139

колоездачът не убива

преди 5 години

Ето един милиционерски бисер, само и само да оправдаят дебелаците, които не слизат от джипа си и до тоалетната: "Представители на Пътна полиция са на мнение, че колоездачите са крайно недисциплинирана част от участниците в движението по пътищата, които не спазват никакви закони. Според тях даването на повече права за колоездачите ще ги направи още по-невнимателни." Тъпо е да противопоставяш колоездач с немощното си превозно средство, което НЕ убива, срещу огромен джип каран от "доказващ" се наг

138

ttd

преди 5 години

Не знам кой измисли тази глупост,как може колоездача да кара на тротоара и на всичкото отгоре да е с предимство пред пешеходците,като е тръгнало направо да въвеждат закона на джунглата и по силните да оцеляват .В Бойколандия всичко е възможно.

137

Анонимен

преди 5 години

И каква е причината колоездачите недосегаеми? В голямата си част тези хора са много нагли и не спазват никакви правила, напротив нарочно демостративно карат между автомобилите и срещу пешеходците. Не знам каква е тази криворазбрана пратика в България да издигаме на пиедастал една част от обществото, като го освобождаваме от всякакви отговорности и обратно демонизираме друга като излизава по тях всякакви възможни отграничения и наказания.

136

Анонимен

преди 5 години

А може ли да монтирам гребло на велосипеда за да разчиствам пешеходците по тротоарите щом ще съм с предимство?

135

Хи-хи

преди 5 години

И да си припомним песента: Пляс, пляс ***, водно колело...

134

Анонимен

преди 5 години

А Шофьорскик курсове трябва ли да карат за да вземат книжка за трамвай/колело?

133

Баща

преди 5 години

До Анонимен Съгласен съм,че има и такива като теб,даже повечето.Но като си на разходка с 3 деца,и ти се зазвиката и развънят(че много бързат,и алеята е тяхна)какво правим?Все пак сме на тротоара,не на улицата.

132

az

преди 5 години

ами лош си защото не даваш пари за бензин, а това не ги устроива някой хора:):):)

131

Анонимен

преди 5 години

До БащаЧак пък като бесни. Не са всички такива, аз карам със скоростта на пешеходец и само при положение че е няма от къде да мина или е прекалено опасно да съм на улицата. Не бива да се преувеличават така нещата и то от устата на баща. Бъди честен

130

Анонимен

преди 5 години

Да оборудват велосипедите със светлинен и звуков сигнал, та да бягаме от тротоарите, когато велосипедистите прехвърчат по тях. То бива некадърност, ама като тази на ГЕРБ няма никъде по света.

129

Анонимен

преди 5 години

Те и сега си мислят,че имат само права но не и задължения.Карат където си искат,нямат каски и жилетки но се бутат сред колите.Дажи и да има вело алея те пак си карат по пътя .Защо се правят тези убийствени експерименти с хората?

128

Баща

преди 5 години

Само права,никакви задължения.Защо няма ограничение на скороста,като се движат по тротоарите?Кой им дава право да карат като бесни,все пак там се движат и малки деца?

127

Анонимен

преди 5 години

До огън и жупелЛинейката отнема всички права и отменя всички правила, защото има сигнализация и вози по спешност. Но това е за хора които имат яснота за движението по пътища

126

kotarak

преди 5 години

Минаването на червен светофар не трябва да се наказва. Не може да пускаш по улиците автомобили(уж минали ГТП) който тровят хората и да държиш пешеходци и колоездачи да потеглят заедно с МПС-та в момент когато въздуха е отрова. Зеления светофар трябва да е 5-6 сек. преди тоя на МПС, така ще се намали натравянето на хората. Така, че докато се появи държава която да мисли за хората просто тръгвайте на червено и сте спасени. На 20 м. концентрацията на отровни газове е значително по малка.

125

Анонимен

преди 5 години

С какво съм толкова лош за това че карам колело

124

Динко

преди 5 години

Поредните слабоумия!Те колоездачите се чудят накъде да се хвърлят,когато край тях минат с 120 км!И още нещо,ако искате спазването на правилата,постройка велоалеи навсякъде,а не да боядисана тротоарите и да свършват в някои храсти и оттам-оправяй се!

123

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМасово отразени, а се говори за един инцидент. Неприятен инцидент зад който застанаха масово и велосипедисти, но иначе аз карам от години в парка и не виждам никой да възпрепятства пешеходците

122

Анонимен

преди 5 години

Кой ви поръча да озлобявате едни групи хора срещу други с тази *** статия.

121

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 114,Ако не си ходил в Холандия и Дания, може да видиш през гугълмапс стрийтвю, че там са без сигнални жилетки, без задължителни каски, имат си предимствата когато няма алея, а на алеята са с абсолютно предимство пред всички. А и още нещо, возят си децата в едни ремаркенца без касчици разбира се , защото никой не мисли да ги гази, като тук в ***. Аз искам да живеч в България, а не в ***. Има и други като мен, не съм сам.

120

П.Петров

преди 5 години

Ама една страшна дисциплина е обзела всички останали участници в движението в България , ума да ти зайде! До 64Да забраним също пешеходците, майките с колички и особено малките ке.лешчета с раниците(те са най-опасни) , имат си паркове ! ???В нормалните държави има Закони и те се спазват! Простите, нагли, селските тарикати от България като идат там много бързо ги научават как да ги спазват, без изобщо да им искат байгановските и андрешковските мъдрости!