103

Анонимен

преди 5 години

Тоя ще е някое бивше гадже, и затова се е впрягал толкова ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ,от което виждам из америка, *** трябва да се мешат от време на време , защото иначе ендогамията ги прокопсва и това че във филмите намират две дето стават не е показателно за милионите . Жив пример е тази певица(никога не я бях чувал) , има много приятни черти- опитайте се да намерите *** с такава хубост.

102

:)))

преди 5 години

И "различните" помежду си се обвиняват в расизъм.

101

Анонимен

преди 5 години

Защо не мразим доста различните от нас финландци например?Просто мразим цигaниятa, като начин на живот, поведение и мислене.

100

анонимен

преди 5 години

Аз също не виждам логика в това - ром да тормози мулатка ?! Или може би и е бил мераклия и затова !

99

Петърчо

преди 5 години

Преди да се изказвате като експерти по генетика да Ви кажа къде е проблема. Проблема е че мразите различните от Вас по цвят религия етнически произход пол. Когато смятате че някой е по-малко човек от Вас расисти сте. Когато на този някой му пожелавате да бъде "полезен" поне като *** расисти сте. Когато отричате че е имало масово избиване на хора през ВСВ2 расисти сте. Нито са точни твърденията Ви за гените и смесването на расите при другите животни. Приемете го РАСИСТИ сте. Оправдание няма.

98

Анонимен

преди 5 години

Е то тия само някой ги тормози тях.Аз лично не мога да ги понасям.Никога не съм виждал чернокож и нещата просто да са нормални.Винаги има драма винаги някой ги тормози,винаги около тях крясъци шум и скандали и накрая кво?Едно грандиозно нищо.

97

Мястото на всички

преди 5 години

ромове е в Германистан, там расизъм няма.Стотици хиляди вече заминаха

96

Анонимен

преди 5 години

Не е чудно. Един HЕГ. p програмист го бяха пратили командировка в Индия и разправяше в нета - страшен расизъм - по-светлите обиждат по-тъмните, и по-светлите и по-тъмните - него... А ние тука тен се мъчим да хващаме с риск за рак на кожата. Сбъркан свят.

95

шматка

преди 5 години

Тея се обиждат на цвят:))

94

Анонимен

преди 5 години

До 112:"Как така, раисистете сте все по 1.6, криви крака зъби и без половината коса на 25?"------------------------------------Ти, РОМЕ, така ли изглеждаш? Поне да беше научил български...

93

Константин

преди 5 години

Според мен си прави реклама за някоя песен или филм, или нещо такова. Едни хора някъде ми казаха, че нещо ще ми направят и така.

92

Анонимен

преди 5 години

Примера е пример ... лебедите са моногамни...и не се кръстосват с гъскиАкулите не се кръстосват със сьомга...а сьомгата - не се кръстосва с шаран....само хората го правят...кръстосват се с шаран!

91

Анонимен

преди 5 години

Расизма е естествената защитна реакция на един биологичен вид - да предаде гените си по нататък.Когато видите хиена да се кръстосва с лъв ... може и да призная, че греша.И още - най-големите расисти днес са неrърите.Новонасажданата толерантност - доведе араби, афганистанци и пакистанци в Европа.Ако сте толкова толерантни защо не се жените за циraньори , и всякаква ***.Има и изключения разбира се - които въдят *** като Прея ... лицемерната толерантност ще е гроба на бялата рaca .

90

Анонимен

преди 5 години

Та "ромите" са с по-тъмна кожа от мулатката Прея, затова и случката наистина е лишена от всякаква логика, както казва момичето.Плюс това майка й е българка!А въпросният "ром" е чужд на България и избива комплекси.

89

Анонимен

преди 5 години

Вие май хич не видяхте кое тук е новината а.Най-накрая лъсна от къде се внася иначе невиреещия тук расизъм пак през онова ромско блато откъдето се внесе и радикалния ислям.Дали не е и от същото място Саудитска Арабия.Расизма в историята се е доказал като ефективен инструмент за предизвикване на конфликти правещи конкретни държави слаби а това обслужва враговете им намирисва на ислямистки заговор.

88

Анонимен

преди 5 години

Тази за пръв път я чувам,но като има нужда от подобни скандали,за да се рекламира ми е ясно каква певица е. Сигурно би ме обвинила и мен в расизъм,явно е от евроатлнтическите. В БГ рааасизъм няма,не е имало,и няма да има.

87

Анонимен

преди 5 години

Абе симпатяга е момичето, стига сте плюли.А и български по-добре говори от повечето хора тук.

86

Име

преди 5 години

Реално случката (цензурата на ромите във форума)е лишена от всякаква логика", допълни още (Име)Прея.

85

unesco shushana

преди 5 години

Споко, момиче. Не само заради цвета на кожата се "подиграват" и обиждат ***. Правят го и ако носиш готини скъпи дрехи или караш нова луксозна кола. Щом си израснала в бг би трябвало да си наясно, че тая територия е пропита със завист, злоба и негативна енергия. То за тва и държавичката им е в такова състояние. От жалки карикатури и дребни човечета нищо смислено не излиза.

84

Анонимен

преди 5 години

Велика *** и повечето чехълчета в нея ........