13

House M.D.

преди 5 години

А как изглежда една райска катастрофа?

12

Dinosaurus

преди 5 години

Ало, специалистите!!! Това е второкласен, нискоскоростен планински път, при това в населено място! Кой ви каза, че след ремонт става магистрала? Кой пропагандира, че трябва да бъде АМ "Хемус"? Кой е шофирал: АПИ, ТРЕЙС, ГЕРБ? Кой си мисли, че трасето и кривите, създадени преди 70-80 год ще се корегират с пренастилка?Млъкнете и поменете загиналите, Бог да даде мир на душите им

11

дядо Соци

преди 5 години

До АнонимеН 1 Хиляди МПС са минали от там и само шофьора на злополучния автобус не може да вземе завоя с 50 км. в час , дакато други го вземат с 70- 80 км .ч.без проблем.Бойко ли е виновен че не е карал автобуса? Аман от нагли комунисти от коита нямаме никаква нужда.

10

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ утрепа 19 души с този път и този автобус, ....досега.

9

Анонимен

преди 5 години

Да си го отнесат чиновниците, които са възложили в този му вид проекта за изпълнение. Не може с безумното натоварване в тоя участък, остър завой, дерета и гъста растителност и липса на много видимост да е толкова тясно пътното платно и в двете посоки. Да не говорим, че и една пътна лента не е достатъчна за автомобилния трафик и в двете посоки.

8

баба мара

преди 5 години

на дьрж чиновници им вдигат заплатите и тавана на пенсията от 2019така че само шофьорьт на автобуса ще го отнесе с превишената скорост

7

Съдията

преди 5 години

Е, и?

6

Анонимен

преди 5 години

Шофьора ще лежи и това е ясно и да бебетата. Дори и да е карал в ограничението пак ще лежи. По-важния въпрос е ще лежи ли някой от АПИ че е приел пътя със сериозни несъответствия. А нвкой от лабораторията на,ТРЕЙС?

5

Илиян

преди 5 години

Търтеите на държавна хранилка пак ще се измъкнат ненаказани

4

за жалост

преди 5 години

Жертвите на управлението на ГРОБ са доста повече.

3

АнонимеН

преди 5 години

До fake newsГЕРБЕРУНГЕЛЕ ПЪТЯ НЕ ОТГОВАРЯ НА НОРМИТЕ ЛИЧНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГО ОБЯВИХА СЛЕД ИНЦИДЕНТА НАЙ-МАЛКОТО КАТО ОБОЗНАЧЕНИЯ ЗА КАЧЕСТВОТО НА НАСТИЛКАТА НЕ КОМЕНТИРАМ!!!СЕГА И ДА СА ПОПРАВИЛИ НЕЩАТА ВЕЧЕ Е КЪСНО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ГИ ВИДЯ КАКВИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ОТ ТРЕЙС И ОТ АПИ!! А НАЙ-ВЕЧЕ ПОКРОВИТЕЛЯ ИМ БОЙКО БОРИСОВ!!!

2

fake news

преди 5 години

какви глупости пишеш? пътя отговаря на нормите, не чете ли експертизата?а тая *** от младост ще гние в затвора. но ти си един от тия конспиратори дето вярва на каквото им изнася. бегай!

1

АнонимеН

преди 5 години

ТО ИМА ИМА И НА 20 ЩЕ ГИ НАПРАВИМЕ ЖЕРТВИТЕ БЕЗ ДА БРОИМ ОСАКАТЕНИТЕ ДОЖИВОТ!НО ДА СТЕ ЧУЛИ ДА ИМА И ЕДНО ОБВИНЕНИЕ, ЧЕ ПЪТЯ Е НЕКАЧЕСТВЕН И , ЧЕ НЯМА НУЖНИТЕ ЗНАЦИ КОЕТО ГО ОБЯВИХА ТОЧНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!!НИТО ЕДНО ОБВИНЕНИЕ КЪМ АПИ ИЛИ ТРЕЙС НИТО ЕДНО! ЕТО ТОВА Е БОРИСОВ ТОЙ СМАЧКВА САМО ОПОЗИЦИЯТА КАТО КМЕТИЦАТА С ПОДКУПА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА!!ИНАЧЕ ОЧИТЕ НЯМА И ЕДНО ОБВИНЕНИЕ!