50

Анонимен

преди 5 години

Меркел не е най- лошото в ЕС и може да съжаляваме за нея. Тя разбира повече Източна Европа и е балансьор на интересите. Национализмите и индивидуалните интереси могат да ни се отразят много по- зле от двойните стандарти, които поне ни се представят политкоректно.

49

Анонимен

преди 5 години

Меркел я подслушваше ЦРУ и я изнудваха САЩ!Но Меркел доказа, че мисли за Германия, договори енергийната сигурност на Германия и централен ЕС с " Северен Поток" 2, Германия е в икономически възход!За разлика от Меркел, Борисов-хем емигрантите прие,хем разсипа " Южен Поток" в интерес на Турция и САЩ, срещу интереса на българския народ!Сега цените скачат за българина, ще продължават да скачат, ще плаща нови здравни такси, а 400 млн $ годишно транзит на газ ще прибира Турция

48

Анонимен

преди 5 години

Всичките коментатори специалисти по икономика и международна политика.Ако в България имахме само един политик от прехода поне наполовина като фрау Меркел ,способна да управлява и отстоява интересите на страната ни нямаше да носите *** втора употреба от Германия.

47

rushi.gonamushi

преди 5 години

В швейцарска психиятрия бърже

46

Анонимен

преди 5 години

госпожа рибентроп е путинска подложка

45

Анонимен

преди 5 години

Що за управник трябва да е човек който да приеме почти два милиона мигранта в 80 милионната си страна, чийто предшественици са приели още 7 милиона турка. Извод нашите управници колкото и да са зле не са чак дотам отчайващо положение е немският народ. Какъв просперитет та ти без война губят територии, суверенитет и националната си идентичност.

44

ЕС-осовец

преди 5 години

Меркел е тъжна на снимката, защото Бо Тик Вун е далече от нея и иска да се гушка с Тръмп!

43

Анонимен

преди 5 години

Тъи си е Меркел създава проблеми за Европа.Нея всеки масон неонацист и комунист я обичат само нормалните хора не я обичат.Защо ли защото замислете се че са като верижна реакция без бежанци няма народно недоволство по национална линия и няма месии неофашисти без месии неофашисти няма пък месии комунисти дето да ни спасяват от фашистите.Това е плен за разделяне на населението и отвличането на внимднието му от реалния проблем икономическата и кибервойна на САЩ и Русия срещу Европа

42

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен""...не знам какво и стана на Меркел.."Ами през 2014 при посещение в САЩ бе зомбирана да изпълнява безпрекословно заповедите на Сорос и оттогава не е предишната.Сега Сорос вече не е на власт,ама Меркел си кара по инерция,а германците още не могат да стоплят,че трябва незабавно да я махнат.Ама те и за Хитлер си държаха до последно.

41

Анонимен

преди 5 години

Сега обективно не знам какво и стана на Меркел години наред брилянтна политика ера на разцвет на отношенията на ЕС и Русия и всичко това целия възход тя го хвана и се изплю върху него като пусна тая ци.гания.Защо и до днес не мога да разбера.Националисти ли не те свалиха Меркел тя се свали сама с глупостта си те са самл едни от тези който запълват вакуума след нея.А че на ЕС му трябва много сериозна реформа това за всички е ясно и тя трябва да започне с разкарването на ци.ганията.

40

Ха-ха

преди 5 години

Меркел направи джамия в Кьолн,сега ще чака да я нарекат на нейно име когато победи Халифата.Впрочем,ето началото на новия химн на Бундесхалифата:"Дойчланд,Дойчланд,Аллах акбар! Майне либе Халифат! Меркел,Меркел, ашколсун! Чок курназ ханъм!"

39

мак

преди 5 години

Тя е зло.

38

до 2

преди 5 години

ама, не е шорош, сори. по у лево е.

37

Анонимен

преди 5 години

Изчадие адово е!

36

Европа

преди 5 години

Меркел остави проблеми за идното поколение не на Германия, не на Европейският Съюз, а на целия Континент. Ако не се роди някой нов луд, който да спаси Европейския християнски, бял Континент, то ще се погубим, само в Прибалтика няма араби и ***, но скоро и там ще им дадат.

35

Анонимен

преди 5 години

Отвратително същество уж с женски облик, но нищо женско и човешко няма в това едноклетъчно същество, което е просто поредната марионетка.... Тази е една от многото, чиято цел е да съсипят Европа, Европейското и Цивилизационното срещу лични облаги.....Заради Мей, Меркел, Сорос, Макрон, Юнкер, всички американски президенти, Ротшилд, Рокфелер, светът бавно и мъчително гасне по техния пъклен план...

34

Burzum

преди 5 години

Глупости, Меркел има най големия рейтинг в Германия.

33

германският народ

преди 5 години

това ще бъде последната марионетка на канцлерския трон

32

Анонимен

преди 5 години

И още нещо.Цяла Европа е пълна с мигранти. Задайте си въпроса защо само Германия "страда". По медиите се коментира много за турските гастербайтери, неинтегрирани мюслумани, но договора между Турция и Германия, не е подписвам по времето на Меркел, а много преди. Защо ли ?Пакистан, е военна сила, благодарение на Ингилизите, защо ли голяма част от мигрантите са от там, а Британците са в позиция Ексит.

31

Анонимен

преди 5 години

И сега кой ще носи отговорност???