27

Анонимен

преди 5 години

И 6 си го бива.

26

Анонимен

преди 5 години

Е за 16-то фото им правя еваларка на мошениците. направо поздравления.направо шах с пешката. избиват рибата на всички посоки.

25

Анонимен

преди 5 години

Така по мързеливия начин никой няма право да се оплаква - гледаш на картинката, поръчваш си номера или артикула и туй-то. Няма какво да хленчиш, щом те мързи да ходиш по магазини. Сори брато. Това, че там разни Амазони и кви ли не заменят и си глезят клиентите си е друго. На когото му се занимава, да си поръчва по този начин.

24

Анонимен

преди 5 години

При повечето от примерите - 7, 10,12, 14, 17, 19 и други, стоката е очевидно много по-различна от офертата. Едното е карирана рокля с гол гръб, другото - смешна ризка с якичка. Кое му е общото?Просто определени сайтове трябва да се избягват.

23

Анонимен

преди 5 години

Най-голямото разминаване при дрехи и обувки не е толкова в модела, нито в разликата във фигурата, а в материала - на снимката е даден качествен материал с хубав свеж цвят и добро изпълнение, а полученото е от скапан изкуственяк, боядисано с орехова шума и шито от 10-годишни деца в Тайван.

22

Анонимен

преди 5 години

За облекла пазарувам онлайн основно български марки и от сайтове, от които съм доволна до момента. Почти винаги съм бивала доволна. Много рядко съм връщала стока и то ако е дреха и не стане на човека, за който е била поръчана, което на 50 пъти се е случило при две поръчки и то не за мен.

21

Кривондел

преди 5 години

На номер 5 й се е получило по-добре от оригинала :)

20

Анонимен

преди 5 години

Колко трябва да си т.ъп, че да си поръчаш дрехи от китайски сайтове????

19

Анонимен

преди 5 години

С каквото и да увиеш сланината - все едно, амбалаж.

18

Анонимен

преди 5 години

Като цяло съм доволна от доставките с онлайн поръчка, но. на сайтовете ми прави впечатление, че повечето дрехи са или от Турция или Китай. И с много кичозни декорации! Трябва да избирам страшно дълго, докато си харесам нещо. Ако са от западен произход, са много скъпи. Докога българският пазар ще е пълен с дрехи които са си за аутлет?!Затова в България повечето хора са много зле облечени и нямат изграден усет за качествените неща. Така както стана и с музиката.

17

Анонимен

преди 5 години

От китайските сайтове най-много някой кабел да поръчам или преходник (има такива, каквито тук не се намират).

16

Анонимен

преди 5 години

Вчера статия как пазаруването през нет-а излиза по-скъпо, днес как били фалшиви стоките..... Сл0чаЕност ???

15

Анонимен

преди 5 години

Тия снимки и др уг път ги показвахаАма ще се развива онлайн търговията, както е електронните медии

14

Анонимен

преди 5 години

Поръчали и платили дрехи, а не перфектното тяло на манекенкитеКато са дебеланки , няма да им стоят дрехите.Много ясно.Това показват повичето снимки

13

Анонимен

преди 5 години

Амазон, поръчвайте от Амазон. Немския или английски! Можете да се свържете с продавача по Скайп за да ви покаже на камера/сртиминг това от което се интересувате. Трябва да знаете език!

12

Караибрахим

преди 5 години

Като гледам, някои от нещата на снимките са точно каквото се е предлагало. Просто манекенките са слаби, а купувачките са дeбeли бpaнтии и не им стои добре.

11

Анонимен

преди 5 години

Ел търговията си е шменти капели, особено за дрехи. Не знам как може да поръчваш нещо без да можеш да го пробваш. Ама докато има клиенти, ще има и такава търговия.

10

Анонимен

преди 5 години

Няма как,Няма как,Няма как,Няма как,Няма как, 100 пъти няма как да дадеш пари за баничка а да получиш печено прасенце. Не и през капитализма!

9

Анонимен

преди 5 години

Ако си на запад и купуваш онлайн продавача е задължен да снима само стоката която ще изпрати. Ако получиш нещо друго можеш без никакви увещания да го вътнеш за сметка на продавача и да си получиш парите обратно! Амазон няма грешка!

8

Сп???нс

преди 5 години

купувам от време на време , и трябва да се внимава много и най-важното да се чете ЦЯЛОТО описание на продукта, защото в много случаи като се зачетеш и откриваш че ако искаш да върнеш в 14-дневния законов срок(или заради проблем) ще трябва да платиш пратка до Хонг Конг , или че нямаш официална гаранция като цяло евтините неща са или богклуци или е за сметка на неплащане на мита и други подобни врътки.Дрехи никога не бих купил ,