14

ром=сиганин

преди 5 години

Париж и Берлин не ме впечетлиха,но Лондон-да !Милан горе-долу добър град.

13

До 7

преди 5 години

Да ,той е архитектора на Париж. У нас дали би било възможно турчин да направи архитектурата на нещо мащабно,па дори и да е гений? Съмнявам се,не сме дорасли още до това и то в 21 век,а ако не се лъжа ,то Париж е преустрен в днешният си вид в 19 век.

12

Анонимен

преди 5 години

мозайка,а не музайка,сори.

11

До 9

преди 5 години

Това не тротоар,а музайка в търговски център или нещо друго(не помня),но впечетлява разбира се по-красота.Тук няма място да наместваш "нашите партийни другари",щото НЕ МОЖЕ И ДА ИМА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ НАС И Италия.Ако комунистите са ти виновни в нещо ,не е задължително навсякъде да ги намесваш,а то ставаш смешен.(не за всички де,но за знаещите само..))

10

Анонимен

преди 5 години

"Най-разпознаваемата сграда в света: Айфеловата кула. Снимка: Flickr"---Егати! Трябваше да се пенсионирам, за да науча, че Айфеловата кула била СГРАДА. :)

9

Munchen_DE

преди 5 години

BG: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора.DE: Мюнхен, Хайделберг, Касел, Росток, Бамберг, Нюрнберг, Регенсбург, Аугсбург.

8

Анонимен

преди 5 години

Вижте тротоара на снимка 7 и го сравнете с нашите, сделани от партийните другари!България в ЕС?Е.ати и недоразумението!

7

до 3

преди 5 години

Така е.

6

Край

преди 5 години

Има един велик Осман в историята и той се казва Жорж-Южен Осман. Той е направил Париж това което е в момента. Другите Османовци нямат значение.

5

Осман

преди 5 години

От истамбул по rpoзен град няма

4

Анонимен

преди 5 години

Петербург е най-колоритният и самобитен европейски град, културната столица на Европа.

3

Анонимен

преди 5 години

Всички места са хубави, но като Париж втори град няма ... никога не съм срещал нещо по-красиво от този град ...

2

Анонимен

преди 5 години

"Лятото си замина, но това далеч не значи, че приключенията са останали зад гърба ни. Есента е примамлива и е идеалното време да се разходите из някои от най-живописните градове в Европа. Елате с нас и "Посока" на кратка разходка из най-интересните кътчета на Европа "Не забравяйкте да си носите банани и тоалетна хартия за из път, ако са ви останали пари след увеличаването на цените на парното, тока и водата.

1

ТРЕЙС

преди 5 години

С новите ремонти София е в пъти по-колоритен град. И Враца! Питайте БожиГол!