39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимка 39Застрелял я е ... "Рожба отгледана от 2 кг месо ! Нито той, нито детето е виновно."Ти си луд. Също толва луд, колкото онея, дето подкрепят Брейвик ...

38

Анонимка

преди 5 години

А как да я изрита ? Само на 17 .. дете.. Рожба отгледана от 2 кг месо ! Нито той, нито детето е виновно. ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯ викахме , скандирахме по площадите. Сега берем плодовете й .Как едно добро нещо не взехме от тази "демокрация"? Как само лошото попихме и подражаваме на *** от запада ? Плюем бай Тошовото време, ама мноого има да съжаляваме...Накъде отива бъдещето на децата ни ?! Ако някой отговори на този въпрос, ще гласувам за него!

37

Анонимен

преди 5 години

Ето ви сега стадиони,самолети ,пътища паметници и т.н.Една страна се позмава колко е читава по социалната и здравнара и система.За съжаление в Бългсрия това са нечувани понятия.Жалко.

36

факт

преди 5 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА Е ЕДНА ОТ НАЙ НЕБЛАГОДАРНИТЕ РАБОТИ!

35

Анонимен

преди 5 години

Горкият човечец какво ли му било на душата...Сигурно е искал да опази съпругата и другите си две дъщери и е раздал сам правосъдие.Мир на душата му!

34

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателАко не бяхте *** и демокрацията, щото ВИЕ сте на власт пак, дрогарю Наблюдател, хората щяха да са живи!

33

Анонимен

преди 5 години

До Суека6+ за коментара!Но не те ли е страх да говориш таквиз политнекоректни неща?Ей сега хибридните стършинки ще те зачаткат с минусите!

32

Наблюдател

преди 5 години

Ако бяхме построили комунизма и двамата сега щяха да са живи. Факт. Бог да прости и двамата!

31

......

преди 5 години

.. като се почне от личен лекар и местен психиатър и психолог, до изследване и лечение в национален център за детски психопатии, наркомании и съответните места за лечение! С прости хора на върха и *** по места тази работа и не само това, в България няма как да се случи!

30

един

преди 5 години

Около 10-15% от колегите ми са наркомани, трева всеки ден, амфети, бело. И това уж в голяма западна компания. И това са само хората, за които знам. Сигурно има и още. Когато им кажа, че не съм по тези неща излизам смотания. Пълни ***. Не знаят какво си причиняват.

29

Анонимен

преди 5 години

Бездушна, некадърна, некомпетентна, безпомощна и най вече излишна власт, администрация, кметища, агенции, комисии, експерти, превенции, регламенти, директиви, конвенции и простотии! Ако тия бяха като при хората, човекът нямаше безпомощно да споделя с кмета как ,,се чудел дали да не я заведе на психиатър в радневската болница", а кмет, училище, социални работници и полиция рано щяха да фиксират проблема и да съдействат за пълна процедура като се почне от личен лекар и местен психиатър и психолог

28

Суека

преди 5 години

В този сайт едно 90 процента сте БАВНО РАЗВИВАЩИ ... още ДС по времето на БКП създадоха каналите за ХЕРОИН и други наркотици , каналите за НЕЛЕГАЛНО ОРЪЖИЕ за АФРИКА и който плати добре , каналите за антики и т.н. ! А някакви бавняри тука ми лафят ,че ДЕМОКРАЦИЯТА докарали всичко това :D смешни и жалки сте !

27

АНТИ

преди 5 години

Наркоманка от 3 години ?!Новата модерна химия(дрога) щеше да я умори за 3 месеца.

26

Анонимен

преди 5 години

Казал на кмета! А кмета като се затормози, само за това мислеше ден и нощ! Сега вече проблемът е решен!

25

Анонимен

преди 5 години

Така седят нещата в България много е прав бай петко но да кажа и аз как може да бъде решен проблема с наркотиците трябва да се наблегне на превенцията и лечението на наркозависимите а също засивисимоста от алкохол в Швейцария наркомана има избор да се лекува или бесплатна доза за сметка на държавата в клиника.Там няма кражби просия и проституция заради наркотици.Кражбите са намаляли с 35%.Господа и дами съдбата ви е в ваши ръце системата няма да се промени сама на уръжие санародници!

24

Анонимен

преди 5 години

Енергийна напитка ли държи или бира?

23

Анонимен

преди 5 години

Един отговорен човек несправедливо наказан от съдбата! А, че е отговорен показва факта, че се е държал до край, не е дезертирал като майката /не я обвинявам/, но накрая не е издържал! Просто не е могъл както много други да избяга от проблема и да се отдаде без скрупули на еснафски удоволствия и спокоен сън! За него живота е свършил преди фаталния ден! А колко юнаци са зарязали жени с родени от тях деца и пухтят доволно без да се интересуват от съдбата им?! ,,Обществото ги счита за симпатяги"!

22

АНТИ

преди 5 години

Ето дойде светлото капиталистическо бъдеще.Берем плодовете му.Обаче Ран-Ът не е изпълнен още.Може и още ...И още ....и още ....

21

Oho boho

преди 5 години

Strashno tyjna gledka, tova e masovo ne e edinichen sluchai tova stana masovo, decata vi iskat dopalnitelno pari v denq.... Ne za qdene ne za piene, a za narkotici loshi kompanii i podobni. Ot mene da znaete vzimat ot nai blizkite pari nai mnogo tqh pliuqt i obijdat, no ne osuznavat segashnata doza che e mama i tate baba i diado, strashna e situaciqta, nad 70% ot mladejite e taka... AD da ne dava gospod niku mu ama e kysno za vsichko veche

20

Анонимен

преди 5 години

До Киро СкалатаКолко си умен! Ти лично имал ли си работа с наркомани? С ***.и сигурно си имал, а онова е в пъти по-страшно.