20

Анонимен

преди 5 години

До 19Покажи ми тогава. Как да вярвам ако е ми покажеш материали, подкрепящи твърдението ти? Ако ще имал някакви аргументи, трябва да покажеш и фактите, които ги подкрепят.

19

Анонимен

преди 5 години

Тук важи поговорката - "Човек каквото сам си направи...." и така..

18

Анонимен

преди 5 години

"До 20 Доказано от коя сериозна научна институция, при същите условия, посочени от теб?"-----Доказано от от всички сериозни научни институции, занимаващи се с медицина и здравеопазване. Там е работата, че май българските медицински служби не попадат в списъка със сериозните.За да се задава такъв въпрос от коя сериозна институция било доказано, значи нивото на образование и обща култура на питащия е много ниско.

17

Анонимен

преди 5 години

Има и една нова вълна.Повечето ми набори са на редбул и кофеинови хапчета от години доста от тях си набавят и разни стимуланти за "нарушено внимание". Дори съм виждал контрабанда Адерал. Последната мания беше екстракт от кофеин. Тези ти помагат много, ако си зает с мисловна дейност. Като строи си за мозъка са. Проблемът е, че ти изключват онази част от мозъка, която те прави и човек. В САЩ са много популярни, сред банкери, брокери и софтуерни разработчици. Роботи без душа.

16

Анонимен

преди 5 години

До 20 Доказано от коя сериозна научна институция, при същите условия, посочени от теб?

15

Анонимен

преди 5 години

При марихуаната е доказано, че това се случва само с нискокачествената която наркоманите си купуват от някакви случайни места, където е примесена със синтетични наркотици. Иначе от TXC-то което се съдържа в марихуаната ефектът е друг. Примерно от марихуана се прави олио (мазнина, която дори на вид и цвят е подобна на слънчогледовото олио), което олио се ползва успешно в медицината за лекуване на болни с Паркинсон и разни нервни болести.Но в България питат докторите "Кво си взимал?" и толкова...

14

Джамбаз ефенди

преди 5 години

Племе наркоманско.То и по форумите са такива повечето, дрогирани или на психотропни вещества и тук си излива агресията! Мръсно племе!

13

Чикън

преди 5 години

Синтетиката е чиста отрова. Тревата не е опасна, а съчетанието. Просто защото синтетиката е опасен химикал.Тревата е опасна за легализация, защото на някои ще им секнат печалбите.В цяла Канада вече е легална, но те не разбират. Ние винаги сме най-умни!

12

Анонимен

преди 5 години

"Употребата на тези вещества води до неконтролируема възбуда." Употребата на марихуана ли води до "неконтролируема възбуда"? Това ако го е казал професор по психиатрия? Аз имам един съвет към популацията, в РБ да не одите на доктор.

11

Анонимен

преди 5 години

До Пламен ВасилевЕх тез банани бе :) интересно как има демократични държави с добра икономика със закони които се спазват и на всичкото отгоре си имат банани и тоалетна хартия...Мистерия.

10

Анонимен

преди 5 години

Много от приятелите ми от детството през 90-те почнаха с треви и свършиха в наркокумни в Испания други по затворите. Ама то и толкова им беше акъла сега като се сетя.

9

Българиная

преди 5 години

Соца нямаше такива проблеми, наркоманите бачкаха в мините и белене или се оправяха или си заминаваха. Защо държавата трябванда харчи пари за лечение на наркомани? Сам се натресъл а всички ние ще му плащаме масрафа. До кога така?

8

anon

преди 5 години

До 5 и 3Бяхте млади! Това ви липсва сега. Жалите по младостта си, не по комунизма. Но времето не прощава. Сърбайте си попарата.

7

Кратун

преди 5 години

До Пламен Василев Господине, има нормални държави, където има и банани и сигурност. Това, че оставяме безропотно престъпници да разграбват държавата и да разрушават държавността е доведе до днешното състояние на страната. Когато българите разберат, че трябва да престанат дс се цепят на групи и браншове, спрат да търпят неморалността във властта и заедно да протестират до победа, само тогава нещо ще се промени в положителна посока.

6

Доктор

преди 5 години

До Пламен ВасилевГовориш за децата си,нали! Защото тези са децата на онези които се прехласват по комунизма! Не може да чакащ вечно на ясла друг да се грижи за всичко. Покажи какво можеш сам, като личност. И накрая да ти напомня-тези които съсипаха редът са същите, които хвалиш!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Айде пак управляващите ви виновни, че децата ви са пълни олигота. Тук става дума за култура и възпатние, не е дошъл Бойко и с пистолет в ръката да ги е накарал да се друсат.

4

Анонимен

преди 5 години

Пропаднало племе

3

Анонимен

преди 5 години

СПОКО, ИДВА НОВ МАТ`РЯЛ ОТ АФРИКА.

2

Пламен Василев

преди 5 години

Много от тук, коментиращите, казват през Комунизма, магазините бяха празни, нямаше тоалетна хартия, банани ядяхме само по , Нова година. Но уважеми , коментиращи хората през Комунизма имаха работа и стабилност. А сега имате банани, и тоалетна хартия, но няма ред, не се спазват законите в страната. Има много безработни, младежта се дрогират, и после какво поколение, ще съсдадат, болни и недъгави деца. Така че предпочитам, да ям банани само по, Нова година, но да имаме ред и стабилност, сигурност

1

Бау

преди 5 години

Лесно е да се проследи синтетиката, че и останалото...вземаш Столипиново за отправна точка и - по следата. Само че желание няма.