45

Гост

преди 5 години

Глупости. Бойко не се занимава с глупави работи, селски кмет, на кой му пука. Този се е оправил сам. С пари тук и там. Нагло. Много нагло.

44

Гост

преди 5 години

Има лице на стар комунист, който урежда нещата. Срамно е да си тъсиш оправдания със закона. Детето не е виновно. Виновен е големия човек, защото трябва да очаква около автобусите да изскачат деца и възрастни. Дано да го накаже живота. Срам. Срам.

43

Анонимен

преди 5 години

иСКАМ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ПРОВЕРЯТ СЛЕД КОЛКО ЧАСА ОТ КАТАСТРОФАНА нИКОЛОВ Е ДАЛ ПРОБА С ДРЕГЕР И КРЪВНА ПРОБА ЗА АЛКОХОЛ И ЗАЩО ТАЗИ ОНФОРМАЦИЯ ГЕРБАВИТЕ МЕДИИ Я КРИЯТ? Не е ли време някои полицаи, системно укриващи престъпления да бъдат проверени, разследвани....

42

Анонимен

преди 5 години

Свобода за набедената от хунтата безочната хунта ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА, ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, ВРЕМЕ Е БАБА ДАНЧЕ ДА ХОДИ В ПЕНЦИЯ. СЕГА НИКОЛОВ С РОДНИТЕ СИ РОМСКИ ИЗБИРАТЕЛИ ОТ СЛИВЕН ЩЕ СТАНЕ ОТНОВО КМЕТ А НЯМА ДА Е НУЖНО В ОБЩИНАТА ДА НАТИСКА КОПЧЕТО СИ МАРИОНЕТНАТА КМЕТИЦА ЦЕЦКА ЦВЕТКОВА. ХА НА БАС ЧЕ ЦЕЦКА НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА И РОМСКИЯ ВНОСЕН ВОТ ЩЕ СЕ ПРЕЛЕЕ МАГИЧНО КЪМ НИКОЛОВОТО.

41

Градушка

преди 5 години

Това е поредния позор за българския съд,който е независим само от истината и справедливостта.От всичко останало е зависим.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38И с каква скорост се е движело това дете, че се е блъснало така, че е откъснало далака си и 1/2 черен дроб? Със 70-80-100км/ч? Голямо скорост ще да е развило детето.Човек на Партията. Това е. За тях присъди няма.

39

House M.D.

преди 5 години

Редактирането, защо триеш Истината? Николов е многократно забелязван в гей компании заедно със съдии.

38

Дядо

преди 5 години

До АнонименТака се блъснало детето в теглича, че останало ,Момчето е без далак, а и с половин черен дроб. Кого заблуждавате?37553

37

Дядо

преди 5 години

На 13 ноември 2015 г. на кръстовище в Трън, Николов удари 6-годишно момче при опит да премине зад спрял училищен автобус.Господа съдии, училищният автобус имал ли е знак, че вози деца? Длъжен ли е водачът на моторното превозно средство да се съобразява с този знак?

36

?

преди 5 години

Оправдателна присъда е променя случилото се.

35

e-justice.europa.eu

преди 5 години

Имате право да обжалвате решението на окръжния съд пред апелативния съд.Ако обжалвате решение на окръжния съд пред апелативния съд, срокът за обжалване е 30 дни. Имате 7 дни, за да информирате окръжния съд, че не сте удовлетворен от решението и ще обжалвате. Жалбата трябва да бъде писмена. Тя трябва да бъде адресирана до апелативния съд и подадена пред окръжния съд, който е постановил решението.Можете да обжалвате решението, защото смятате, че съдът не е оценил правилно доказателствата и/или не

34

Анонимен

преди 5 години

Започвам да уважавам ромите - защитават се взаимно. Досега да са излезли със сопите и беж при кмета - наглец!

33

1

преди 5 години

този е от ДС, тях не ги съдят

32

Анонимен

преди 5 години

България е територия - пълно беззаконие! Много са причините млади и възрастни да напускат България - нисък стандарт на живот, лошо здравеопазване, абсолютна несигурност на хората в домовете и навън, подкупни съдии и прокурори, готови да оправдават убийци, крадци и всякакви престъпници!

31

Анонимен

преди 5 години

Абе той е кмет, ясно че ще го оправдаят. Тука у нас е така. Пази се някой от власт имащите да не те удари. Заминал си.

30

кантарджия

преди 5 години

На българската Темида кантара отдавна е счупен. На едната страна стои само тежестта на връзките, познанствата и пачките. Другото е без значение колко тежи.

29

Анонимен

преди 5 години

До суьо нямат право да обжалват

28

Жеко куршума

преди 5 години

Трябва да взимам нещата в свои ръце... вече!

27

Анонимен

преди 5 години

"...момчето се е ударило само..."Е затова ми харесва в България (сарказъм)! Това в скобите е за 80%-те д.ебили!Що не излезете на улиците бе? Един беше казал лош "матриял"! Май че е прав!

26

Анонимен

преди 5 години

Му тренска работа. Всяка държава си има мафия, нашата мафия си има държава.