11

Родопчанин

преди 5 години

Типично момчиловско изхвърляне! Та те едва ли имат повече от 20 крави сега в селото, но "нашето ако, най-хубаво мирише". Столетници...!!! Селото на столетници....!!!!?Къде са, с това здравеопазване вече ги няма. Двама, трима старци около 90 год. В Родопите хубавото мляко е навсякъде в личните стопанства.

10

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

приказки изпод шипковия храст. Какво е да си "известен" в цифри? така както ги пишете ви е една гаща плява, покъртително невежество.Известен е относително понятие определящо от процента население разпознаващо дадена марка. Което в цифри като ПРОЦЕНТ от китайското население е все едно в БГ 1 (ЕДИН) човек да е чул за даден продукт. Така е, ако хиляди китайци са чули за този продукт, то е равно на 1 човек в БГ да е чул за продукта.Новини от поднебесната сигания

9

Анонимен

преди 5 години

Малкото е по-съдържателно. Във всичко.Друг е въпросът, че далеч не всички "имат очи да виждат" и "уши да слушат".

8

Анонимен

преди 5 години

Глобализация форевър, бейби.

7

Анонимен

преди 5 години

Едва ли са останали някъде места с автентичен дух на картата вече. Но работим за това ние да не сме последното с всички сили. А туристите, които идват тук, ще ни гледат с насмешка, ще пият и ч*кат, и ще очакват с нетърпение датата на заминаването си към следващата подобна дестинация.

6

Анонимен

преди 5 години

Край с това село. Пишете го метрополия. Много хора ще потърсят извора на дълголетието сериозно, заселвайки се тук. "Мол Момчиловци" вече е планиран. Остават още около 2000 села и край, от българската следа няма да има и помен. А после ще дойдат африканците, индийците и банглите. Не сме чак толкова голяма страна и скоро ще се блъскаме в тях навсякъде. И ще сме поредната нелепа, гротескна туристическа дестинация, която разказва легендата, че, видите ли, "някога тук имаше незнамсикакво".

5

Анонимен

преди 5 години

благодарение на мързела си си запазих здравето е за пред хората и аз казвам че ям кисело мляко със добавка студена мастика

4

не е в млякото

преди 5 години

тайната е в мързела,лежане цял живот и паразитиране на чужд гръб,това е тайната на българите,затова живеят по над 120 г.най-много на света,щото работа не са пипнали,крадат със зад...те си части и не си знаят парите

3

Гошо...Тъпото

преди 5 години

В Китай за 1$,може да купиш 10 килограм селскостопанска продукция.Как ли се стресират китайските туристи,като разберат,че една кофичка кисело мляко в Момчиловци е...почти долар. Няма еффтино...дълголетие и това ги...успокоява.

2

Филолог-диалектик

преди 5 години

На повечето бг граждани от Родопите и българския език им е труден, че какво остава за китайски.

1

Василев

преди 5 години

Казах ви да живеете и работите качествено селяни прости, а не да търсите дълголетие, което се уповава на спокоен живот,чист въздух, добра храна!!!Ще живеете така, все едно утре свършва света, ами ако наистина утре една комета удари Земята, вие отивате в небитието без да сте се опънали на нито една велика нация и без да сте направили едно качествено нещо!!!Мижитурки и селски тарикати!!!Агент Оуен Брийдлав!ЦРУ!!!