5

Birk

преди 5 години

Stom ortodoksalnite oficialni bg religiozni hramove sa oficialni offshorni zoni v rbg, zasto bg narod suveren, bg kmetstvata, ms i ns subsidirat tesi offshorni zoni i chernata ikonomika v eu?! Tova oznachava, che bg narod suveren i bg darjavna administracia subsidirat korupciata v rbg i christianskia teror.

4

Анонимен

преди 5 години

Герб Бсп и Дпс са заедно и са действали задружно по въпроса, като с внесли техен законопроект 1 ден ПРЕДИ този на ОП... Няма нищо странно в това, след като са от едно котило комунисти-интернационалисти всете, но кога ще го разбере публиката и ще престане да се дъвче по форумите на тема бсп-герб..Сега на един глас пишат за поповете и заплатите им за да отклонят вниманието от факта че, вероятно формулировката с радикалните течения няма да се приеме.

3

Анонимен

преди 5 години

Ми нищо те протестираха за пари получиха ги цирка свърши скоро имам чувството че нашите попове ще започнат срещу пари да раздват индулгенции и пред рая ще направят митница и ще казват на умрелите свържете се с близките си чрез врачките от 2001 и докато не платят вие не може да минете егати кретенията вече и задгробния е с вход.

2

Анонимен

преди 5 години

А равините.

1

Анонимен

преди 5 години

Поповете и ходжите вече ще получават заплати като учителите. Тоест на държавна хранилка. При увеличение на заплатите на учителите и техните ще се повишават. А пари откъде ?! Заеми ли ще се теглят пак ? Нали според Конституцията църквата е отделена от държавата ?