15

Анонимен

преди 5 години

Българите не могат да правят пътища вече, преди можеха! Матриялот е лош и не ми цепете минусите, щото е цитат и не е мое изказване!

14

Dinosaurus

преди 5 години

Ало, разбирачите: кой ви каза, че при ремонт се повишава класа на пътя или техническите характеристики на елементите му? Кой очаква, че от правителството зависи второкласен път да се превърне в магистрала, че и да може да се шофира на автопилот? Бог да даде покой на душите на загиналите, но не търсете под вола теле! Не Трйс са били на волана, нито АПИ, нито Бойко! И нали асфалт не се ядеше и трябваше да се дават парите за магистрали на "бедните". Затова в северна Б-я магистрала няма!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Бандитска държава, бандитски фирми изграждат всякакви опасни съоражения. Важното е гербавото усвояване да върви с пълна сила и комисионните да се разцъкват!

12

Анонимен

преди 5 години

И защо сте изпълнили технически проект който е абсурден?Не сте разбрали чак сега!Кой е автора на проекта и защо все пак участват в изпълнението ,а да ,да вземат едни пари ,да не ги изпуснат,е това е!Но и за качеството ,сори!Така и така,тече разследване,всичко да се изясни професионално!

11

до 11

преди 5 години

"увреждат земята с включени фарове" ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

аман

преди 5 години

принудени да увреждат земята с включени фарове денем водачите не им пука че карат с включени фарове против мъгла в слънчеви и ясно дни Всички водачи имат специфични трайни трудно лечими увреждания на очите .Българските 2водачи имат и трайни увреждания на телата заради тежко терористични холограмни оръжия лепени принудително на предни стъкла.Обсебват ги с цел нарушения и катастрофи след следене през сателити.обсебените карат групово с превишена скорост .готови са д а убиват всеки пречщ

9

Заслепяват с фарове

преди 5 години

Исключително опасни за водачи и пешеходци са нови бели високо вредни скенери инсталирани на велосипеди.Заслепяват денем и нощем тежко и неприятно.Преди години ми се наложи да спра за да пропусна велосипедист заслепяващ ме с нов високо вреден бял фар.Около триста и осемдесет пъти бяхме заслепени днес по 40 км маршрут.

8

Анонимен

преди 5 години

кажете комисията от верни другари, които приеха пътя и да им се направи една данъчна проверка, както и връзки с тази фирма, колко са били студенти или се познават със шефа на фирмата и ще стане ясно.

7

(-_-)

преди 5 години

Фирмата, която е направила качествения ремонт си дава самооценка?

6

хух

преди 5 години

такава наглост е за народен съд

5

Анонимен

преди 5 години

"Трейс": Ремонтът на пътя край Своге - качествен.От кога и след какво?

4

Анонимен

преди 5 години

Минете и вижте ремонтите им по софийските улици и ще видите и "качество" и видимите резултати от управлението на ГЕРП.

3

111

преди 5 години

А за АМ Тракия /и не само/ как ще я защитят тая репутация?!?!?

2

Щирлиц

преди 5 години

От компанията заявяват, че ще защитят своята репутацияЕ колко пъти ще я защитавате?Стига толкова,че стана бая страшно.

1

Анонимен

преди 5 години

Българска работа