9

аз

преди 5 години

До Ив.---------------------------- 9 млн.казваш.Ами защото бяхме зад бодливата тел и граничарите вардеха не някой да не влезе (такива *** нямаше),а някой да не се устреми към свободата.Иначе щяхте да останете 900 000 комунисти-съветски ***,ама нямаше да има кой да ви бачка.Ти 3 деца направи заради любов към тях ли или да ти опростят заема. А???

8

баба Златка

преди 5 години

Тогавашните 3 хил. лв. бяха равни на сегашните 30 хил. лв. Апартамент 88 кв.м. тристаен беше 14 хил. лв.,сега същия 40-годишен апартамент е 150 хил.лв.Така че 3000 лв. тогава си бяха доста пари.

7

Анонимен

преди 5 години

До Ив.Поздравления за това, че сте създали три деца!Но младоженският заем по онова време, доколкото знам, е бил до 3 000 лв.В някои държави дават по 30 000 евро като помощ на майката при първо раждане, за да отгледа детето си.Дано и ние доживеем по-добри времена.

6

Анонимен

преди 5 години

До5. Кззваш имаше държава. Държава от агенти , доносници, крадци на дребно на а едро нямаше. Ти с три на една жена , други с пет от пет Като имаше държава имането бе щото работеха масово *** на три смени , войници ю, затворници. И се управляваше от простаци.

5

Ив.

преди 5 години

Умна тикво под мен,по време на соца станахме почти 9 милиона. Жена ми роди три деца и за това Държавата(тогава имаше Държава) ни опрости взетия младоженски заем. Ама да лекуваш промит мозък не е лесно...

4

Анонимен

преди 5 години

Социалистическата жена е много страхлива и мързелива.До това я доведе социдеологията.Който вярва в соца няма да остави поколение и така ще си отиде соца като най-глупавия период от историята на България.

3

W

преди 5 години

Номер 2 Много си *** знаеш ли? И как ще стане тази помощ ще изчезнат контракциите ли? Напротив даже като знаеш, че си наказан ти е още по трудно.Аз ако отида ще получа инфаркт още преди да е започнало, затова само със секцио и пълна упойка, няюмам намерение да мра млада защото не издържам на болка. Ами манипулациите и те ли са Божа работа или май са вследствие изхабен организъм от отровна храна.

2

Анонимен

преди 5 години

Раждането е божа работа. Ако не вярваш в Бог мъките ще са по силни при раждане. Които вярват Бог им помага и по лесно раждат. Жената е природно е пригодена да става майка и да ражда. Тя точно затова е създадена от Бог. Тя нее създадена да работи. Мъжът е този който трябва да се грижи за семейството. Жената гледа децата и приготвя храната. А мъжът като се прибере вечер трябва да е в уютна обстановка и любов. Поне така е било преди 80 години.

1

Анонимен

преди 5 години

Дано да изражда успешно много на брой, здрави бебета, още дълги години. И да помогне на родилките да съхранят живота и здравето си, за да отгледат успешно своите деца!