7

Анонимен

преди 5 години

В една друга страна членка, но не талкова европейска и лъскава дадох само 37 евро за всичко необходимо за втори клас. Миналата година в БГ не ми стигнаха 150 лв, като изключвам парите за шкафове, закачалки, щори, маси и столове.

6

zeus

преди 5 години

До Анонимен 5Ако беше прочел докрай поуста ми можеше и да разбереш какво имам предвид...

5

Анонимен

преди 5 години

До zeus"Аз лично съм 300 лева назад за третокласник"Щом си "назад" от това, че си дал на детето си... и 11 души са ти дали + за 46 минути... ми става ясно, че заплатите от по 600лв, които масово се взимат от хората във форума са ВИСОКИ!!!!!!!

4

brtalnata istina

преди 5 години

Родители, най-доброто, което можете да направите за бъдещето на вашите деца е да ги махнете завинаги от България! Тази държава е в процес на самоунищожение и нищо добро не очаква нейните граждани.

3

Анонимен

преди 5 години

Ууу сакън бря. Поръчах го от нета *** 1/3 от цената и сега проверки правите. Всички да плащат... Ми няма пък! Абе ей, българте? Айде малко да им кажем, да се спират на Тея, а?

2

Анонимен

преди 5 години

Помагала, учебни тетрадки, атласи и още какви ли не допълнителни материали за училище трябва ние като родители да купуваме. И за какво като по-голяма част от тях си остават почти неизползвани. Само спонсорираме различните издателства, а такива колкото си искаш. Не знам ние как завършихме образованието си без тези неща.

1

zeus

преди 5 години

Аз лично съм 300 лева назад за третокласник, образованието в България е безплатно, ама само на думи.