35

Свиня

преди 5 години

Това куче е родено под щастлива звезда...и не само не е жертва а и му излиза късмета с това че са го боядисали...ако можеше да говори щеше да благодари че са го боядисали...и да разказва загладил косъма обезпаразитен и сит как е щял да зъзне под моста и вероятно да свърши под гумите на някой камион ако не е била боята...а колко хора има с подобна съдба...станали известни и с добър живот заради идиотията на и.д.и.отите...егати иронията...

34

КУЧКА КУЧЕФИЛКОВА

преди 5 години

Като е толкова загрижен за песа Явор Гечев - наркомана, защо не плати той тия пари ами събира от хората? ТИЯ СА ЯКАТА МАФИЯ ЗА ТОЧЕНЕ НА СРЕДСТВА И НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ НЕ ПОЕМАТ САМО ЛАЯТ.

33

Анонимен

преди 5 години

Поредната кампания за набиране на средства! *** *** да пращат пари сега, но алчните манипулатори, великите вождове на зоофилските организации искат още пари, искат държавни и европейски субсидии, искат да пишат закони, искат да ни налагат как да живеем. Време е вече да изринем тези лицемерни ***, заради някакъв пес ще създаваме истерии. И бездомни домашни животни не трябва да има, те не са собственост на общината, а свободни радикали, опасни за хорате, те трябва да се унижават.

32

ФЕЙК

преди 5 години

Типичната фейкова новинка. Някои хора няма какво да правят - създават новини- и тези които са си боядисали кучето и тези, които го правят новина......И путювците като мен, които го коментират!

31

Анонимен

преди 5 години

Това ли е проблема на държавата ? Абе защо липсват журналистически разследвания в България ? Явно липсват сериозни медии и всички станаха жълти и ни занимават с простотии

30

Анонимен

преди 5 години

Гледам в социалните мрежи ... Заклещено коте моля помогнете и снимка. Защо не помогнете на котето а снимате и искате помощ. Казали на лисицата а тя на опашката си. Нищо му няма на кучето просто някой мисли арт.

29

Анонимен

преди 5 години

Е щото ядеме месо, дай да се гавриме с животните ли. И в Южна Корея има 17 хиляди ферми с кучета за месо. Тука тия изводи дето правите - то да го боядисаш нищо не е в сравнение с това да го отглеждаш за храна. Е, човечеството е измислило скотовъдството, за да не броди из планините и горите постоянно за дивеч. Нахитряло е. Е, не е честно спрямо животните, ама мързела на човека кво ли не сътворява. Пък и в днешно време 8 милиарда ако трябва да се храниме с лов на това кълбо...

28

Анонимен

преди 5 години

От хилядите объркани кучкари един няма да изрази загриженост ако някой пребие дете. За тях има само един бог - Кучето.

27

Край

преди 5 години

Добре лаете за кучето. Виждали ли сте охраната на децата ви в училище каква е? Един дедик най-често алкохолик.Спокойни ли сте за децата си?

26

Анонимен

преди 5 години

Народа го оправихте сея кучетата са на ред... българска работа срама нямате ей

25

Пешо

преди 5 години

Когато бъде решен проблемът с бездомните животни, тогава ще подкрепя и защитниците на животни. Считам, че е изключително безмозъчно да се пускат бездомни животни по улиците!

24

Име

преди 5 години

интересното в случая е, че ударението и тук, и отново не пада върху pомляните боядисали кучето червено, а върху всичко останало. другото е, че ако някой, като кристо, бе боядисал кучето, това щеше да мине за висша форма на изкуство.

23

Подкрепям

преди 5 години

До АпартаментенКучемразБраво, мнение точно в десетката, но като им кажеш истината на пУмияролюбците (всяко куче, пуснато да се разхожда без каишка и намордник за големите кучета, е ***, защото явно няма стопанин, който да се грижи за него) и те подскачат!Ами така е - абсолютно издевателство е да завреш куче в апаратмент, за него той е като затвор.Е, някои затворници се влюбват в затвора и надзирателите и не си представят живота без тях, но повечета искат свобода. Кучетата само в къща с двор

22

Сократис

преди 5 години

Интересно, ако бяха написали на него ГЕРБ, дали щяха толкова да драматизират този по-скоро забавен отколкото драматичен случай.Но всичко трябва да се рови из дъно, да се създават драми и се придава важност на толкова банални провинциални случки.Да се правят предавания по този случай и се изказват "загрижени" индивиди със щампи на кученца на блузите си, показва единствено на какво инфантилно ниво са слезли медиите и дори се стремят и под него да минат.Правилно, по-долу писа някой за татуировките!

21

*******

преди 5 години

А КОЙ следи за безопасността на хората?

20

шматка

преди 5 години

До до 14Много си се объркал с това че човека е растителнояден.Ние сме всеядни а това произлиза от хищничеството.Само хищниците ядат и растителна храна.Тревопасните не могат.Психиката ни е също хищническа.На 100%.

19

Анонимен

преди 5 години

Айде да подредим нещата по важност. Нека видим първо кой се грижи за хората у нас.

18

шматка

преди 5 години

Нинова да го осинови.

17

бай Тъпчо

преди 5 години

А бе кога хора са нашарат от горе до долу с татуировки нито е нередно, нито е подсъдно, нито някой сметка им дири а напротив-реклама им правят...пък сега за едно къносано пале ореваха орталъка, та чак и оттатък...Ми тя боята ша си падне сама бе.Едно време имах един бял котарак Калчо и все чуждите котаци го биеха и дращеха, та все с разпрани уши ходеше и един ден, взех та го понашарих тук таме на черни и жлъти черти, та направо като тигър замяза и повече котарак не го пипна-бягат от него бе

16

До 14

преди 5 години

В Китай и източния свят е нормално да се ядат кучета и котки, а тук всички биха се възмутили. Въпросът тук е, че всички са "моралисти" за кучето, но няма проблем да бъде убито друго животно за да го изяде. И света е вече толкова развит, че не е необходимо да се яде месо за да съществуваме. Човека по природа е растителнояден, биологически е растителнояден и най близкия му родственик (*** маймуни) са растителноядни.