рудбул или Монстър.

18

Българина

преди 5 години

Има една марка реклмирана от Б Уилис, за един лев тинейджъра получава голям кеф... От това се умира защото е и с натрупване пият ги всеки ден, след седмица си готов за инфаркт

17

АНТИ

преди 5 години

Безвредно е безвредно е,едничко кенче дневно само.Модерно е модерно е,със концентрат да мешат яко.Не ме кори не ме вини,че станал си *** голямо,защото бой оправя пак,момче голямо.И бой и глад лекуват твапоколение ненормално.

16

Анонимен

преди 5 години

Пхахахахха, ти ме уби. Демократичните ценности е абсурд да ги приложиш тука. Яка работа, постоянно учене, редовно участие в обществените дейности, финансова култура - тези неща нямат почва у нас. Всеки иска чалга, лесни пари от лотария и да му казват от телевизора какво да мисли.

15

Анонимен

преди 5 години

Войната я водим сами срещу себе си!

14

Анонимен

преди 5 години

Срещу България се води необявена война...............целта е младото поколение да се покварява.....................алкохол, цигари, дрога, псевдоценности!И след 20 години официално да закрием държавата!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Не бих казал демократични, по-скоро български."Мен са ме учили с пръст да работя", беше лаф на ония със специалното снабдяване.

12

Анонимен

преди 5 години

Днес енергийни напитки, утре - марихуанка, после - хероинче и така до края на света!

11

Анонимен

преди 5 години

Демокрация в България = Анархия и свободия...............затова е така!

10

Анонимен

преди 5 години

Дори да го забранят, пак ще намерят начин да го правят. Просто си е въпрос на акъл, за съжаление.

9

Анонимен

преди 5 години

От младото поколение има малко читави деца...............но не са виновни те, а системата и родителите им.Масово наркоманчета и момичета...........сещайте се!!Демократични ценности , нали??