15

Анонимен

преди 5 години

Изидите са фанатици. Не се ешат с други, живеят сегрегирани.

14

Анонимен

преди 5 години

От ИДИЛ са я пенсионирали като "временна" съпруга - там за да ползваш сексуални услуги първо трябва да се ожениш за обекта и като свършиш се развеждаш). СЕГА ТЯ НЕ Е ДОВОЛНА ОТ НЕЩО. ИЛИ ОТ ПЕНСИЯТА, ИЛИ ОТ ТОВА, ЧЕ СА Я ПЕНСИОНИРАЛИ БЕЗ ВРЕМЕ. Капс лока без да искам.

13

Анонимен

преди 5 години

До 13 Бай *** напълно си прав но колко според теб от бългатите го оценяват май сме само аз и ти другите въздишат по всички дето си ги изредил че даже и се карат дали повече трябва да въздишат по Хитлер или Сталин и накрая достигат до синтез трябва да въздишат по Антисветата тройца от Ада Тръмп Путин и Ким.Но гадната истина е че всички тия тоталитаристи са сатанисти.Ден и нощ дрънкат за масони явно добре ги пизнават, а и как иначе нали те са им тартори.

12

Анонимен

преди 5 години

До ПетМи да ги освободи бре що друг да ги спасява пък тя да обира лаврите?

11

бай ганю

преди 5 години

авторитарните управления водят до всичко товаизводите са за нас да не допускаме друг с идеология на хитлер,сталин,ленин,асад,садам,ердоган....и какъвто и да е бойко или тръмп да се превръщат в авторитарни управляващи какви късметлии сме да живеем в страна с мир,свобода,човешки права,работа,електричество,течаща вода,здравна и пенсионна система и тн.. и до някъде макар не доразвита но все пак някаква демокрация

10

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tazi nagrada za "mir " e tolkova obetsenena...che zdarve mu kaji !!! Koi li ne ia poluchi !!! Vkliuchitelno hora vodili voini (da ne gi spomenavam che shte me iztriat ) ! A kakvo pravim s ostanalite robi na IDIL deto po chudo sa se spasili ?!?...Te ne zaslujavat li takava nagrada ?!? Ami tezi deto sa bili ubiti ,obezglaveni ..I t. n. ...te ne zaslujavat li posmartno niakava "nagrada " ?!??.Vsichko e tolkova poshlo I pokazno !!! Otvrat !!!

9

Пет

преди 5 години

Мирчо ти прочете ли статията? Че тя казва че има още около 3 000 от нейната народност изчезнали и се опитва да убеди оон да им се помогне в търсенето и освобождаването! Там са насилвали и убивали масово и младежи и девойки..и деца...за роби.. използвани...и продължават да го правят! В 21 век! Кажи само Слава Богу че не си се родил и ти там на тази територия! И стига подигравки с бедните нещастници!

8

Мирчо

преди 5 години

А приносът към мира какъв е?

7

Име

преди 5 години

смела щеше да е, ако напишеше как оон и гутериш бездействат, докато е била изнасилвана от "умерените бунтовници" партнери на "западната цивилизация". била е изнасилвана и е била робиня, защото не е заплатена от юдеите и уахабитите в единен строй.

6

eve1

преди 5 години

Смела жена!

5

Име

преди 5 години

а пък аз очаквах меркел да стане нобелов лауреат по физика на тефлона...

4

тТт

преди 5 години

Черноока, с тъмна кожа и коси... Да не би да бърка и да се окаже, че е кюрдка?!Язидите са руси или кестеняви и в повечето случаи - със сини или зелени очи.

3

Позор

преди 5 години

След награждаването на Обама който съсипа и потопи в кръв арабския свят тази награда загуби тежест и уважение....

2

Аз

преди 5 години

Ами да благодари на идил че я направиха известна, иначе сега щеше да рови из кофите

1

скъсана от секс

преди 5 години

тази е поддържала идилците със секс а сега нобел за мир е къв мир като е била на война