27

софиянец

преди 5 години

работи за една от най-големите компании за продажба на здравни услуги във Франция.--------------------------Хахах работеше в колцентър и досаждаше по телефона на хората да си купуват дамски превръзки и бинтове. Казахте къде е учил, а къде е роден? Някой мякащ, заселил се преди 3 години ще ми спасява града. Аре обратно на село.

26

724

преди 5 години

Почти всичките ми съседи се прибират от западнала европа. в англия чакат по 10 мес. да ги прегледа лекар. казват че 17 човека ползват 1 тоалетна. араби и *** преобладават и са на почит и с предимство на добра работа.

25

Анонимен

преди 5 години

И с какво точно е допринесъл Борис Бонев в София да има нощен градски транспорт? Някакви вуду ритуали ли е правил, с какво?

24

Анонимен

преди 5 години

До и аз се върнахГлупости!

23

anonimen

преди 5 години

И аз се върнах след като бях в швейцария, англия, германия, франция, италия и белгия. Вс. на запад от полша, чехия и унгария е една ЛЪЖА! Зли бездушни материалисти 90% бездомни, едва си плащат наемите, пият кафе на уличната кафемашина само на рождения си ден, мизерия. Мразят само източноевропейците! Арабски държави, мърсотия и престъпност. Поливат с вода Втора употреба, папкат ГМО+ ХИМИЯ. Всичко е фотошоп заради туризма, ВСИЧКО Е ЕДНА ЛЪЖА. Престанете да лъжете хората и да обезлюдявате старата развита цивилизация. Господ ще ви съди.

22

Анонимен

преди 5 години

Професия - професионален протестър. Всеки сам да прецени до колко такива хора допринасят за развитието на обществото. Не е ли Спаси София НПО за натиск? Кой реши, че тези хора представяват жителите на София? Такива лицемерни самозванци, аз не мога да уважавам и приемам.

21

Toi

преди 5 години

Добре написано, но за съжаление в България вече оправяне няма! Насочете се към емиграция, скъпи сънародници.

20

Пипи

преди 5 години

До Ано 22: Общината в лицето на г-н Петков толкова е закъсала в решенията си по организация на движението, че няма накъде повече. Но вие скочете и се противопоставяйте на подобно "харчене" на средства. Оставам с впечатлението, че общинарите прегръщат всяка идея, в която има някакво строителство, влагане на средства - няма значение дали това ще доведе до положителен ефект за движението. Специално за К.Величков ми е интересно дали са променили разписанието на рейсовете по трамвайната линия?

19

Анонимен

преди 5 години

До ПипиДа по идея на Спаси София е, но бе изпълнено без доста от предложените от тях мерки за такъв проект, а именно пренастройване на светофари, маркировка и т.н., така че може да се сърдите на Столична Община, за некачественото изпълнение на проекта.

18

Анонимен

преди 5 години

Браво! Ей такива хора трябват на тази държава! Млад човек, успял в чужбина, изучил се и се е завърнал с ясна позиция в своята родина населена с 80% ***. Впрочем след освобождението на България именно такива хора правят така, че страната ни да стане за 20 години най-силната икономика на Балканите - връщат се изпратените да се учат в чужбина и с плам и желание започват да работят за България. Та след 70 години мракобесен комунизъм и капитализъм от *** имаме нужда от такива хора.

17

До 15 и 16

преди 5 години

За съжаление такива смислени постове с нормални и човешки аргументи са толкова рядко в сайтовете.Властва езика на примитива.Хейтъри и не знам още какви неглижират абсолютно всичко и всички.Ако има повече хора мислещи и говорещи като вас, има надежда за тази страна. А голобрадите многознайковци бъркат виртуалната с реалната реалност и връзката с вчера и днес и познаването на света е Гугъл. Те никъде не са били,нищо не са видели и преживели но ,,знаят всичко-безапелационно"!!!

16

Анонимен

преди 5 години

И като е бил в Париж какво от това? Някакъв бог ли е станал? Може би трябва да му се кланяме и да го носим на ръце? Ликувай народе - *** месията се завърна. А за женичките от щом България е невзрачна ги приканвам да си бият шута от тук - нямаме нужда от простовати комплексирани пораженци.

15

Анонимен

преди 5 години

Стига сте лансирали неуда.чници завърнали се безславно в България

14

Анонимен

преди 5 години

Със заплатата от Сорос в София се живее прекрасно. Няма нужда да се ходи в чужбина.

13

Пипи

преди 5 години

Някои казват, че стесняването на бул. К. Величков в София е по призив на "спаси София" и ако този има пръст в тази работа е ясно, че е ИЗГОНЕН от Париж, а не се върнал доброволно! Да се маха моментално и да прилага там щуротиите.

12

до бабата от село

преди 5 години

Да са ти живи и здрави децата и внуците, бабо! От образован и работлив народ излизат далновидни и честни управленци. А от неграмотен и мързелив народ, излизат Пеевчета, Кратунчета и Орешарчета.

11

Анонимен

преди 5 години

До и аз се върнахРадвам се, че се връщат хора, като Вас. Хейтърите тук не са никак малко, обясняват неудачите в собствения си живот с държавата, Бойко, българската работа и т.н. Ако отидат малко да поживеят в някой западен град, тук ще им се струва, като рай.

10

и аз се върнах

преди 5 години

След много години прекарани на щастливо и топло място, се завърнах с цялото семейство. България е дръпнала много напред за последните 10 години, само слепците могат да не го забележат. Всичко ще се оправи постепенно, ако има повече нормални хора в БГ. Нормалните хора поставят нормални изисквания към властта, която сами си избират. Това се нарича гражданско общество и този човек, за когото става дума в статията е от породата граждани, от които БГ има нужда. Бих се радвал, ако той ни стане кмет.

9

Баба от село

преди 5 години

Моите деца също напуснаха България. Всички знаят защо избягаха младите от тук. Сега , след толкова години, когато имат хубава работа, дом и деца, решиха да се приберат. Надявам се да не се разочароват, защото те са бъдещето на страната ни. Не плюйте по умните и можещи хора. Радвайте се, че има кой да милее за нас. Четете, ограмотявайте се!РАБОТЕТЕ!

8

Анонимен

преди 5 години

До отCиднеиAвcтралияя 5София ти е толкова роден град колкото на мен Марс ми е родина.Много пъти съм ти го казвал.........Не се прави на софиянец защото НЕ СИ и това си личи от далече.А квартала в който условно сипопаднал се казва Хр. Ботев.........