13

Анонимен

преди 5 години

Под половинка водка имах предвид половин литър, а не бебешките залъгалки по 50 мл в самолета!

12

Анонимен

преди 5 години

Имах едно непроятно преживяване със самолет като дете. Колесарите не се спуснаха и стана много напрегнато. От тогава съм летял но буквално се н***сир***м от шубе! Признавам си!

11

Ха,ха , ха ...

преди 5 години

... свободно падане от 10 000 м. без парашут ...мани , мани .... Да се не случва !!!! Иначе самолета и особено стюардесите са си хубави работи :)

10

Старото куче

преди 5 години

До Гoшу : Гошко , продължавай с пиенето мойто момче .....Самолети и летене , може и без тях НО без пийване - НЕ !!!

9

Вземи всичко в ...

преди 5 години

...свои ръце!Страх,щракаш с пръсти и отминава.Опасност-статистически малка,но оцелели също малко.Най-важно е всичко да е под твой контрол и за това ПИЛОТИРАЙ ТИ!Ако си от БГ разбираш от всичко.И след като ще пилотираш,забрави за избора на място-мястото ти е в пилотската кабина,не пий,не слушай музика и не взимай успокоителни!Само дишай-както решиш,стига говора да ти се разбира от диспечерите и пътниците(да не ги изплашиш).Ръкопляскания,ако кацнеш успешно.Спокойствието си струваше!

8

Анонимен

преди 5 години

А на който му се лити, ако може всеки ден, каква терапия ще предложите?

7

Анонимен

преди 5 години

Първите 10-15 полета ми беше стегнато но после човек свиква, а колегата по-долу спомена за едни шишенца само че са от 50мл. не 100мл. Но затова пък има Duty Frree и нещата си идват на място.

6

Гoшу

преди 5 години

Аз страдам от клаустрофобия и за мен в такова затворено пространсво като самолета, от което знаеш че каквото и да стане и не можеш да излезеш е тотален кошмар. Но въпреки всичко 2 пъти ходих и се връщах до Перу, това са си 4 полета, щото без самолет може би само с Титаник трябваше през Атлантика за няколко месеца :) 9 часа с рейс до Истанбул, после полет до Мадрид -5 часа и накрая кошмара - 14 часа Мадрид - Лима. Общо 19 часа във въздуха и 9 в рейса. И така, цели 4 пъти :))) Бях перманентно пиян

5

Анонимен

преди 5 години

Половинка водка преди излитане. Действа ми безотказно.

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКофтито е, че рядко има ранени...

3

Анонимен

преди 5 години

Абе... каквито и локуми да разтягат, авиацията си е рисков спорт.

2

Явор

преди 5 години

Скочете с парашут. Ще ви хареса :D)

1

БГAiryan

преди 5 години

Има едни малки шишенца по 100гмного помагат.