9

Анонимен

преди 5 години

За овен и телец е вярно.

8

Анонимен

преди 5 години

1:0 в полза на жена му. Това жените ааа страшна работа. Мъжете въобще не разбират, какво се случва около тях.

7

Я съм я признал

преди 5 години

Имам една приятелка така го разиграва, че с добри приятеля си с роднините на жена му. Той изобщо не се усети тя всъщност какво направи. Пусна му муха че един от роднините и души около неговия живот с коя се вижда къде ходи, какво прави. Той рейгира, започна да се прибира да ходят на гости с с жената станаха изведнъж"доброто семейство". И докато нейните роднини си "търкаха камъни с мъжа и" на една маса ядене и пиене с мъжа и. Най-добрия! Това е шиббането си е шиббане, но кръвта вода не става!

6

Анонимен

преди 5 години

Като ти откаже сещай се. Ако и затвърди това, като каже коя е причината защото не иска да се вижда с вас разбирай.

5

Ами!

преди 5 години

Козирозите са упорити, вироглави, с високо мнение за себе си. По-вероятно е да каже: "Тези нямат нужното ниво, за да ме оценят!"За Везните: Един винаги се изплъзва, когато не му изнася да поеме някаква отговорност, с думите "Имам планове!" Демек, плановете му са много важни и поради това не може да поеме други отговорности. Сестрата на този, за когото пиша, не е Везни, малко е гламавичка, но и тя използва същия израз, за да се измъкне. Та не знам дали е от зодията или е от възпитанието.

4

Анонимен

преди 5 години

до з гоуем си шегаджия

3

Анонимен

преди 5 години

До с подводницата трамвай след туй е взех и 3 тролей

2

Анонимен

преди 5 години

Зодия Везни е пропусната

1

Анонимен

преди 5 години

Интересно мие едно как се ходи до германия за четри дена с кое със самолета ли или с кола обикновенно си мисля че сее телепортирал сигорно е сменил спътника или ще дае от дрогата ако сее надрусал може да ходи и за ден мвр спираите им хапчетата не знаят на кои свят са на луната или земята