11

Умник

преди 5 години

До АнонименТи пък къв масраф плащаш? Инициативата е частна,чети (ако можеш). Плащаш масрафа като си купуваш ракия и си плащаш нета, за да спамиш и хейтиш под хубави инициативи, та някой да ти обърне внимание.

10

Анонимен

преди 5 години

И понеже Стара Загора няма грам традиции и преподаватели в IT сектора (за разлика от ветеринарство и търговия с мургви булки),от сега е ясно, че преподавателите ще са "наемни чергари" от цяла България,а от там - нивото на преподаване ще е ЗЕРО.А като знам нивото на заралии, не ми се мисли за нивото на учИницитИ...

9

Анонимен

преди 5 години

Поредната селска люпилня , ама айде... нека се радват.

8

Утре

преди 5 години

Уважаеми експерти!Заповядайте в Заралаб, запознайте се с хората, идеите и концепцията на всичко, което се прави там и тогава изказвате компетентните си мнения. Поздрави!

7

Анонимен

преди 5 години

До ТотюПак си препил с ракията май. Хайде лягай си, че утре таксито те чака. Пожелавам ти поне 4-5 лева бакшиши да събереш, да има за една кутия цигари. Ама кой да те слуша, нали е по-лесно да се оплакваш и плюеш.

6

Haha

преди 5 години

До АнонименДобре, че си ти, който отделя от така ценното си време, за да може да ни обогати и залее с така полезна информация. Да се надяваме, че няма много като теб.

5

Тотю

преди 5 години

Програмистите станаха по-вървежни от адвокатите,"борците",банкерите и полицаите.Не останА девствен айти специалист да гоева.

4

Анонимен

преди 5 години

Във всяко село - по една академия.Звучи като лозунг от соца.

3

Анонимен

преди 5 години

Компютърните инженери преди да започнат да учат програмиране, учат няколко години математика, физика, цифрова и аналогова схемотехника, микро-процесорна техника.............не е добре тия момченца, дето искат да станат много велики специалисти и да вземат огромни заплати................да са наясно с това!!

2

Анонимен

преди 5 години

20 годишните момченца сега ще си помислят, че за 1 месец ще станат големи ИТ-спецове и фирмите ще им дават огромни заплати.Но е добре някой да им каже, че информатиката не е само програмиране на C/C++ и писане на кодове.

1

Анонимен

преди 5 години

Сега всеки втори ще стане ИТ-специалист, без да си има поне малко представа от математика и физика!!!!