21

Анонимен

преди 5 години

Иисус каза че Бог е в сърдцето на всеки един от нас.И не е нужно да го търсим другаде освен в нас самите.Това е истината заради която нашият учител беше качен на Голгота.Търсете Бог в душите Си.

20

Анонимен

преди 5 години

Ех тая църква с нищо няма проблем освен с това да не и лъсне от къде идва финансирането да няма дефиниция на фанатизъм за да може безконтролно да правят глупости и разбира се с това да не лъсне колко в нея са бивши агенти от ДС че са над четири пети и тия ще ке учат на дух на тях бог им е мамона и се крият зад расата си но купонджии с ролекси на Бог не му пука от расата ви и ще си платите за греховете с лихвите.

19

Анонимен

преди 5 години

Това джендърско правителство няма ли да се крoтхе най-накрая? Да си крадат от бюджета и да си точат фондовете, само да не ни налагат содомията на господарите си в Брюксел.

18

Анонимен

преди 5 години

абсолютно са прави. Тиквата се опитва да стане Марат и Сталин едновременно. Жалка работа

17

Сандо

преди 5 години

тия са най-голямата секта в България

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19"комунистите не успяха"Това е истинско тантрично мислене ама само тантра и мантра! "_)))))))))

15

Анонимен

преди 5 години

Сороси,векове православиетосе е наслоило в манталитета и обичаите на бг народ. Турското робство не го е убило,комунистите не успяха, и вие няма да можете.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Да бе, те американците и запада караха Дедо Поп да стане доносник в ДС, да се облажва, опидирастява и хапва 'блажно'!?! Ай Хитър Петър много мъдро е казал/направил ама на този загубен български народ още им вярва на тези попски шарлатани и богохулци!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Бог ли беше разпоредил Дедо Поп да стане доносник на ДС бре клекситанецо! Я марш у Хадеса да те напече една "вяра" та даже Свети Петър да те сгази!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Е тя "вярата" ти в "църквата-православна" ще ти помогне ама друг път! Църквата е още по скапана и опорочена от самата ни "държава"! Вижда се и Бог не е останал сляп и за това си жънем плодовете!

11

Анонимен

преди 5 години

Този проект е част от борбата против православието. Днес американският вестник The American Conservative ппубликува статията LGBT Fight Comes To Orthodoxy. В нея пише за натска над американското православие да приеме еднополовото съжителство и бракове. Авторът казва,че ако това се приеме то православието ще стигне до голяма криза и размиване, както е в приелите ги други религии. Очаквайте това да е следващата атака с-у БПЦ.

10

Анонимен

преди 5 години

Не пипайте църквата,***!Само на нея не бяхте посегнали,който се меси в църковните работи бял ден да не види!Православната църква никога не е била агресивна,нито е имала някаква власт,не я пипайте,неверници!

9

Анонимен

преди 5 години

Неща става в нашата страна! Много смърт, природни бедствия и мъка! Дано не е Божие наказание но може би всички би трябвало да се замислим по този въпрос! Не е нормално за една малка по чистленост страна толкова смърт по пътищата, наводнение, свлачища, нищожно здравеопазване, бедност, злоба и завист! Синодът за съжаление е много покварен и е на далеко от Бог! Ако беше божествен нямаше да има такива мъки в България!

8

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има синода с вероизповеданието и вярата в БОГ! Приказки, приказки но на дело - пидирасти, бивши служители от ДС, сребролюбци и хрантутници/кърлежи на хранилката! Църквите, джамиите и всичките "правоверни" по устав са много, ама много далеко от Бог и Божественото в човека! Не е трудно да им се забележат "плодовете"!

7

анонимен

преди 5 години

Интересно,Сметната палата като иска да знае кой колко дарява на църквата,не се интересува от даренията към доктори,адвокати,учители,които дават частни уроци?Още по-вече,че тия даряват по принуда,а ония към църквата е наистина доброволно.

6

Име

преди 5 години

не съм чел закона, не мога да изкажа съболезнования на попските създърми!

5

филянкишията

преди 5 години

Спасението е Неврокопска епархия да се отцепи от БПЦ да се присъедини към Скопска , Велешка , Монастирска , Струмишка , Солунска , Серска , Костурска и др. македонски епархии под мъдрото ръководство на Вселенският Патриарх в Константинопол . Вън на политиката и на национализмите от православието на т.н. ЕТНОФИЛЕТИЗЪМ.

4

Абе СинодЕЕЕ

преди 5 години

Абе попчета, няма да се жалвате, религията трябва така да се промени, че да е угодна и раболепна на ЕвроАмериканската политика! Ще ви се наложи да анатемосате Руската Православна Църква и да раболепничите на Новата Украинска Църква, която според доктрината на САЩ е най православна, даже нещо и католическа! На вас попчета комунизма ще ви се стори, като скаурска организацийка на фона на масирания терор, който ви очаква! Жалко, много жалко, че чак сега осъзнахте какво ви чака!

3

Анонимен

преди 5 години

Ама то и Синод ли имало гледай ти, тия доносници с ролекси освен да вземат дарения нещо вършат ли. Вън търговците от храма!

2

Анонимен

преди 5 години

С тези промени искат да унищожат църквата,не ги приемайте!Ето какво писаха в Афера - "ГРУБИ НАРУШЕНИЯ НА НЕФЕЛНИЦИ В ЦЪРКВАТА! ЦЪРКОВНИЯ УСТАВ ИЗХВЪРЛЕН! ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ! ИМИТАТОРИ И МЕНТЕТА. СОФИЙСКА МИТРОПОЛИЯ РУИНА"