53

Jo6

преди 5 години

Добре де, ако я вземат само за малко за да покарат ....

52

Ти да видиш!

преди 5 години

В съседната държава на тези с намеренията им викат Гюленисти.

51

Анонимен

преди 5 години

Еееее браво Боко имаш гласа ми!

50

аС

преди 5 години

А намерението за обир, с пистолет в ръка и видеозапис ?!

49

Име

преди 5 години

не дай си Боже човек да не вземе да си помисли: "***! ще ловят онез с многото присъди, които спокойно си щъкат по улиците!". сакън!

48

Анонимен

преди 5 години

намерение??? хахаха..или нещо не са разбрали журналистите, или от тази правителствена комисия трябва да ходят да садАт компирЕ. аз може да възнамерявам да си извадя оная работа и да се изпикая в някой фонтан, ама не я вадя. как точно ще разберат и какво е наказуемото? добре е обяснил някой по-долу - става дума за започнат опит (и недовършен) да се краде кола, не за намерения, мисли или гледане на 'бързи и яростни'.

47

Анонимен

преди 5 години

В Русия ако на 30 години имаш повече от 50% зъби в устата, те смятат за богоизбран

46

Исма

преди 5 години

Нема такава държава. Утре ще кажете, че и убийството не е престъпление

45

Анонимен

преди 5 години

Престанете с тая глупост автоджамбазин. Джамбазин е търговец на ***, а не крадец. Автоджамбази може да се наричат търговците на коли, не крадците.

44

Анонимен

преди 5 години

Преди година влязох в абсолютно идентичен на моя автомобил, паркиран през една кола. Приближавам, пиука алармата, отварям врата и влизам. Сядам, тръгвам да паля и си викам ... *** моето табло е различно.Сега в затвора ли ще трябва да ходя?!

43

Joko

преди 5 години

Да се криминализира карането на МПС без книжка ! Заловеният веднага за 1 година на работа в тухларните. Жалко, че тухларната в София ( беше в южната част на Южния парк) отдавна я махнаха.

42

Анонимен

преди 5 години

До 40: Ами ако те види да я опипваш или ви свари да се разсъбличате, сигурно се брои .

41

от 42

преди 5 години

Слагайте минуси, пубертети, аз ви казвам истината, заплатата ми беше 150 лв, аз си докарвах по 500 отгоре. Цяла България е построена от кражби при Тошо.

40

Анонимен

преди 5 години

При Тошо като шофьор на тежкотоварно такси докарвах по 600-700 лв на месец - яко нелегални курсове, яко крадене на бензин, що краден материал съм закарал на разни вили и къщи, бедна ви е фантазията. Как да не ми липсва Тошо, липсва ми

39

Горан

преди 5 години

До RAUL:Щото имаше ценности! Сега ги няма! Много отдавна ги няма. Може и да са крадяли и преди, ама сега хептен си е...

38

Имам въпрос

преди 5 години

Ако имам намерение да натаковам жената на съседа, това брои ли се за секс? Щото ако се брои, аз съм правил секс с 15-20 хиляди жени само миналата година.

37

До oops

преди 5 години

По принцип всички бандити имат досие и са лежали за нещо това битова и не само. Присъди нямат с вратовръзки.... За там си прав!

36

Горан

преди 5 години

Значи, не сте се изразили правилно! Намерението не може да се докаже! То е само в главата на човек! А, дали е там, е те точно това не може да се докаже! Виж, опит за кражба някак по-уместно звучи!

35

Петърчо

преди 5 години

- Пешо, арестуван си за производство на нелегален алкохол!- ***, аз не произвеждам!- Ето - имаш казан за варене на ракия.- А за изнасилване ще ме арестувате ли?- Що?- Щото и за изнасилване имам инструмент!

34

Анонимен

преди 5 години

Най=якото крадене беше при Тошко - тва тухли, цимент, дървен материал, бензин в туби, що има ВСЕКИ българин крадеше