34

жалы

преди 5 години

Какво им трябваше да се хващат с руснаците?

33

Валентин

преди 5 години

четох до "пише Дойче веле" и преминах на коментарите

32

Напомняне

преди 5 години

При Дилма Русеф хаос нямаше и страната вървеше напред във всяко отношение. Намесиха се демократизаторите и разрухата и хаоса започнаха с любезното съдействие на ФАЩ.

31

Анонимен

преди 5 години

Завръщане на твърдия консерватизъм, левите хипи-гейчета заминават в историята.

30

Анонимен

преди 5 години

Нолмално след като свалиха Дилма Русеф осъдиха дА Силва,и сложиха начело мазен ***.

29

САЩ стоят за това

преди 5 години

Зад това стоят САЩ ..... И Дилма и Силва бяха свалени от власт от техните корумпета...... САЩ са окупирали доста от ЮА и там са вършили чудовищни зверства през годините.

28

Чистач

преди 5 години

Май много са повярвали на Путин тия в Бразилия. БРИКС или каквото име им е дал другарят Путин ,това е сигурната рецепта да сършат в канавката. Където е стъпил комунистически ботуш , 100 г. след това трева не никне! Ние го знаем най-добре.

27

Болшевик

преди 5 години

Честито на Бразилия! Избра новия си път - "щастлив" комунизъм! Е,сега вече новата комунистическа диктатура ще ги довърши! Жалко за кафето!

26

Клеций II

преди 5 години

Двете братски идеологии са се срещнали на финала :))) Не знак какво точно избират, ама забава да става :)

25

Пич

преди 5 години

"на финала ще се състезават крайнодесният бивш военен Жаир Болсонаро и кандидатът на лявата Работническа партия Фернандо Адад."Щом изборът е между кафявото и червеното, нещата за бразилците не изглеждат добре. Подобни процеси текат и в Европа за съжаление ...

24

opetkov

преди 5 години

До Аспарух Айде стига моля клишета от времето на СССР. На калпавия все някой друг му пречи: я кишата, я сушата, я САЩ, дето видиш ли спретнали импийчмънта на леля Вилма. Това социалисти, където и да се намърдат на власт, опоскват страната и после всичко отначало.

23

Анонимен

преди 5 години

Тия юнаци уверено гонят Венецуела на Мадурото!

22

Аспарух

преди 5 години

След преврат спретнат от САЩ(импийчмънта на Влима Русев) президента *** изпълнява указанията и срива икономиката на Бразилия."Корумпираният" Лула Де Силва,само за един президентски мандат връща всички дългове на Бразилия и генерира в хазната над 260 мрд долара.Бразилия е богата държава и целта на САЩ е да я експлоатират,като слгат на влсат марионетки,като този луд военен!

21

;-)

преди 5 години

Дааааммм... След червено управление винаги е така - хаос, безредици, несигурност, мизерия... Няма значение дали е в Бразилия или другаде.

20

Анонимен

преди 5 години

Брикс, другари, не бойте се...има още до дъното.И чак тогава почва истинското копане.

19

Дам!

преди 5 години

.Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) там положително ще намерите евреи...- Хенри Форд

18

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

А, България цъфти и върже под вещото ръководство на Тиквата и партията майка ГРОБ.

17

Анонимен

преди 5 години

Вижте Швейцария да богата е но съшо като нас сравнена с големите държави в Европа и суперсилите има малко население малка армия к т.н.Казвам го защото кашите политици с това се оправдават.И така кой ли не пробва да им се налага ЕС с който поне договор имат Русия и САЩ който никакви не са им нл те не се поддадоха на нищо от това а на ЕС дори дадоха по-добро предложение и той прие тяхното не те неговото.А нашите не можели, не не могат оправдават се със САЩ Русия и ЕС и лъжат че не могат.

16

Анонимен

преди 5 години

Вижда се дългата ръка на краварите в ситуацията. Богатата на природни ресурси държава трябва дя си остане придатък на САЩисаните, както повечето държави в региона. Там няма избори без намесата им. В краен случай и до преврати и до убийства на държавни глави се стига, когато не слушат. Целият свят пропищя от тези ненормалници. Навсякъде се врат и месят.

15

Анонимен

преди 5 години

До смяхТе да тръгнат да показват на Южняците дали кон яде боб, но южняците ще им покажат пушка дали се яде като почнат да стрелят на границата.