140

АМАН От ядрени сили

преди 5 години

Едвам спастриха Крим..Даже паради правят в прослава на Великата нарко победка.Потеряли Украина окупировали Весь КРим..Стидно смотрет..

139

Обосрались

преди 5 години

МОсква се прочу с НЕВЕРОЯТНИ ЗАГУБИ НА Територии без *** един пищов.Нямаше даже вътрешно партиини критики.Без бой доскорошни врагове окупираха Берлин,Прага,Варшава,Братислава,СОфия,Рига,Вилнюс а през 2014 година окупираха даже основателката на Русия Киевска Русь..Милионна армия ядрени оръжия спутници луноходи накрая ГОЛЯМ СРАМ..АМАн от наркомани

138

Анонимен

преди 5 години

Да питам герботроловете, защо Китай се оборудва с С 300 и С 400 и в момента има поръчка за С 500 ??? И защо купуват СУ 35 а не Ф 16 ??? И защо янките се подмокриха от страх за тези стъпки на Китай?

137

До Анонимен 134

преди 5 години

Глупи, за разлика от теб, аз съм бил в Бевърли Хилз. На секундата идва момчето от валет-гаража и ти вкарва колата там. С обръщение "Сър!". Е, аз съм сър и мога да ти кажа, че Америка не е Бевърли Хилз. Хубава страна бяха Щатите, ама вече - не! Изобщо не разбирам какви са тези сравнения между Русия и разни други! Навсякъде има и добро, и лошо. Да си гледаме нашата паничка, да мислим, защо има някой си Ветко, Братя Галеви, Цв.Цв., Софиянски, нелегални фабрики за цигари, крадат ни, убиват ни...

136

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 147"Тези два Ф16 могат да свалят 20 МиГ-а"Блажени са верующите и тяхно е Царството небесно.Теб да са те изтървали на ***, като си се родил? МиГ-29 превъзхожда F-16 по всички показатели, но вече е спрян от производство, защото започват да правят свръхманеврения МиГ-35. Такъв лек изтребител няма нито една западна страна.

135

Анонимен

преди 5 години

Един французин на 40 г., като реши да живее в Щатите си плаща пътя и продължава да живее по същия начин.Той се мест.и.Една братушка на 40 години ако е взимала добра заплата и е била спестовна има десетина хиляди долара, с който като си плати пътя и масрафите и му остават за оцеляване месец, два.Той емигрира.

134

НеСоросоид

преди 5 години

До До ognyanzТакааа да не се бърка приравнените стойности в парични еквиваленти, а да се гледа потребителската кошница.В Русия всички енергоносители са МНОГО по-евтини от БГ, което автоматично се отразява на всишки основни услуги и продукти в потребителската им кошница.С новото повишение цената на газа в БГ ще видиш, колко по-зле ще станем, въпреки че в еврово отношение минималната заплата тука е по-голяма......

133

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 136Тиквича ще купи два F16.Тези два Ф16 могат да свалят 20 МиГ-а

132

Анонимен

преди 5 години

Проклети да са!

131

Анонимен

преди 5 години

И престъпникъ и поръчителите - виновниците за това гну.сно престъпление към омъжена, беззащитна жена и майка - тези извроди са ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ за съсипването на България! Жалко, че на такива престъпници армията и полицията заради парите им слугуват!!! Безнадежно е вече в България!

130

Анонимен

преди 5 години

Абе нек е жив и здрав!Трябва да му се признае, че изстиска финансово всички и ги дава за превъоръжаване.Русия се намира на един много сложен кръстопът. И Вова е по средата. Ся .... Русията има междуконтинентални балистични ядрени ракета затуй трябва да се съобразяваш, но напоследък беше станала за майтап малко. Щото силните години на Русия са 50-60-70 години. От тогава са хубавите оръжия. А после - нищо.Щото имаше проблеми и нямаше пари.Чест прави на Вовата, че намери пари за военните!

129

Анонимен

преди 5 години

.Днес, на 07.10 се чества рождената дата на Руския Президент Владимир Путин. Пожелавам му много успехи в политиката и управлението. Благодарение на Владимир Путин, Русия е на добро и достойно място и положение сред всички народи. Русия е силна страна, нека да умрат от яд онези чуждестранни ко.***.лета западняци, които я ненавиждат, защото Русия и руския народ НЕ падат на колене!

128

Анонимен

преди 5 години

Ми то с повечето тук не може да се говори.Не вземат да проучат някой въпрос па да се изкажат, а само плоски сексуални приказки.Като казвам, че Китай енула и САЩ ако реши ше ги ликвидира без да гръмне пушка.За Русията много знаете, *** и те са като вас.Всичло знаят, *** нямат пари да си го направят.В момента Русия и Сащ имат освен противоречия и много общи интереси. Вие не познавате взаймотношенията Русия - Китай затуй толкоз кръчмарска политика.Всичко зависи от вътрешната политика политика наСащ

127

анонимен

преди 5 години

Хайде.Съгласете се с мен. Че няма как само САЩ да си дрънка оръжие.И други го могат! И са на Ти с него!-:) Русия ,Китай и други държави са сила.С която САЩ ще трябва да се съобразява! Това е положението! Колкото и да не им харесва! За соц лагера е ясно.Легнаха им на Американците! Благодарение на една шепа "демократи" измислени и продажни!

126

ЛОРД ВЕЙДЪР.

преди 5 години

ГОВОРИ, КОСМОС.ДО АНОНИМНИЯ, С "МЕХАНИЧНА КУКЛА".С ТЕЗИ МЕХАНИЧНИ НАКЛОННОСТИ, МНОГО ЩЕ ДА СИ СЕ ОТЪРКАЛ ПО РЪЦЕТЕ. НО, ТЪЙ СТЕ ВИЕ В ЧУЖБИНА ... И ЧИСТАЧКИ СИ НЯМАТЕ ... И ТАНЦУВАТЕ САМО С ВЪЛЦИ. ЛОРДА ТЕ УДОСТОЯВА С ПОЧЕТНО СДЕЛАННИТЕ "ГОЛЯМ ВИМПЕЛ" и "ГОЛЯМ ВАЗЕЛИН - за тре-нировка на трудовите навици. И си пази завещанието - механичната кукла от малките ти години.

125

Анонимен

преди 5 години

Дишай Лорде!Кой иска да си играе с руска механична кукла!

124

ЛОРД ВЕЙДЪР.

преди 5 години

ГОВОРИ, КОСМОС.До Анонимен и "Т-34".ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИШ, О, ЮРОДЕ И НЕРАЗБРАНИЙ? ДА НЕ БИ ДА ХВАНА ЗА ЛОСТА, НО НЕ Т-34, А КАНОНЕРКАТА? И ВИНАГИ ПОМНИ... НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА КОСМИЧЕСКИ. И НА ЛОРДА, АМИН!

123

ЛОРД ВЕЙДЪР

преди 5 години

ГОВОРИ, КОСМОС.ДО, Г-Н "Т-34".В КОСМОСА Т-34 НЯМАМЕ, НО ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЩЕ НАМЕРИМ ОТ СДЕЛАНИЯ "ГОЛЯМ КАВАЛИН". А И С ТИЯ ТВОИ СТРАННИ НАКЛОННОСТИ, ЛОРДА ТИ ОСИГУРЯВА ОПЦИЯ ЗА СДЕЛАН "ГОЛЯМ ВАЗЕЛИН". ЧАКАМЕ, ВИ!

122

Анонимен

преди 5 години

Тиквича ще купи два F16.Ще ги пусне в бой с трите вартолета.

121

Анонимен

преди 5 години

А в България още ли си сваляте чистачките?