34

Българина

преди 5 години

Герб искат да събират пари само от тези квартали от които може! Що не включиха и Красна поляна, Хр Ботев, Люлин, Надежда филиповци? Защото от гетата не можеш са събереш нищо, а за формирането им е знаме кой ги стимулира

33

Анонимен

преди 5 години

София е строена без закрити паркинги и винаги досега се е предвиждало да се паркира по улиците. Да се забранява паркирането, означава, че ГЕРБ в общината работи против хората в услуга на мафията. От друга страна така ГЕРБ ограничава свободата на придвижването, което е основно право на хората.

32

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че когато има статия за София, много от коментиращите не са помирисвали София в скоро време. Вижте, когато пишат за улиците във вашето село "игрек" (y) няма да пиша коментари, защото никога не съм бил и не знам как е.Престанете и вие да давате мнения за София.

31

Анонимен

преди 5 години

"1500 нови места ще има в район..." Никакви нови места няма да има! Местата си бяха там и преди "Зелената зона" и общината не си е мръднала пръста да създаде наистина НОВИ парко места! За целта не е трябвало да поставя табели, а да строи подземни и надземни многоетажни паркинги. Сега дои само пари от гражданите и има наглостта да твърди, че било "по желание на гражданите"! Потресаващи некадърност и нахалство!!!

30

Анонимен

преди 5 години

До Кръстьо КостовЖивеем в Лозенец до пл. Журналист и от както е платената зона вечер след работа има къде да се паркира. Никой не може да ме убеди, че това е грешно решение.

29

Анонимен

преди 5 години

В белите държави първо правят паринги, а после въвеждат платени зони. В София паркингите се застрояват, нови не се правят и се въвеждаъ платени зоно за паркиране. Какво ли ще стане, ако личните коли в София станат на човек от наслението, колкото е в големите градове в ЕС? Сега официалната статистика лъже,че колите в София били най-много в ЕС, като брои всички коли регистрирани в София и ги сравнява с личните коли на хората в другите градове. В София личните коли са 4-5 пъти по-малко от тези в ЕС

28

Българина

преди 5 години

Тези зони не са нищо друго освен разширяване на данъчната база. Скоро целия град ще бъде някаква зона, от лозенец до околовръсното е 2 км. За да си оставиш колата на улицата където и да е ще трябва да плащаш. В такъв случай местния данък за какво е ?измамите които се генерират в софия са безкрайни

27

Не е решение

преди 5 години

Наместо да разширяват зоната, що не вземат:1. При одобряване на инв. проекти да гледат дали наистина има необходимия брой паркоместа?! или са само някакви нереалистични абсурдни драсканици...2. Да изградят достатъчно паркинги.3. Да обновят маршрутите на градския транспорт. За да отида на работа трябва да пресека 2 големи кръстовища - в час пик 15 мин. с кола,..НОООО с градския трансп. . 1 ч.15 м., защото трябва да сменя 3 линии в едната посока... еми много ясно, че няма слезна от колата.

26

Анонимен

преди 5 години

В Солун няма паркинги, просто всеки спира пред тях, но на улицата, не на тротоара.Тук просто плаче за закони, или ако ги има, за спазването им.

25

Анонимен

преди 5 години

В Солун е фраш с автомобили, но няма нито един паркирал на тротоара.А в София майко мила.

24

АНТИ

преди 5 години

До РеалистАми ще се радвате на светлото капиталистическо бъдеще.Тук маФията командва навсякъде.

23

Край

преди 5 години

Според Факта - в белите държави всяка градинка/детска площадка/ тротоар е направен на паркинг. Е това ли ви е мечтата - да докарате по една вехта бангия от Италия ама да е "премиум" и всичко в София да е безплатен паркинг.*** ло умна работа.В София живеят 1млн. 300 човека. Поколението без шофьорска книжка си отива - Сега в София с 1000 лв. можеш да имаш кола. Смятате ли че в София има място за 1.3млн. коли.

22

Анонимен

преди 5 години

Не знам, но пред Националният стадион се много ми харесва. Вече няма този хаос и тези трошки. Сега са спрели подредени само лъскави коли.

21

Реалист

преди 5 години

По закон кмета трябва да осигури ред в паркирането на цялата територия на общината без значение дали има или няма платена зона за паркиране. Вместо това, Фандъкова хитро прецаква хората сами да искат платена зона, за да имало ред и пернася проблема с паркирането към съседните кварталаи, където все още няма платена зона. След година-две и там въвежда платена зона. Интересно какво ще стане, когато след около 10 години цяла София стане платена зона за паркиране? Парите не остават в общината

20

Анонимен

преди 5 години

От отчета за миналата години компанията, която стопанисва зелената и синята зона в София регистрира загуба. Сега, като разширят зоните, загубата сигурно ще е още по-голяма.

19

Фандъкова

преди 5 години

До РумпиИскал си, искал си...

18

Анонимен

преди 5 години

Гражданите са го пожелали! Какво да се прави!

17

Факт

преди 5 години

В белите държави са направили на паркоместа, тези места, на които ние паркираме по тротоари и зелени площи, но кой да го види. Всеки се вторачил, че там не се паркира, където не трябва и не вижда, че там са направили на паркоместо всяко възможно за паркиране място. Разбира се, че там ще глобяват за неправилно паркиране.

16

Румпи

преди 5 години

Плащам си данък, плащам си гориво, ще се фръцкам

15

Анонимен

преди 5 години

София позеленява и скоро може би ще посинее.