197

ognyanz

преди 5 години

До Помнещ: "Лични кремльовският хамсалак си спря патока докато беше на любовна среща в Инстанбул" - две граматични грешки (без да броим п'ростотиите) в едно изречение. Много дори за герберски ***.А тези двамата бивши министри да не се правят за невинни. Да, ГЕРБ ( и лично Бойко) агитираха в ЕС срещу проекта. Но го спря Драгомир Стойнев.Липсват ни политици като Стефан Стамболов или Виктор Орбан. А на ниското магаре всеки се качва.

196

БиБи

преди 5 години

Как така не е имало външен натиск?! Та нали трима американски сенатори-ястреби дойдоха при Борисов и той на втория ден се отказа от Южен поток! Отделно Йотингер каза, че той поема преговорите с Газпром, а Юнкер ни заплаши със санкции! Не си плюйте на лицето, г-да журналисти! Нали сте независими! Нали и Б.Б.каза, че който иска да използва руски газ, ще има проблеми!

195

Георги

преди 5 години

Добре де, приказки много, ама никой не казва, аджеба, кой и защо спря "Южен поток". Второто което никой не казва, а и никой не пита е какво прави сега Теменужка??? Цъфти ли, връзва ли или плодове дава? Става въпрос, все пак за природен газ, който така или иначе е необходим за България, а друг доставчик освен Газпром няма и не се очертава да имаме скоро.

194

Помнещ

преди 5 години

Лични кремльовският хамсалак си спря патока докато беше на любовна среща в ИнстанбулАре у лево

193

МакКейн

преди 5 години

Ни спаси от руско енергийно робство!Да се свети името му!

192

Анонимен

преди 5 години

Да бе, не е имало.Просто тогава Ноуланд и Маккейн бяха дошли на екскурзия в България....

191

Зозо

преди 5 години

Путин ако не работи по правилата на ЕС може да си навре потоците в космоса!

190

Мен

преди 5 години

Да не е имало натиск просто прецениха да не печелим 400 милиона и доста работни места

189

Анонимен

преди 5 години

А Орешарски и Боко нещо така да си кажат...То и чистачката на министерски съвет Пена казва че никой не и е оказвал натиск, ама и тя не пее в хора. Тя и Теменужка толкова е енергиен министър ей така да краси стола.

188

Анонимен

преди 5 години

Това е направо като вица за Българите и дяволите при казаните в ада. Нямало нужда други да ни бутат в катрана. Наши си ни натискат да се докарат пред началстрвото. Кой отказва да е на изхода на тръбата бе ***?

187

До Анонимен 192

преди 5 години

"Извинете, руския език кой го е създал!?!България."-----------Митовете и легендите са хубаво нещо.Днес ние пишем с кирилицата, видоизменена с европеизираната графика, въведена от Петър Велики и опростена от Руската Академия.Ако знаеш в съвременния български език колко много изконно руски думи има, ще намериш някъде 16-ти етаж и ще се хвърлиш от там.193, ти сигурно си гигант. И мислата ти е гигантска. Аз не я сФанах...

186

Анонимен

преди 5 години

Северен може, а южен не може! Ние пак сме верен съюзник ама като Гюро Михайлов!

185

Анонимен

преди 5 години

Кой е този пупин, бре българино? Кво се захласвате по чуждия вожд. Има ли нормални българи в България, които да не се кланят и величаят някакъв азиатски диктатор. И защо точно този си харесвате? Защо не Ким Чен, ония на Китай или Ердоган. Кво сте го лапнали това джудже?

184

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен Ун 188От "братска" любов Големия брат го изрита.Такива като "Бонобо" смятат това за любов- "Обий ***, обичам та!". За "Бонобо" всичко е с "О".

183

Анонимен

преди 5 години

До Бонобо 189Стокхолмски синдром се нарича вашето.

182

Бонобо

преди 5 години

До темата е за Ю.поток!Темата е срамна! Тя е отвратителна! За какво да ти пиша? Че един от причинителите вече пукна, освободи света от злобата си? Не аз провокирах историческия "спор"! И ти си с ударение на О! Аз ще защищавам Русия от такива отвратни! Истинските българи сме това и ще поддържаме великата братска страна, ако трябва не с пяна на уста, а със зъби, ще гнявя такива, които си разрешават такива сравнения! Я излез на улицата да се пенявиш!

181

Ким Чен Ун

преди 5 години

Ами като не е имало външен натиск защо тогава газда Борисов отде в Москва да иска прошка от големият брат и Путин му каза че големият брат повече няма да плаща малкият брат за дупедавщината му и го изрита на вторият час да си ходи за България

180

До Отвратен от Боноб

преди 5 години

..Хиоското клане пак руснаците се оказаха виновни, че флотът им напуснал острова, и това прочетох! Тъъъпунгел, поразяват точните ти цифри на убитите. Да не си ги изсмукал от пръстите си? На Шипка българските опълченци, за които са стиховете на великия ни поет, са били около 400, а руските войни са били три пъти повече и то руски, не разни там шведи от Финландия, от Брянския и Орловския полкове. И "Радецки пристига със гръм!".Неблагодарността е един от най-гнусните човешки пороци! Плюя на нея!

179

темата е за Ю.поток!

преди 5 години

До БонобоАйде отивай у историческите и атакистките форуми да разтягаш лакардиите си там! Темата не е за Турция!Загубили сте нормалния си разсъдък. Само да видите думата Русия и скачате като дресирани бойни кучета с пяна на уста, да пишете за 500г. турско робство и Освободителната война.Додеяхте вече!

178

Ким Чен Ун

преди 5 години

Ама гербаджийската шайка разбоиници пак ни взема за канарчета Ние много добре знаем кой е виновен за спирането на южен поток Белене и Бургас Александрополис и кой доиде чак от Лос Говедарос да ни заповядва да спрем тези важни за страната проекти И помним как шайката от герб изкара умните и красивите на улицата да протестират против тези проекти Ние няма да забравим и как се опитаха да ни пробутат и истамбулската конвекция още други престъпления на Бандитите от ГЕРБ