449

Анонимен

преди 5 години

Така не се бори тероризма. Оставили световен терорист номер 1 да словоблудства и размишлява за вината на другите държава без да вижда собствената си вина. Хага спиш...

448

чудя се

преди 5 години

До колкото разбирам защитили националните си интереси са страни като Беларус, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, С. Корея, Монголия, Куба, Сърбия(тя е на кантар със защитата)...А незащитилите се са прибалтийските републики, Полша, Чехия, Словакия, Словения, Хърватска... За страните по-на запад не ми се и говори, те не са били и освобождавани от великата и могучая, съвсем са зле с отстояването на интересите си. Е да си кажа честно, предпочитам да сме с незащитени по путинските стандарти интереси

447

Анонимен

преди 5 години

Чакам сега някой да каже, че България била руски троянски кон, че да го плесна през устата- както би казал великия Алеко. От италианци, унгарци и австрийци вече и за троянски кон не можем се уреди!

446

niki

преди 5 години

Точно обратното. Путев го е яд, че България защити националния си интерес и не се зароби с втора тръба към същия монополист.

445

Анонимен

преди 5 години

скъпи 'експерти'. газта е стока и се продава от собственика, само пренасянето не става с камион, а по тръба! 1000 глупости изчетох как турция и украйна щели да ни препродават с надценка нещо чуждо, как ние сме щели да продаваме руска газ на европа и как било поскъпнало парното заради ЮП. ние никога не сме можели да определим цената на чуждата стока, евентуално минаваща през нашата страна, а както се видя, нямаме и транспортния коридор, нито пари да строим. защо ругаете макейн и путин и ес?

444

Анонимен

преди 5 години

Slavanite Sa Potomzzi na BALGARITE i BALGURITE Sa im Dali SLOVOTO i posle CHasst ot Potomzzite im Sa se Premesstili ot BAL-KAN-ite v Evropa ,v Egipet , Severna Afrika , Blizkia Iztok , Volga,Kavkaz ,Mongolia, India ,Kitai ,Aponia, Severna Amerika ... BALGARIA E Maiikata na Russia/zatova i Ta Zaema i Obedinava Teritorii Zaselvani ot plemena s Balgarsski Proizhod v Azia i Alasska /,a NE obratnoto , kakto Nakoi "slavani " si mislat..Russia Sustesstvuva Edva ot Hillada godini ,a BALGARITE ,potomzzi na BALGURIte - Atlantite Sa Zapochnali Da Se Preselvat ot BALKANite oste otpredi 11 Hilladi Godini p

443

Не бе!

преди 5 години

До Плюс/минусТой газта ще си я реализира,но нас няма да ни има сред печелившите.Заради верността към братята американците!

442

Анонимен

преди 5 години

Факта е че всеки си гони интересите в тая игра с газа, лошото за нас е че ние нямаме политици които да отстояват Българският интерес.

441

ТHE Патриот

преди 5 години

Путин разгроми атлантическите *** пак :)

440

Анонимен

преди 5 години

Всичко е въпрос на интереси и влияние. Нека не се правим на това, което не сме.Кой губи, кой печели - казва ли ти някой? България ли, Русия ли? Това е въпросът. За какво говорим въобще? По отношение на България аз не бих била толкова речовита ако бях на мястото на Путин. Историята всички я знаем, какво трябва да го учудва? Русия трябва да постави отношения та си с България на други основи ако иска да си върне доверието, което Русия от 70 - години на XIX век пося в българския народ. Това е.

439

До456

преди 5 години

Какво "прагматично и делово"виждаш в това да дойдат да ти нашокат канчето,и ти да се откажеш от един доста печеливш проект?

438

Анонимен

преди 5 години

По - добре е Путин да запази мълчание по този въпрос. Не е нужно този, който е създал проблема преди години сега да изказва каквито и да е мнения. Отношенията на Русия с България вече не трябва да са на основата на "аз ти казвам - ти изпълняваш". Тогава беше СССР. Не е ли тъй? Или пък да се изказват мнения които на никого не трябват и които никой не ти иска. Просто това вече не върви. Всичко просто трябва да е делово и прагматично без някакви излишни изцепки за каквото и да е.

437

Зозо

преди 5 години

За съжаление при Борисов България стана жалко посмешище във всеки аспект. Още по-жалкото е, че някои 80 процентници приемат това за напредък.

436

До зозо

преди 5 години

Още малко и ще познаеш, ***!

435

Анонимен

преди 5 години

Германия строи "Северен поток 2".........................да, България заради ГЕРБ-ерите изгубиха милиони само от транзитни такси!!Важното е "братята американци" да са доволни!!!

434

Анонимен

преди 5 години

Прав е Путин...................БГ-политици послушаха американските сенатори...........сега да се молят на Ердоган - султан на руска газ с турска надценка!!!

433

b,car

преди 5 години

Аха, на Путин не му харесва, че България не иска да стане робиня на него. Направо е луд

432

прав е Путин

преди 5 години

Така е, за съжаление Путин е прав в този случай. Този тръбопровод беше добра инвестиция за България,загубихме милиони и подарихме тръбата на Турция от глупост и чакаме транзитно да минела през нас... Ама при пожарникар Бойко начело на държавата, какво да се очаква? И пак Орешарски му е крив. Бойко все го беше страх да се срещне с Путин,чак и вицове мисли за него. И Путин му измисли виц, като го нарече,, слуга". Затова българи чакайте сметките за ток и топлофикация да стават все по високи.

431

Зозо

преди 5 години

ЕС реално е Третият Райх, но без войната. Когато и последният 80 процентник го проумее, ще е много късно, защото ще сме мъртва нация.

430

Анонимен

преди 5 години

След 10 години в ЕС БВП на България е по-голям от този на Сърбия, Босна, Черна гора, Албания, Косово и Македония взети заедно.А за последните 10 години от властта на Путин цената на *** за час в Москва падна от 200 долара на 50 лева. Ама на пътя може да се намерят и по-евтини.