14

Вал

преди 5 години

Най-добре е в България,избраната земя на Бога,с най-интелигентния народ измислил всичко велико...Селяни,я си ходете в Гетото на МАФИЯТА ,в *** на корупцията...да правите лютеница,доктори да ви убиват,милиция да ви бие,хладилника да ви е празен,децата ви да са безработни наркомани...Аз оставам тука.

13

Анонимен

преди 5 години

Време е ЕС не само от британската ами и от американската империя да излезе и най- накрая да има независима външна политика и сега да започват всички *** на Тръмп и Путин да пишат минуси защото тогава те ще са с затвора сега

12

новинаря

преди 5 години

Още малко и излизат.После те с визи за ЕС ние с визи за Англия.Има си посолства който иска вади си виза и пътува.Поне ще спрат подобни новини да ни занимават.Има по важни работи.

11

Факт!

преди 5 години

Год сейв дъ Куин/Кинг!Браво ЮК шут в *ъ.а на немските **!

10

Анонимен

преди 5 години

А колко хеликоптера линейки има в България? А колко хеликоптера линейки има в Англия? Пак ще си говорим и пак ще гледаме!

9

Анонимен

преди 5 години

До 8 прав си напълно не се на.сраха ми направо слонско из.ср.аха.В ЕС и България имаме пет тона важни проблеми здравеопазване икономика умиращи без хемодиализа пациенти и крадливия ананиев дето иска още пари и шкембе войвода дето като даде сега 3 милиарда за два американски самолета армията ни вече ще се бие с прашки и по прашки.Но най- важно е английските алчни неонацисти който от преди ни мразят че щели да излизат да идат на майка си в ***.

8

Анонимен

преди 5 години

Нр***ха се с тоя Брекзит

7

Анонимен

преди 5 години

ХА да видим кой ще стои на студено тази зима? Българинът или англичанина?

6

Анонимен

преди 5 години

До Шитър 4Не съм чул до сега България да плаща детски на българи с деца в чужбина но обратния вариянт е масов за повечето българи на острова с деца които даже не са на територията на Англия. Следа че в България социална политика няма и за това хората с деца с увреждания масово протестират за разлика от Англия! Та кое му е по-добрето в България, културата в Столипиново, Факултето а може би Смамболийски??!

5

Анонимен

преди 5 години

До Питър 4Да, да има ама ги ловят и не виждат бял ден за разлика от такива като Ценко Чоков които са си просто безнаказани и безпардонни. Има здравеопазване (много българи се облажиха от него, има истинска прокуратура, има ред/дисциплина, пенсионерите си живеят живота а не се мъчат като българските, заплатите са достатъчни та даже бих казал високи в повечето сектори, храните са истински а не имитации и буламачи с неясен пеоизход! Така че не ми реди хуморезки за ***! Англия е велика -винаги

4

Питър

преди 5 години

До Анонимен 2Човече, не идеализирай Англия, защото "Човек умира, защото лекар отказва да прекъсне обедната си почивка", "Пик на заливанията с киселина и намушквания в Лонднон", "Абсолютният хаос в железниците кара правителството да мисли за национализация" и още много други са заглавия от близките месеци. Не хулете България, защото в много отношения е доста по-добре от Англия

3

Анонимен

преди 5 години

В Англия няма загинали 24 деца от началото на 2018 по пътищата! Но в България - може!

2

Анонимен

преди 5 години

"Апаратурата за хемодиализа спира. Пациент умира!"Е това със сигурност няма да го има в Англия ако ще и 100 брексита да станат!

1

Анонимен

преди 5 години

Време е Европейският съюз да излезе от Британската империя. Без сделка.