35

Панама пейпърс

преди 5 години

Ай да идват,че да почне някой да плаща такси,и да създава данъкоплатци.

34

не може да бъде!

преди 5 години

Правилно е казал г-н Борисов,не бива да се стеснява да каже на украинците,че българите са един Кримски мост 2 и че ние си падаме по такива мостове!?

33

Анонимен

преди 5 години

Господин Борисов нещо да ви обясня явно не го разбирате не може да правиш мостове с фашисткия режим в Киев защото фашистите разбират моста както го разбираше учителя им Хитлер той навремето така направи мост с Австрия като я окупира.Украйна не може да ни окупира следователно не и и трябваме.

32

Анонимен

преди 5 години

Какво правят тези хитреци в Украйна. Нали провалиха Южен поток по молба на украинците и пратиха гнома чейни. Сега ще си вземат хонорара- сухото ," подлеци. ".

31

Анонимен

преди 5 години

Скоро българите вУкрайна ще станатмост между Българияи Русия .

30

Анонимен

преди 5 години

Путин беше казал наамериканците когатого обвиняваха за Украйначе я дестабилизира ,ами да направим единреферендум за присъединяванекъм РФ .

29

Анонимен

преди 5 години

Южната част на Украйна ,цялото черноморско крайбрежиеще бъде присъединено къмРФ . Украйна ще остане седин малък излаз на Азовскоморе .

28

Анонимен

преди 5 години

Бил съм много пъти в Украйна , прекрасни хора са украинците .

27

Смешковци

преди 5 години

До мазепаСамо почакай да се построи Северен поток 2, че засега Русия не пипа Украйна, защото тя ще саботира доставките на руски газ. В момента, в който заработи СП2, ще говорим пак. такъв голям ще го гризнат украинците, че направо жал ми става за тях.

26

x

преди 5 години

Какво дирят Бойко и Валери във фашистка Украина? Защо нищо не се каза за изгорените българи в Одеса от правъй сектор? Значи ли това,че в България има фашистко правителство? Ако е така - да хващаме пушките и да ги почваме тогава???!!!

25

Наблюдател

преди 5 години

Предполагам в срещата двамата премиери решават цената на която ще внасяме украинци през следващата година.

24

погр.ебален агент

преди 5 години

Пороченко отряза правата на българите, чрез решението на фашистката хунта в Куев, да забрани всички други езици и да се говори само на украински. Другарю Борисов, защо допускаш тази гавра с българите във вече бивша Украйна? Или и ти си предател и не си българин?

23

Анонимен

преди 5 години

"" Премиерът и украинският президент заедно в Болградската гимназия ""..................Яд ли ви е другарки и другарчета съветски селяни ?ТРЯБВА ДА ВИ Е ЯД !!!

22

анонимен

преди 5 години

Каква Украйна това е бесарабия там украинците са най малко,най много има молдовани след това руснаци,българи,гагаузи и украинци.Измаил е освободен от Суворов руснаци от Турците.На Дунава между Измаил и Рени има паметник на цар Александър 2 от там през Дунава са минали руските войски в Румъния при освобождението ни от турците .В Одеса операта театрите са строени от Екатерина 2 и там най много са руснаците и не е далеч времето когато пак ще са руски.

21

Анонимен

преди 5 години

Жалкарят живее в собствен свят, ходи по избрани места, среща с избрани хора, а времето си минава и Бантустан залязва. Жалко за децата ни, но ние им го правим.

20

Анонимен

преди 5 години

И двамата налагат геноцид на собственото си население !

19

мазепа

преди 5 години

До СКЪПИЗависи от гледната точка. За турците ВРО на Левски е терористична сепаратиска организация, за българите - национално-освободителна.

18

Анонимен

преди 5 години

Мишкаря Борисов да излезе и да коментира изказването на Путин от вчера ,а не да се прави на чул-недочул вчера цял ден

17

СКЪПИ

преди 5 години

До мазепаНАЛИ ЗНАЕШ,ЧЕ МАЗЕПА Е ПРЕДАТЕЛ,А НЕ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ НА ХОХЛАНДИЯ--СМЕНИ ИМЕНЦЕТО БЕ ДЖЕНДЪРЧЕ

16

прах в очите

преди 5 години

За изгорените и убити етнически българи в Одеса през 2014 година стана ли въпрос? Има ли разследване и докъде е? Заподозрени и наказани има ли?