13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен14 У-ха-ха-ха-ха-хаАбе ингилизите на едно островче имат 3 пъти по-голям БВП от русията.Не случайно ингилизите привлякоха руските милиардери там, взеха им парите и им биха шута.Пък ти с твоите 9500 рубли заплата, напивай се с лосион и разправяй колко *** са ингилизите.

12

Анонимен

преди 5 години

Светлият комунизъм не може и себе си да оправи.Ама хората още не могат да го разберат.

11

Анонимен

преди 5 години

У-ха-ха-ха-ха-ха-ха.................вече така им се кефя на тези полуумници от ингилизията!!!!! То бива толкова да изпаднат, бива, бива, ама това вече ч.ука по дъното!!!! Пълна шизоф-рения! И престанете да намесвате ес-чето (то, горкото вече само не знае къде се намира!)! ингилизите нали напускат, какво ги приписват на ес-чето? А тия, гражданите на страната на вятърните мелници...........на тях САМО ВЯТЪР ИМ Е В ГЛАВАТА! Те въобще не се броят! Айде, утре чакаме НОВИ "ПОДВИЗИ" на руснаците!!!!

10

АНТИ

преди 5 години

Двама се карат - Китай печели.Хитри са китайчетата...много хитри !!

9

хаха

преди 5 години

До Анонимен11ми оправяй си я бре.Кой ти пречи?Ти до сега ко? Чакал си светлия комунизъм ли да ти оправи къщата?

8

Анонимен

преди 5 години

Не ми дреме ни за ЕС, ни за Русия. Да си оправим собствената къща, това е въпросът.

7

Анонимен

преди 5 години

Някакви доказателства или пак на принципа високо вероятно, пък и предните каламбури остаряха във времето и сега мислим други безумия.

6

8===o

преди 5 години

Както винаги русия си прахосва ресурсите за да показва евтин мачизъм.В русия има доста талантливи програмисти , хакери и т.н. ама вмсето да се занимават с нещо смислени са хванати почти насила да работят за правителството за да хакват системите на детски градини и селски кметства по света.русия ще бъде унищожена от собствената си простотия.

5

Анонимен

преди 5 години

Ако умре някой от кралското семейство в Англия на рожденияден на Путин, това е сигурен знак, че има нещо гнило в говеждото (свещеното животно в Индия), умряло от вредни идеи в главата.

4

Кьорсуфра

преди 5 години

Viniat drugi sakoeto sa vinovni TE,i koeto sa isvar6ili TE.Glavoresite ot amerika I anglis.

3

niki

преди 5 години

Безаналогови са им шпеонините, смях!

2

Кутев

преди 5 години

НА АМБРАЗУРАТА, ХИБРИДИ!ВЕДНАГА, С ПЪЛНА СИЛА!

1

Анонимен

преди 5 години

И какво от това ?