10

Съпоставка

преди 5 години

Осъден на доживотен иска 50 бона за... безсъние, болка, яд, гняв, вяра! Нахранен и на топло!/ Пенсионерите блъскали цял живот безсъние, болни, нямат време за яд , гняв и претенциите, които има този, защото трябва да оцеляват на студено и често само на *** хляб и вода в какво и на кого да вярват? Ама те пък се развиват и са пълни със желание за живот!Като не му се живее, както е убил, защо не се самоубие, а завежда искове?

9

Анонимен

преди 5 години

До Жиб.Много ме съмнява да има потребност от културни мероприятия този ***, на 100% съм убеден че така го е посъветвал адвоката му, за да могат да си разделят тлъстото обезщетение. Но най-лошото в случая е законите ни позволяват подобни *** да ни рекетират с абсурдни искания.

8

Некъф

преди 5 години

Дайте му въже. По добре ще чете с примка на врата.

7

Анонимен

преди 5 години

Така е когато на престъпниците и се дават права! Престъпника трябва да има само едно право, да е жив, но с единствената цел да плати дълга си към обществото. Искал културн живот - два шамара и в карцера, от там директно да чукa камъни.

6

Жиб.

преди 5 години

Зачудих се откъде такива интелектуални искания у един урангутанац,а той бил попаднал в затвора и станал "човек".

5

Илия от Чамкория

преди 5 години

Едно време на такива им осигуряваха достъп до урановите мини в Бухово!

4

до неразбралите

преди 5 години

Този е истински евроатлантик.Учете се да си търсите правата като него.

3

Анонимен

преди 5 години

Убиец осъден на доживот лежи пи цял ден, има достъп до книги, лафка, клуб по интереси...а достъп до каменната кариера защо не му е осигурен? До кога ще храним отпадъците на обществото и ще отглеждаме паразитизиращи индивиди, по затвори, по изправителни домове, по гетата и махалите, по администрации, по народно събрание и други институции???

2

Анонимен

преди 5 години

*** Радев ще го помилва, както беше помилван президентският бащица след като сгази като куче един инвалид с мощния си 400 коньов Мерцедес!

1

Минувач

преди 5 години

Бе да вземат да го самоубият и ще се реши въпроса. Побъркана държава.