12

Анонимен

преди 5 години

Със сертификат за качество като великотърновския склад с изтекъл срок! Яжте го със сертификата! :)))))))

11

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

КЪВ СЕРТИФИКАТ ,*** ....??!!!100-ДОКУМЕНТА ДА ИЗВАДИШ ......НЕМА ДА ГИ ДОКАРАШ НА КАЧЕСТВО НАШИТЕ МЕНТЕТА!ИМА ВЕЧЕ МАШИНИ И СПЕЦИАЛИСТИ ПО "ДОКЕМЕНТИ" И "СЕРТИФИКАТИ"...!!!ДОКАРВАТ ГО И НА "ЦВЕТ" И НА ....."5-ТОРНА ЕКСПЕРТИЗА"!!!!САМО ПАРИ ДА ИМАШ ----ЗА ДА СИ ПЛАТИШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

МНОГО ЗНАЕ НИНОВИЦА.

преди 5 години

ВНОСНИТЕ ХРАНИ СЪС СЕРТИФИКАТ !!!!!!А , НАШИТЕ ХРАНИ И МЕНТЕТА.....НА "ЧЕСТНА ПИОНЕРСКА ЛИ" ЛИ..????!!!!!!Я , ДГД КРУШОВИЦАТА!!!!

9

гербовец

преди 5 години

А какво казва управляващата ни партия по въпроса?Какви са инструкциите?

8

Анонимен

преди 5 години

двойни стандарти ще има винаги докато на тукашните производители им е разрешено да влагат палмово масло и глюкозен сироп в производството....защо да ни продават истинска Кока Кола или истинска Милка....ще ядете шоколад с палма и кола без захар...закона го позволява. от 240 със законодателна инициатива - никой не се задейства

7

Анонимен

преди 5 години

Защо изобщо говорите веригите? 100% замразени и размразени храни. Вече не смея нищо да купувам оттам. Месо- абсурд! Каймата- смлени вътрешности и сланина. Колбасите- ад. Перилните препарати пък съвсем.

6

аз

преди 5 години

а сертификата на лазерен или мастиленоструен принтер искате да ви го напечата ? Всяка храна излязла от някаква легална фабрика е придружена със сертификат - това не я прави качествена,полезна или вкусна , а безопасна за употреба

5

имитация на дейност

преди 5 години

Пфу! Сертификат! Щото не знаем как се издават какви да е документи, та сертификата ще оправи боклу.ците.Дипломите за виШу и шофьорските книжки не значат нищо, сертификата ще ми гарантира качество.

4

Калин орела

преди 5 години

До баба мараАма в кой Кауфланд? Я ела в Германия да видиш такова ли е месото в Кауфланд? И да сравниш цените също така... че ще се ококориш!

3

Анонимен

преди 5 години

И какъв е тоя сертификат? Или тепърва ще се обмислят критериите? Защо трябва,да преоткриваме топлата вода? Хората да го измислили - еднакви съставки в едно и също съотношение, това гарантира еднаквия продукт за всички пазари. Ако има разлики значи продукта е различен и не може да се продава със същото име...... Какви глупости мисят пак?

2

annybody

преди 5 години

Темата за двойните стандарти отдавна е повдигната на ниво европейски стандарт, БКП-то едва сега яхна вълната и рече, та отсече - така да бъде! Как така ще изтървем такава тема, долу Боко, устаФка! Само по два-три трола във всеки сайт, стегнете малко редиците, само с истерия не става, Станишев добре започна делото по ликвидацията - довършете го с достойнство, по комунистически!

1

Бай Иван

преди 5 години

В Австрия хранителните продукти и в България едни и същи нямат нищо общо ,освен това много от тях в България са по-скъпи ,какви сертификати ,какви 5 лева ;) ????